Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201214 yıl comment_54226 f10 un içide fena değil ama. sarmıyor yinede Evet şu büyük ekranlı versiyonu güzel ama bişey eksik gibi yenilik sanki değiştirin şu göstergeleri artık:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201214 yıl Yazar comment_54229 Ogün kullanım zevkinden kastını anlıyorum ama günden güne emisyon ve tüketim düşürmek için, daha fazla konfor için araçların sürücüyle olan bazı bilgi alışveriş yetenekleri azalıyor malesef. Ben de Sline, Amg ya da M paketlerini seviyorum ama artık konforu bozup da bunları almam da; daha dün şehirlerarası yolda leğen gibi çukura düştüm zaten çukur olmasa da yollar arabayı sürekli dövüyor burda, yollarımız o kadar berbat ki dün o sinirle ciddi ciddi Kuga Crv vb almayı geçirdim aklımdan! Abi tamam sende haklısın ama BMW nin bir sloganı var. Keyif diyor adamlar. Tamam keyfin pek çok çeşidi var ama BMW nin alışılan bir keyif şekli var. Sadece yanlamak değil olay. E34 ün gazına basınca o aracın yolda uzarken çıkardığı seslerin keyfi var. O metalik sesli vanos makinanın keyfi var. İçine oturduğun zaman. Aldığın çok özel bir his var. Ama E46 ile hepsi sona erdi. Garip garip tasarımlar. Dandik dundik iç mekanlar. (kalite olarak değil) Artık bir BMW nin içine oturunca BMW de değil sanki bi range roverın içine oturuyormuş gibi bir hisse sahip oluyosun. Bu kimileri için hoş gelebilir. Ama BMW tutkunlarına hoş gelmiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201214 yıl comment_54231 Paşam sen güzel güzel Bmw lere bindin tabi, benim alacağım bir Bmw senin için sentetik olabilir elbet dediğin gibi ses ve sürüş hissi konusundaki en iyi Bmw ler E36 lar deniyor ki dışardan anlayabildiğim üzere bence de öyle. Bende de 156 vardı şimdiki Alfa lar onun kadar safkan değil ama konumuz da bu değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201214 yıl Yazar comment_54234 Paşam sen güzel güzel Bmw lere bindin tabi, benim alacağım bir Bmw senin için sentetik olabilir elbet dediğin gibi ses ve sürüş hissi konusundaki en iyi Bmw ler E36 lar deniyor ki dışardan anlayabildiğim üzere bence de öyle. Bende de 156 vardı şimdiki Alfa lar onun kadar safkan değil ama konumuz da bu değil Şişme geliyor Şimdikiler Alfa dersen sana şunu diyim Alfa 75 2,0 t.spark veya 3,5 V6 Bide 155 q4 Bi kullan bu 3 modeli. 156nın ateşi bunların yanında çakmak alevi kalır Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201214 yıl comment_54236 155 neyse de 75 de eski artık yahu, ateş dediysek biraz da kolayından olsun illa odun yakmayalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201214 yıl Yazar comment_54237 155 neyse de 75 de eski artık yahu, ateş dediysek biraz da kolayından olsun illa odun yakmayalım Ama saf dedin... Kara düzen abi 75 ABS bile yok ama difransiyel mekanik kilitli %50 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201214 yıl Yazar comment_54244 Ogün Discovery kanala gel İş yerindeyim abi Sabah 9-11 arası full izliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201214 yıl comment_54268 Şunun için yuvamı yıkarım!!! Hangi yuva ? Barınak mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201214 yıl comment_54269 Hangi yuva ? Barınak mı Bizim de kendi çapımızda bi kaç bişeyimiz yok değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 201313 yıl comment_156266 Hortlatalım konuyu biraz. Genelde Türk inceleme videoları broşürün okunması tadında olduğundan bu biraz farklı geldi. Adam arabayı biraz zorlamış, yanlamış. Hani neler mümkün biraz göstermiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156471 Bana gore bir focus St değil bir 3 serisinden yoldan gectigin zaman herkes bakmaz ama st ilen gectigin zaman herkes bakar Bide Mertol abinin bi konuda yazisini okumuştum bmw 5 serisinden mercedeste e den başlar diyordu aynen ona katiliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156485 Yanlarken herkes bakar Kalkışlarda tatlı ve kısa bir yan verdiğinizde de aynı şekilde. Tabi M Paket ve Estoril Mavi şart Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156490 F 30 falan neyse de E 36 ve E 46 kasalar içimde bir uhde olarak kalacak hep. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın