Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Özgür Özyılmaz

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Özgür Özyılmaz Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Kocaeli
  • Arabam:
    15 Focus 1.6 TDCİ Titanium
  • Meslek:
    Oyuncu
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Özgür Özyılmaz's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Hocam neyse ki garanti kapsamında değiştiği için şanslısınız. Araçta kronik bir sorun olduğu belli. 10 15 Bin TL gibi bir fark ödeyip bu araçları alıyoruz donanımlı olsun diye fakat donanımlı olduğu için aldığımız araçlara bakın. Bu BMW, Mercedes-Benz gibi markalarda olsa, sırf marka adı kirlenmesin diye sıfır araç gönderirler. Birde bizlere yapılan muameleye bakın. Yazık gerçekten çok yazık. Yasal sürece başvuracağım artık elden çare gelmiyor.
  2. Daha önce servis kayıtlarında bir değişim görünmüyor hocam. Muhtemelen ilk sahibi farkına bile varmadı bu durumun. Fakat bu durum anlattığınız gibiyse, yani far değişimi yapılsa bile sorun tekrarlanıyorsa sanırım kusurlu mal hususunda bende yasal yollara başvuru yapacağım.
  3. Geçmiş olsun hocam. Aynı durum mevcut benim araçta da. Henüz maalesef çözümünü bulabilmiş değilim. Eğer bir çözüm üretebilirsek buradan paylaşım içinde olmamız sağlıklı olur diye düşünüyorum.
  4. Verilen cevapları şimdi gördüm. Benim aracımda 2014 yılının son aylarında üretilmiş. 2015 yılının ilk üretimlerden yani anlayacağınız. Servisten çıkan RED kararına itiraz sonucu bu seferde %50'sini karşılayalım cevabı aldık. Tekrar itirazda bulundum. Serviste ilk incelemeye göre, sol farı değiştirdiklerinde sorun ortadan kalkmış, fakat şimdi cevapları gördüğümde bu far değişse bile sorunun ilerleyen dönemlerde tekrar edeceğine dair bilgi edindim. Bu konuda herhangi bir şekilde net cevap bulabilmiş değilim. Araştırmalara devam edeceğim.
  5. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Far üzerinde kafa yormaya çalışmaya devam edeceğim. Otomatik mod aktif halde bu sorunu yaşatması aklıma direk xenonların motorunda bir sıkıntı olduğunu getirdi. Serviste farı komple değiştirip, farklı bir far takarak deneyip, sorunu çözdüklerini ifade ettiler. İstanbul'da bu işten anlayan bir tanıdık ile irtibata geçtim. Sorunu halledebilirsek eğer sonucu buraya da aktaracağım.
  6. Cevaplarınız için teşekkür ederim. @Çağlar Sertan KASIMOĞLU linkler içinde teşekkür ederim hocam. Aradım buraya getirirseniz çözeriz diye geri dönüş aldım. Bir de şöyle bir ekleme yapayım. Aracın farlarını otomatik moddan çıkardığım zaman bu farın dönüp takılı kalma olayı ortadan kayboluyor, tabi o zaman adaptif far devre dışı kalıyor, sadece otomatik yükseklik ayarını yapıyor seyir halindeyken. Otomatik modda kullanıp adaptif mod aktif hale geldiğinde sol farım bu sıkıntıyı yaşatıyor. Far solda takılı kaldığında, sağ farda hareketi kesiyor. Uzunları yaktığımda yada selektör yaptığımda sol far hiçbir tepki vermiyor. Dediğim gibi otomatik moddan çıkardığım zaman uzunlarda selektörde normal halinde yanmaya devam ediyor.
  7. Merhaba herkese. Arkadaşlar 2015 Focus Titanium sahibiyim. Araçta ek donanım olarak tekno paket, far paketi vs var. Şimdi sorunumu şöyle özetleyeyim; Aracı yaklaşık bir hafta önce satın aldım. Geçenlerde gece yolda giderken fark ettim ki, aracın sol farı direksiyonu sola çevirdiğim zaman solda takılı kalıyor. Aracı durdurduğum zaman far kendini tekrar odaklıyor düz noktaya. Buna dair bir kaç video da izlemiştim. Aracı servise götürdüm, farın arızalı olduğunu söylediler. Garanti bittiği için garanti kapsamında herhangi bir müdahalede bulunamadılar. İyi niyet başvurusu yapıldı fakat "RED" cevabı aldık. Farın değişiminden sonra çıkacak faturayı sordum, yaklaşık 3250 TL fiyat çıkardılar. Bu miktar şu an için hayli fazla bana. Merak ettiğim husus, bu farların tamiri mümkün müdür? Bildiğiniz bir yer, birileri var mıdır acaba tamir ettirebileceğim? Ben Kocaeli'de yaşamaktayım. Bu ilde veya yakın çevre illerde anlayan, eden birileri olursa yardımcı olmasını dilerim. Teşekkürler şimdiden.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.