Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

C Max Sübap Yanması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar aracı teslim aldım.bilgi olsun diye yazayım. araç İzmir 3 sanayide berik motor test firmasında yapıldı.parçalar oto uz dan alındı.kapak işçiliği 2 sanayide 230 TL yapıldı.berik motor test 900 TL aldı.exradan sağ aks söküldü.kecesi değişti.şanzıman yağı eksilmiş alındı ve tamamlandı.parçacıya exradan100 TL verdim.kalibrasyonu yapıldı.şu an toplam 1150+100+900+230=2380 liraya maloldu.usta 500-1000 km benzinde kullan sonra LPG ye geç dedi.araçtaki ilk marşta olan tekleme şu an yok.1000 km sonra kontrole gideceğim.otobana çıktım denedim.şu an gideri iyi.umarim faydalı olmuştur.

IMG_20180125_132225.jpg

IMG_20180125_132357.jpg

IMG_20180122_123126.jpg

IMG_20180122_123122.jpg

IMG_20180125_132348.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun. Kazasız, belasiz, sorunsuz binersiniz umarım. Yalnız bundan sonra LPG kullanma süresine dikkat edin. Ayrıca en az 1000 km kadar motoru sıkıştırmayın.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sağolun süleyman bey.lpg kullanma süresi derken ben zaten lpg ye geç geçmek üzere ayarlatmıştım.dikkat ederim.teşekkürler

Yanıtlama zamanı:
25.01.2018 - 14:42 tarihinde, Alp Kaya yazdı:

sağolun süleyman bey.lpg kullanma süresi derken ben zaten lpg ye geç geçmek üzere ayarlatmıştım.dikkat ederim.teşekkürler

Anlatmak istediğim ilk çalıştırmada benzinden lpg ye geçiş süresi değil. Örneğin Aracınız diyelim yıllık 500 saat çalışıyor. Bu 250 saat benzinde 250 saat lpg de olursa makul olur. Şöyle ölçeklendirebiliriz aslında: 1 depo benzine karşılık 2 depo lpg tüketimi. Bizim millet genelde yanlış kullanıyor. Hatta arabasına sadece çalıştıracak kadar benzin koyuyor. Eğer uzun ömürlü bir motor istiyorsanız buna dikkat etmek gerekiyor. Hoş nihayetinde bence Lpg çok da kar ettiren bir yakıt sistemi değil. En azından riske girmeye değmez diye düşünüyorum :)

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar; aracım 2012 focus PS benzin + lpg li 100.000 km.  1.5 yıldır sabahları manifoltun ordan patırtı sesi geliyordu, araç stop edecekmiş gibi devir düşürüyor sonra düzeliyordu, aşırı çiğ benzin kokusu geliyordu, çekişte düşme vardı, hareket halinde ayağımı gazdan çekince hafif silkeleme yapıyordu. nihayetinde 20.04.2018 de yani 4 gün önce ankara'dan bolu'ya dönerken arıza lambası yanıp sönmeye başladı ve araç çok şiddetli silkeleme yapmaya başladı.şansıma dinlenme tesisine 1 km mesafedeydim. bobinden şüphelendim, kabloları tek tek kontrol ettim ikisinde tepki vermeyince bobin olduğunu düşündüm. yinede riske girmeyerek kasko şirketinden çekici talep ettim. (ek bilgi: araçta birden fazla kişiyseniz kasko çekici hizmetinin yanında yolcular için de araç tahsis ediyor, biz 4 kişiydik ayrıca araç gönderdiler) bindirip bolu'ya getirdik usta bakar bakmaz supaplar gitmiş dedi. bu gün teslim aldım aracı. subap + triger seti+yağ bakımı+tüm balatalar 2.250 tl tuttu. test ettim gayet düzgün ve sessizleşmiş motor, çok rafine bir sürüş hissi verdi bana. şimdilik sıkıntı yok olursa yazarım. saygılarımla.

• 2 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.