Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar iyi geceler, şu an ortlama yakıt 4.4 e kadar düştü ortalama yakıttan sağa basarak bi kaç kez menüden aşağı indim eco şampiyon yazısını gördüm

• Yanıt 141
  • Görüntüleme 29,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mantıklı sınırlar dahilinde olmak kaydıyla, araç kullanımında hem ekonomik ve hem de keyifli sürüş yapılabileceğini çok kez kendi kendime de olsa ispatlamışımdır. Özellikle Focus gibi bir otomobi

• Aha... Yukarıdaki tabloya göre ben çok cıvık mıçmışım.. Arabayı temmuzda aldım bugün itibari ile 2400 km de falan. 8 ayda 2400 km.. Yılda 3600 km eder.. 30 yılda falan ödermiki acaba aradaki farkı.

• çok ayrıntılı ve güzel hazırlanmış tablo için teşekkür ederim. Ancak 1. Amortismanı değerlendirirken alış fiyatının ikinci elde satış fiyatına Önemli Ölçüde yansıdığını, 2. Dizel bakımlarının gÖ

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

uzunca bi süre sonra bi bakayım dedim ileri sürücü dedi, yaprakların hiçbiri tam dolu değil :)

İzmir Çeşme otobanın da yaprak mı olurmuş peee:):):):):):) hatta ort. Tüketime bile bakılmaz...:):):)

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar herkese iyi haftasonları, bu eco şampiyon yazısı böyle yolda giderken şampiyonsun diye çıkmıyor ortalama yakıt tüketimi menüsünden sağa gidin bi kaç kez aşağı basın orda görebiliyorsunuz yaprakşar dolu ise yazı vardır mutlaka

Yanıtlama zamanı:

Geçen hafta Ankara Niğde git gel yaptım.Ortalama 6 lt benzin yaktım.Hızım 130 km ile 100 km arasındaydı.Ankara içinde ise şuan 7 lt ortalama yakıt yakıyorum 1.0 ecoboost ile.Kullanım tarzımda 2000 2500 devir arasında düz yolda.Rampa tırmanırken ise 3000 devirde.Açıkcası lpg li olsaydı aracım zaten yakacağıda hemen hemen aynı olacaktı.Heleki lpg ye arka arkaya yapılan zamlardan sonra bence hiç gerek kalmadı bagajda bomba taşımaya.Ne yaparsam yapıyım 7 lt nin üstünede çıkmıyor altınada inmiyor.Hem yüksek devirdeki motor sesinede hastayım hoşuma gidiyor açıkcası :)

Eco şampiyon olayı 2013 model ile bitti galiba ben göremedim yaprak felanda yok.

Yanıtlama zamanı:

Geçen hafta Ankara Niğde git gel yaptım.Ortalama 6 lt benzin yaktım.Hızım 130 km ile 100 km arasındaydı.Ankara içinde ise şuan 7 lt ortalama yakıt yakıyorum 1.0 ecoboost ile.Kullanım tarzımda 2000 2500 devir arasında düz yolda.Rampa tırmanırken ise 3000 devirde.Açıkcası lpg li olsaydı aracım zaten yakacağıda hemen hemen aynı olacaktı.Heleki lpg ye arka arkaya yapılan zamlardan sonra bence hiç gerek kalmadı bagajda bomba taşımaya.Ne yaparsam yapıyım 7 lt nin üstünede çıkmıyor altınada inmiyor.Hem yüksek devirdeki motor sesinede hastayım hoşuma gidiyor açıkcası :)

Eco şampiyon olayı 2013 model ile bitti galiba ben göremedim yaprak felanda yok.

3 yoncamda benim 5 yıldız ama henüz ileri sürücü olamadık :D

aynı durum bende trabzonda genelde bayırlara vuruyorum şu an için 7.7lt yakıt tüketimi var. ve bayırları 2. vites 3000dd ile çıkıyorum anlık yakıt 32lt civarlarında dolanıyor yokuşlarda

Emrah Karaalan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Eco şampiyon olayını buldum varmış arabamda :) öngörüm 5 yaprak vites 1 araba dalga geçiyo benle neyin öngörüsü bu yahu.

Yanıtlama zamanı:

Selam arkadaşlar,

Bu benim ilk mesajım. Öncelikle aranıza yeni katıldım. Bu forumu yeni keşfettim. Aslında oldukça Sadık bir focus kullanıcısıyım(focus 1,2,3 )

Şu anda Titanium dizel aracımla şehir içi ortalama hız 35 km,kış lastikli,ortalama sıcaklıkların 5-6 derece civarında seyrettiği Diyarbakır'da 4,9 lt/100 km. Tüketime sahibim.

Hasan Seyyitoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Diyarbakır'da 4,9 lt/100 km. Tüketime sahibim.

Anladım, aracınız size Eco şampiyon demediği için üzgünsünüz, o zaman takdir bizden gelsin: Tebrikler, çok iyi değer! 

Yanıtlama zamanı:

Anladım, aracınız size Eco şampiyon demediği için üzgünsünüz, o zaman takdir bizden gelsin: Tebrikler, çok iyi değer!

Çok teşekkürler saygıdeğer Meslektaşım,

Sizin gibi bir otoriteden "eco şampiyon" unvanı almak benim için çok değerli. Engin otomobil bilgilerinizden bizi mahrum etmediğiniz içinde çok teşekkürler.

Aslında son 2 yıldır ekonomik araç kullanma noktasında kendimi oldukça geliştirdiğimi düşünüyorum. Bunu hem çevre bilinci hem de cebimi düşünerek yaptım. Çok basit bazı noktalara dikkat edilerek fabrika değerlerine yakın tüketim mümkün görünüyor.

Yaklaşık şimdiye kadar 30 civarında değişik marka ve model araç kullandım. Focusun sürüş keyfini çok az arabada buldum.

Bu arada aracımın bana not vermedeki cimriliği için yapabileceğim bir şey var mı Sayın Forumdaşlar :). Yardımlarınızı bekliyorum. !!!

Hasan Seyyitoğlu tarafından düzenlendi

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aldığımdan beri şehir dışına çıkmadım şehir içinde ecoboostla anlaşıyoruz ama :)

qyzenyta.jpg

y6y9a2y5.jpg

Yanıtlama zamanı:

Aldığımdan beri şehir dışına çıkmadım şehir içinde ecoboostla anlaşıyoruz ama :)

qyzenyta.jpg

y6y9a2y5.jpg

Benim araba bozuk kesin. Hala kışta sanıyo kendini yaprak açmadık henüz
Yanıtlama zamanı:

Benim araba bozuk kesin. Hala kışta sanıyo kendini yaprak açmadık henüz

Küresel ısınmadan nasibini almış seninki :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.