Yanıtlama zamanı: Mart 18, 20188 yıl comment_463523 Bu farlarda birer kez hata kodu vermeden dış tarafa dönük kaldılar ve kırmızı ışıkta durunca düzeldiler. Önce sol, 15 gün sonra sağ oldu. Tekrarlamadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 20188 yıl comment_463611 Bu akşam sokakta paralel park ettiğim iki araç arasından tam sağ yaparak çıktım. Sağ far 100 metre kadar dışa dönük kaldı. Önümdeki araç durunca düzeldi, yol boyu tekrarlamadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 31, 20188 yıl comment_464742 Sol far bozuldu. Araç Ankara Başer de. Video ekliyorum. Garaj girişinde sol farın daha önde kalan ışık hüzmesine ve duvara karşı durunca sol hüzmenin dış taraftan gelerek kendini düzelttiğine dikkat edin lütfen. --2 dakika sonra eklendi-- Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20188 yıl Yazar comment_465257 01.04.2018 - 00:32 tarihinde, Tuğra Yanık yazdı: Sol far bozuldu. Araç Ankara Başer de. Video ekliyorum. Garaj girişinde sol farın daha önde kalan ışık hüzmesine ve duvara karşı durunca sol hüzmenin dış taraftan gelerek kendini düzelttiğine dikkat edin lütfen. --2 dakika sonra eklendi-- Geçmiş olsun hocam. Aynı durum mevcut benim araçta da. Henüz maalesef çözümünü bulabilmiş değilim. Eğer bir çözüm üretebilirsek buradan paylaşım içinde olmamız sağlıklı olur diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20188 yıl comment_465266 Siz aracı 2. el aldınız diye hatırlıyorum. Servis kayıtlarında eski sahibinin döneminde adaptif farlarla ilgili herhangi bir servis kaydı var mı acaba? --10 dakika sonra eklendi-- Bu arada benim araç için ford otosan dan değişim onayı gelmiş. 3 kez far değişimi olacak. İlki her ikisi, ikincisi sağ, üçüncüsü ford otosan ne buyurduysa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20188 yıl comment_465343 Farım veya farlarım değişmiş. Pazartesi teslim alacağım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 20188 yıl comment_465344 Parça değişim için 3 hafta önce onay verdiğime rağmen yazışmalar devam ediyor dendi bana bende bugün gittim notere ihtar cektim aracımın değiştirilmesi için kabul etmezlerse yasal yola gireceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 20188 yıl comment_465386 İnşallah sonuç çabuk ve iyi olur. Sanırım bende aynı yolu izleyeceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 20188 yıl Yazar comment_465516 Daha önce servis kayıtlarında bir değişim görünmüyor hocam. Muhtemelen ilk sahibi farkına bile varmadı bu durumun. Fakat bu durum anlattığınız gibiyse, yani far değişimi yapılsa bile sorun tekrarlanıyorsa sanırım kusurlu mal hususunda bende yasal yollara başvuru yapacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 20188 yıl comment_465630 Aracı teslim aldım, sol far değişmiş. Toplamda 4 adet farım değişti. Tanesi 3750 tl'den 15000 tl lik parca değişmiş oldu. Sebebini halen bilmiyorlar. Umurlarında da değil gibi. Milli servete yazık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 20188 yıl Yazar comment_466614 09.04.2018 - 22:01 tarihinde, Tuğra Yanık yazdı: Aracı teslim aldım, sol far değişmiş. Toplamda 4 adet farım değişti. Tanesi 3750 tl'den 15000 tl lik parca değişmiş oldu. Sebebini halen bilmiyorlar. Umurlarında da değil gibi. Milli servete yazık. Hocam neyse ki garanti kapsamında değiştiği için şanslısınız. Araçta kronik bir sorun olduğu belli. 10 15 Bin TL gibi bir fark ödeyip bu araçları alıyoruz donanımlı olsun diye fakat donanımlı olduğu için aldığımız araçlara bakın. Bu BMW, Mercedes-Benz gibi markalarda olsa, sırf marka adı kirlenmesin diye sıfır araç gönderirler. Birde bizlere yapılan muameleye bakın. Yazık gerçekten çok yazık. Yasal sürece başvuracağım artık elden çare gelmiyor. Nisan 16, 20188 yıl Özgür Özyılmaz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20188 yıl comment_466637 09.04.2018 - 22:01 tarihinde, Tuğra Yanık yazdı: Milli servete yazık. Kimin umrunda Servisteki ustalar değiştir geç yönünde oldukları için , neden arıza yapıyor, başka birşeyden kaynaklanma ihtimali var mı diye düşünmeden değiştiriyorlar. Garanti bittiğinde de kronik hatalı,geçmişte 5 kez değişmiş parçanın parasını sizden bir kez daha isterler hiç utanmadan,arlanmadan... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 20197 yıl comment_496098 focus hb 2015 model aracımın sol farı yolda gıderken kapamıyor sellek atar gibi yapıp tekrar kapatıyorum acıyorum kısa surede aynı sekıl kapanıyor yetkili servise goturdum far kople degışim istyor buda yuksek maliyeti oluyor bu işten anlayan güzel bir usta tavsıyesı eden olurmu bursada şimdiden teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın