Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl comment_457819 selam arkadaşlar.2012 model aracım sübap yaktı. konuyu birilerine yardımcı olabileceğini düşünerek açtım.aracım dün akşam otobanda lpg de teklemeye başladı.(öncesinde sabahları ilk marşta tekleme yapıyor sonra düzeliyordu).çekişten düştü.arıza lambası yanıp sönmeye başladı.eve geldim.sabah aracım zor çalıştı.çalışırken devir saatinde dalgalanma vardı.ayrıca tekliyordu.eksozdan bayagı duman çıktı.tekleye tekleye önce lpg bayisine gittim.lpg sinyalini iptal ettiler.arıza kaydına baktılar 4 silindirde tekleme gibi bişey yazıyordu.benzinde zor çalıştırdık benzinde araç hala tekliyordu.arıza lambası yanıp sönüyordu.sibop arızası olabilir deyip motor teste gönderdiler.bujileri söküldü. usta aracın silindirine cihaz bağladı.ben marşa bastım motor testte 4 silindir ölçümünde sıfıra yakın değer çıktı.kompresyon testi. 3 nolu silindir 5,5 civarı çıktı.usta aracın 4 nolu sibobunun arızalı olduğunu (onların değimiyle yandığını) söyledi.sonuç üst kapak açılacak.bakılacak siboplar değişecek.diğer parçalara bakılacak.silindirde bişey yoksa 1500 2000 tl tutar dedi.cumartesi olduğu için iş pazartesiye kaldı.daha fazla zarar görmesin diye aracı sanayide bıraktım.aracı alalı 1,5 ay oldu.expertizde 4 silindirde tekleme çıkmıştı.hatalı akım yazıyordu.expertiz yapan firma lpgli araçlarda böyle arıza kodları verebiliyor demişti.ona güvendik sonuç bu.neyse aracımın sökümü 1 gün sürdü.sübap yanmış.işçilik+ kapakçı ücreti 1000tl civarı.parça 1150 tl.aracın yapıldığı yeri ve izlenimlerimi aracı test ettikten sonra yazacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl comment_457826 geçmiş olsun, euro5 motorların kaderi bu lpg ile kullanımda ama ne zaman olacağı belli değil. aracınız kaç kilometredir lpg kullanımdaydı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl Yazar comment_457838 Sağolun Olcay, Süleyman bey.aracı Aralık başında aldım.eski sahibi aracı aldıktan sonra LPG taktırdım demişti.araç 108000 km de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl comment_457873 Geçmiş olsun. Şaşırtıcı bir arıza değil. Ekspertiz yaptırdığunız yeri de yazın da bari kimse gitmesin. Şimdi bomba gibi olur dert etmeyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl Yazar comment_457888 sağolun cem bey.expertizi marmaris sanayi sitesinde otokarne diye bir expertiz firmasında yaptırdım.malum servisler artık araç bakmıyor. muğladaki de bakmıyoruz deyince mecburen Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl comment_457894 Geçmiş olsun, zamanla oluşan kuru yakıt problemleri, maalesef yaşanıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl Yazar comment_457897 sağolun gürkan bey.artık önümüze bakıcaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20188 yıl Yazar comment_457996 sağolun bedirhan bey.buna şükür.öncesinde focus 2007 dizelim vardı.daha önce ford almamıştım.ankaradan almıştım.galerici expertiz firması ile sanırım anlaşmış.expertizin hiç bir şeyi yok dediği araç izmire gelince bayağı bir masraf çıkarmıştı bana.(başka bir deyişle alaşehir tımarı yapılmış) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20188 yıl comment_458000 Geçmiş olsun Alp Bey, LPG'li araç almanın riski var maalesef. Fakat resimlere eklediğiniz fiyat listesindeki fiyatlar oldukça uygun, uygun paraya işlem yaptırmışsınız. Expertiz firması doğru demiş, LPG'li araçlarda bu tür arıza kayıtları olabiliyor, arıza kaydına bakıp mekanik sorun var demek yanlış olurdu. Sizde 1.5 ay süresinde normal şekilde kullanmışsınız zaten. Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20188 yıl comment_458001 Bir saat önce, Çağlar Sertan KASIMOĞLU yazdı: Expertiz firması doğru demiş Doğru olabilir ama eksik. Bu km'de LPG'li bir araçta en azından kompresyon ölçümü önerebilirlerdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20188 yıl Yazar comment_458002 sağolun çağlar bey.dediğiniz gibi parçaları uygun fiyata aldım.triger fomoco marka sübablar süpsan marka.v kayışı orjinal.birçok yerde 160-180 tl.uzun zaman aracıma binmeyi düşünüyorum. --5 dakika sonra eklendi-- cem bey bundan sonra lpgli araç arayanlara tavsiyemiz olsun o zaman kompresyon testi.çağlar bey benim daha önce bir konu başlığım vardı.ilk marşta tekleme gibi.onun sebebini ararken bu arıza verdi.muhtemelen aynı arıza büyüdü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20188 yıl comment_458006 47 dakika önce, Alp Kaya yazdı: sübablar süpsan marka Subaplar LPG kullanimina uygun mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20188 yıl Yazar comment_458013 servet bey subapları kapakçıya sorarak aldım. kapakçıya lpgli olduğunu söyledim.onun söylediği markayı aldım.kutusunda araca uygun yakıtla 2 yıl veya 100000 km garantilidir yazıyordu.ben benzin+lpg ile düzgün bir kullanımla 80000km gider diye düşünüyorum. Ocak 24, 20188 yıl Alp Kaya tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın