Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni BMW F30 3 serisi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben tümüne gıcığım valla abicim. Opsiyon listelerini gördünmü aracın. En kuru hali focus trend gibi

• Yanıt 60
  • Görüntüleme 19,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hayırlı olsun... Güzel mi güzel, başarılı mı? Kuşkusuz... Yine de premium seri araçlarda hele ki marka BMW olunca pek çok eksiğin görmezden gelinmesine kızıyorum. Söz gelimi bu yeni 3 seri

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Arkadaşlar kullanmayıp çöpe atacağınız yeni Bmw leriniz varsa atmayın, bana verin sevaptır!!

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Hortlatalım konuyu biraz. Genelde Türk inceleme videoları broşürün okunması tadında olduğundan bu biraz farklı geldi. Adam arabayı biraz zorlamış, yanlamış. Hani neler mümkün biraz göstermiş.  

Yanıtlama zamanı:

Xenonsuz fotosunu gördüm focus daha karizma duruyor valla :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar kullanmayıp çöpe atacağınız yeni Bmw leriniz varsa atmayın, bana verin sevaptır!! :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar kullanmayıp çöpe atacağınız yeni Bmw leriniz varsa atmayın, bana verin sevaptır!! :yeah:

Abi git bi bak lütfen :zha: (Bu arada konuyu açtıktan epey sonra arkadaşın servisinde canlısını gördüm en boş olanı idi. Ve gerçekten focus 3 trend gibi)
Yanıtlama zamanı:

Ogün benim gözüme en çok batanlar ortadaki kapı kitlme ve dörtlü flaşör aşırı dandik duruşu, ısrarla değişmeyen bi kromaja sahip olmayan cam açma tuşları, ve yeni 5 serisinde bile aynı olsan o 10 yıllık elektirikli aynanın tuşları

Yanıtlama zamanı:

Ogün takılıyorum yoksa sen ne desen o biliyorsun, demek ki kapış kapış satılan 38.000 Euro luk C180 gibi ölü balık ifadesine sahip dediğin versiyon.

Bu arada makyajlı A4 benim de hoşuma gitti, daha kibar hale gelen ön ifade Audi ler de kaba bulduğum kalıplaşmış tasarımlardan sonra hoş olmuş ama iç mekandaki sert aksamlar gene de C serisi ayarında da değil, gerçi kalitede hep daha fazla puanlar topluyor ama benim gördüğüm kadarıyla şalterler sert trim noktaları vb Mercedes ayarında değil.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ogün takılıyorum yoksa sen ne desen o biliyorsun, demek ki kapış kapış satılan 38.000 Euro luk C180 gibi ölü balık ifadesine sahip dediğin versiyon.

Bu arada makyajlı A4 benim de hoşuma gitti, daha kibar hale gelen ön ifade Audi ler de kaba bulduğum kalıplaşmış tasarımlardan sonra hoş olmuş ama iç mekandaki sert aksamlar gene de C serisi ayarında da değil, gerçi kalitede hep daha fazla puanlar topluyor ama benim gördüğüm kadarıyla şalterler sert trim noktaları vb Mercedes ayarında değil.

Estağfurullah abi uzman değilim bende.

Doldurursan içini memnun kalırsın abi ama opsiyon fiyatları malum. Değermi değmezmi karar alacak olan kişinin sonuçta.

emre abiyede katılıyorum BMW bazı detaylarda kendini yenilemiyor. E39 da kullanılan ayna ayar butonu gibi. Ufak gözden kaçabilmesi mümkün detaylardan kırpmaya çalışıyor ve bu BMW gibi bir firmaya yakışmıyor bence.

Yanıtlama zamanı:

Hayalim sline A4 bang olufsen ses sistemi helede A6 olsa şu hoparlorler on tarafta sistemi açınca kendi çıkıyorya deli oluyorum A6 ım olsun içinde motoru olmasın ama full :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Devir değişti hacım :yeah: kullanımı iyi ise ufak tefek seyler kalsa sorun olmaz gibi

Aracı kullanmadım bilmiyorum ama E90 dan E46 daki coşkuyu hissedemedim. Belki F30 da toparlamışlardır biraz ama sanmıyorum. Kullanan arkadaş sürüş zevkinin E90dan daha kötü olduğunu söyledi gerçi ama bilemicem.
Yanıtlama zamanı:

Ben audi hayranıyım ama bmw 3 gibi klas bir arabanın önü böyle olmamalı, şimdiki 3 coupenin önünü koyup yeni kasa diye satsa daha fazla beğenilir bence

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben audi hayranıyım ama bmw 3 gibi klas bir arabanın önü böyle olmamalı, şimdiki 3 coupenin önünü koyup yeni kasa diye satsa daha fazla beğenilir bence

Abi BMW tutkunlarının genel bir düşüncesi var bende katılıyorum buna.

E39 la e46 dan ötesine gitmeyeceksin :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Abi BMW tutkunlarının genel bir düşüncesi var bende katılıyorum buna.

E39 la e46 dan ötesine gitmeyeceksin :yeah:

e46 hakikaten son nokta olacak,ama Ogün aramızda 5.20d dıştan hakikaten çok gösterişli ama sadece dıştan:)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

e46 hakikaten son nokta olacak,ama Ogün aramızda 5.20d dıştan hakikaten çok gösterişli ama sadece dıştan:)

f10 un içide fena değil ama. sarmıyor yinede
Yanıtlama zamanı:

Ogün kullanım zevkinden kastını anlıyorum ama günden güne emisyon ve tüketim düşürmek için, daha fazla konfor için araçların sürücüyle olan bazı bilgi alışveriş yetenekleri azalıyor malesef.

Ben de Sline, Amg ya da M paketlerini seviyorum ama artık konforu bozup da bunları almam da; daha dün şehirlerarası yolda leğen gibi çukura düştüm zaten çukur olmasa da yollar arabayı sürekli dövüyor burda, yollarımız o kadar berbat ki dün o sinirle ciddi ciddi Kuga Crv vb almayı geçirdim aklımdan!

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.