Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 20179 yıl comment_429937 Biraz deneysel çağdaş "klasik" müzik, bana büyüleyici geldi, bence Nils Frahm geleceği parlak başarılı bir besteci ve klavye virtüözü. 80 dakika dayanmanızı bekleyemem ama değişik müziğe açık olanlar deneyebilir. Ama en azından 1:14'45" sonrasındaki güçlü piyanoya bir kulak verin. --6 dakika sonra eklendi-- "A capella" sever misiniz? İnsan sesiyle enstrümanların taklit edilmesi denilebilir, ya da enstrümasnız enstrümental müzk. Swingle Sisters bu konudaki başarılı gruplardan biri. Bakın hangi türkümüzü seslendiriyorlar: Sevdiyeseniz bir de bunu tavsiye ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20179 yıl comment_432240 Bu Dart seyircileri ne içiyoprsa aynından ben de istiyorum (Siyah biradır muhtemelen ) İki adamın 1,5 metreden hedef tahtasına ok atması nasıl bu kadar eğlenceli olabilir ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20179 yıl comment_432256 1 saat önce, H. Cenk yazdı: Bu Dart seyircileri ne içiyoprsa aynından ben de istiyorum (Siyah biradır muhtemelen ) İki adamın 1,5 metreden hedef tahtasına ok atması nasıl bu kadar eğlenceli olabilir ki 1,5 metreden atılan bir şey nasıl balistik tungsten bir füzeye benzetilebilir ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 20179 yıl comment_432357 Yann Tiersen'in rockçı değil ama piyanist/besteci kişiliğine hayranım. Bu bestesini de ilk defa dinledim. Ve haliyle doğru tahmin ettin ki çok sevdim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20179 yıl comment_432470 Merhaba gençler ve genç kalanlar albümünden! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20179 yıl comment_432512 Spor yaparken bu aralar cok tekrar ettigim parca Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20179 yıl comment_433030 Fransız şarkıcı Francis Cabrel sevdiğim bir ozan. Boğanın gözünden boğa güreşlerini anlattığı hüzünlü şarkısı da küçük bir mücevher niteliğinde. Konser kaydı da nefis Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20179 yıl comment_433032 Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 20179 yıl comment_433796 tatil boyunca evirip çevirdiğim çizik plak+elektro+mix set Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın