Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20188 yıl comment_457198 14.01.2018 - 02:42 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Jailbreak yapınca oluyor ona da. Yani telefonu Android gibi marketten bağımsız uygulama yüklemeye başlayınca. o uygulamanın adı nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20188 yıl comment_457199 Şimdi, Mustafa Kılıç yazdı: o uygulamanın adı nedir? Bu detaylı bilgi istiyor isterseniz öncelikle ne yapıldığı hakkında bilginiz olsun şurayı bi okuyun. https://www.focusclubtr.com/topic/404-jailbreak-nedir-nasıl-yapılır/ Bahsi geçen şey marketten uygulama indirmek değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20188 yıl Yazar comment_457251 Ben NGXPlay'i indiremedim. Cydia'da çıkmıyor. Galiba ios 11'de şimdilik ngxplay çalışmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 20188 yıl comment_457466 Youtube Auto'nun adı değişti. Car Stream oldu. Google sürekli engelliyor uygulamayı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 20188 yıl Yazar comment_457475 Eleman kaynak kodları veriyor. İsteyen alıp kendi programını yapabilir, java galiba Youtube'un engellemesi de ilginç, hissettirmeden kayboluyor uygulama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20188 yıl Yazar comment_457727 Rus bir arkadaş, 1.7.0 versiyonunu oluşturup paylaşıma açmış. Bunun banlanmayacağını yazmış. Diğer sürümler artık çalışmıyor. Bunu indirdim ama denemedim.. https://drive.google.com/file/d/10SKW4D2dQ1xslZtpaSg9Qo5E-8sEBqdE/view Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20188 yıl comment_457735 Birden fazla derlemeci işin içine girdiği zaman ben korkarım. Çünkü son derleyenin ne eklediğini bilemem. Sayfa üzerinde kendimizin de uygulamayı derleyebilmesi için bazı yollar göstermiş aslında eleman. Onlardan ApkClonner uygulanabilir gibi geldi bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20188 yıl Yazar comment_458379 1/22/2018 - 13:32 tarihinde, Günal Yılmaz yazdı: Birden fazla derlemeci işin içine girdiği zaman ben korkarım. Çünkü son derleyenin ne eklediğini bilemem. Sayfa üzerinde kendimizin de uygulamayı derleyebilmesi için bazı yollar göstermiş aslında eleman. Onlardan ApkClonner uygulanabilir gibi geldi bana. Rus arkadaşın da yaptığı, sanırım sadece yazılımcı imzasını değiştirmek. Kumar, web sayfasında da bunu anlatmış. Herkes kendine göre bu şekilde değiştirip, google engellemesini aşabilir. Ben Rus arkadaşın programını kurdum. Sorunsuz çalışıyor. O nedenle daha fazla kurcalamadım. Web browser'ı da ilk defa denedim. O da aynı youtube auto gibi çalışıyor, Hatta daha iyi çalışıyor.. Androidciler daha şanslı. Waze'de çalışıyor android auto da.. Ocak 27, 20188 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 20188 yıl comment_458403 Waze'yi ben pek beğenmedim açıkçası. Google haritalar rakipsiz gibi benim için. Nadiren yanıltsa da, çoğunlukla düzgün tarif ve zamanlama yapıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl Yazar comment_458498 Program iki farklı koldan geliştirilmeye devam ediyor. Orjinal programcı Türkçe dahil bir çok dil desteği vermeye başladı. Ruslar ise programa telefondaki dosyalara kolayca ulaşmak için yeni bir arabirim eklemişler.. Ocak 28, 20188 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl comment_458506 Bugün 1.7.2 versiyonunu denedim. Ana sayfa düğmesine basılınca açılan dosyalar listesinden telefonun çektiği videolardan açmaya çalıştım. Ses geldi ama görüntü yerine dönen işaret vardı sadece. Bir kaç video denedim, hep aynı. Codec mi eksik yoksa cihazın kapasitesi mi anlayamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20188 yıl Yazar comment_458508 18 dakika önce, Günal Yılmaz yazdı: Bugün 1.7.2 versiyonunu denedim. Ana sayfa düğmesine basılınca açılan dosyalar listesinden telefonun çektiği videolardan açmaya çalıştım. Ses geldi ama görüntü yerine dönen işaret vardı sadece. Bir kaç video denedim, hep aynı. Codec mi eksik yoksa cihazın kapasitesi mi anlayamadım. Az önce 1.7.5'i test ettim. Telefondaki videoları da oynattı. Bir yavaşlık görmedim. Bu versiyonda en sağa yeni bir ikon gelmiş.O ikona basınca, yukarıdaki resme benzer bir ekran geldi (daha doğrusu bu ekranın ingilizcesi). Oradan da videolar çalışıyor. https://drive.google.com/file/d/1kY8Xs0rrOvQfUlIcbAwIWW9wHMemJMc0/view Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 20188 yıl Yazar comment_458672 Android Auto için, mirrorlink apk'sı da çıkmış. Satıcam ben ayfonu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458794 19 saat önce, Murat Kav. yazdı: Satıcam ben ayfonu @okan ali bi çayını iç derim yada yemek yeyin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458808 @Murat Kav. @Olcay Sert Beklerim hem çaya hem alişverişe hatta gelirken @Gürkan Çakıroğlu hocamıda getirin. Hoş o sizi getirir Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın