Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 Focus Adaptif Far Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bizdekiler Nisan üretimi, ilk gelenler. Muayenesi 07.04.2018 diye yazılmış. Garantiside 02.05.2018 de bitecek. Mustafa kardeşiminki de hemen hemen aynı. Bizim seride bir problem var. Diğer arıza yaşayan arkadaşlar da keşke 2015 hangi ay üretimi olduğunu yazsalar.

• Yanıt 61
  • Görüntüleme 14,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Adaptif far çok zor bir yapıya sahip değil. Mekanik ve/veya küçük çaplı elektronik bir arıza ise çözümü basit, aşağıda linklerini paylaştığım yerler işin uzmanları,telefonla ulaşıp sorununuzu anlatman

• Mustafa Çekiç
    Mustafa Çekiç

Parça değişim için 3 hafta önce onay verdiğime rağmen yazışmalar devam ediyor dendi bana bende bugün gittim notere ihtar cektim aracımın değiştirilmesi için kabul etmezlerse yasal yola gireceğim 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Üretim şu yönden onemli;

Bizim araçlarda adaptif sistemi neyin veya nasıl bozduğunu bilmiyoruz. Servis eski farı söküp yenisini takıyor, çalışıyor diye teslim ediyor. Arızalı olan başka bir sensör veya parça bende yaklaşık 6 ayda bir farı bozuyor. Fabrikalar bir sürü tedarikçi ile çalışıyor. Bizdeki parça belki visteon marka, sonrakilerde bosch olabilir. Markaları örnek verdim.

--25 dakika sonra eklendi--

--28 dakika sonra eklendi--

Yanıtlama zamanı:

Mustafa kardeşimin videosu daha dikkat çekici olmuş. Ben ancak dururken çekebilmiştim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Verilen cevapları şimdi gördüm. Benim aracımda 2014 yılının son aylarında üretilmiş. 2015 yılının ilk üretimlerden yani anlayacağınız. Servisten çıkan RED kararına itiraz sonucu bu seferde %50'sini karşılayalım cevabı aldık. Tekrar itirazda bulundum. Serviste ilk incelemeye göre, sol farı değiştirdiklerinde sorun ortadan kalkmış, fakat şimdi cevapları gördüğümde bu far değişse bile sorunun ilerleyen dönemlerde tekrar edeceğine dair bilgi edindim. Bu konuda herhangi bir şekilde net cevap bulabilmiş değilim. Araştırmalara devam edeceğim.

Yanıtlama zamanı:

Özgur bey, bizim farlar dışarıda 1750 tl, %50 indirimin pek bir anlamı yok. Kronik sorunlu adaptif bi xenon farlı araçları utanmadan satmışlar. Yabancı forumlarda da benzer yazılar var. Bir gelişme olursa bilgilendirin lütfen.

Yanıtlama zamanı:

Benim aracı 2015 ekimde aldım. Benimkide sorunlu, Araç eylül de Tr ye gelmiş dolayısıyla 2015 ilk serilerde sorun var demek doğru değil.

Yanıtlama zamanı:

2016, 2017 ve 2018 modellerde hic duymadım. Doğruysa mutlaka bir değişikliğe gittiler.

Yanıtlama zamanı:

Yeni takılan farlar eski üretime göre olmaması gerekiyor stokta kalmadıysa, yeni far ile değişim yaptıranlar parça kodlarını biliyor mu acaba veya üzerinden de okuyabilirler. 2016 Haziran'da yenisi gelmiş gözüküyor.

Yanıtlama zamanı:

2016 haziranda gelenlerin ean kodu farklı mı acaba? Benim 2017 nisanda her ikisi, ekimde sağ far değişti. Kodlarını yazacağım.

Yanıtlama zamanı:

adaptif farı kullanmaktan korkar oldum açmıyorum son zamanlarda :) 2014 sonu üretim bu arada tırstım :)

bu arada kontrol ettim benim farların üzerinde böyle bir etiket yok herhalde sonradan değişenlerde var.

uğur özsabır tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.