Misafir Oluşturma zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 8, 2018 (düzenlendi) Focus 3 hakkında ilgili konu mevcut olduğundan, kuga için neden olmasın diye düşünerek konuyu açmak gereksinimi duydum. Piano black St Line jantlarını gümüş rengine boyatmış. Mart 8, 2018 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Olmuş... Bence zaten bu güzel jant iki renk seçeneği ile gelmeliydi. Ama neyse fazla mantık aramıyorum artık... Yakışmış ama, bu renkte siyah jant boğucu olabiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 25 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Olmuş... Bence olmamış. (Enazından şeker kırmızı st line'nı gümüş renk jant açmamış) Piano Black hali daha yakışıyor. --2 dakika sonra eklendi-- Ondan ziyade St Line paket için Titanium da sunulan 19'' jant opsiyonu olsaymış daha iyi olurdu. Ben alsam kesinlikle 5 kolluk 19'' opsiyon jantı alırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 2 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Bence olmamış. (Enazından şeker kırmızı st line'nı gümüş renk jant açmamış) Piano Black hali daha yakışıyor. yani... işte kimin gözüne nasıl gelirse artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Bence piano black'ten çok daha güzel göstermiş aracı... İlan bugün gördüğümde çok beğenmiştim, opsiyon olarak sunulmalıydı... Vignale jantı galiba, Ford opsiyon aksesuar listesinde de vardı, aşağıdaki model çok hoşuma gitmişti... Hatta aracı alırken düşündüm ama vergi politikamız sağolsun, tasarıda kaldı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 @Mustafa Uysal Bu jantlar Amerikan pazarında var, ama vignale jantı da benziyor. Benim olsa seçeceğim 3 jant vardı, üçünü de TR'ye getirmediler. Sırasıyla 17", 18", 19" . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2018 1 saat önce, Mustafa Uysal yazdı: Bence piano black'ten çok daha güzel göstermiş aracı... İlan bugün gördüğümde çok beğenmiştim, opsiyon olarak sunulmalıydı... Difüzörü de aynı renk yapmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2018 08.03.2018 - 16:09 tarihinde, Zafer Akbs yazdı: Focus 3 hakkında ilgili konu mevcut olduğundan, kuga için neden olmasın diye düşünerek konuyu açmak gereksinimi duydum. Piano black St Line jantlarını gümüş rengine boyatmış. bu renge kesinlikle piano black veya gun metal bu jant modeli siyahta efsane bu jantı uygun yollu bulayım alır takarım bu jantın piano black olanını... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2018 5 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: bu renge kesinlikle piano black veya gun metal bu jant modeli siyahta efsane bu jantı uygun yollu bulayım alır takarım bu jantın piano black olanını... 5-6 ay önce Ataşehirde satılık ilanı vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap