Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 Nie zabaha... Bizim şirketten mail geldi. Sıkıntı oluyomuş indirtmediler...Ne sıkıntisi abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 Mailler gelmiyormuş. Ne maili nede uygulamaları yükselttirmediler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 Sizin sunucular/uygulamalar hazır değildir. Düzeltirler ama mok atmasalardı iyiydi Fcstr.com hotmail gmail maillerini kullanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: iOS 11.0.1 geldi. bana gelmedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 Şimdi, Ozan Kar yazdı: bana gelmedi Beta program profili yüklü mü? Onu sil istersen. Ben ota ile değil itunes ile yükledim Ota'da benim de yoktu ama beta program p. yüklüydü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Beta program profili yüklü mü? Onu sil istersen. Ben ota ile değil itunes ile yükledim Ota'da benim de yoktu ama beta program p. yüklüydü. yes. itunesta çıktı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 8 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Sizin sunucular/uygulamalar hazır değildir. Düzeltirler ama mok atmasalardı iyiydi Fcstr.com hotmail gmail maillerini kullanıyorum. Bilemem exchange uymuyo başka yere yönlendirdiler. Zaten bu işletim sistemelri ilk çıktığı gibi yüklememek gerek. Geri bildirimlerden sonra yüklemek en iyisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 16 dakika önce, Teoman S. yazdı: Mailler gelmiyormuş. Ne maili nede uygulamaları yükselttirmediler... Bize de yasak ama ben yükselttim. Hatta şimdi yine yükselttim ? Bizde de maillerde sıkıntı oluyor dediker ama ben bi sıkıntı görmedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2017 Bize de yasak ama ben yükselttim. Hatta şimdi yine yükselttim [emoji3] Bizde de maillerde sıkıntı oluyor dediker ama ben bi sıkıntı görmedim.Ben en sona güncellesim. 6 hemde tilifon. Mailimde şakır şukur gürül gürül akııııııiiii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2017 Sıkıntı yok exchange çalışıyor. Ben söylendiği gibi problemler görmedim. Telefon gayet düzgün çalışıyor. Arayüzdeki frame atlamalarını falan görebilenler var ? onlar bulmuştur bir sıkıntılar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2017 Ama haritalar yine hayal kırıklığı. Sabah işe gelirken açtım. Ne hız limiti var, ne de şerit bilgisi. Sadece 6.çıkıştan çıkın diyor. O da eskiden var mıydı emin değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2017 Bu güncelleme hiç beta çıkmadan geldi sadece bug fix içinmiş. Yerel haritalarda güncelleme olunca açıklamada yazması lazım. 1-2 aya çıkar sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2017 44 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Wifi kendi kendine açılıyor Eski düzen ayarlar kısmından kapatmak lazım,alt taraftan çekerek yapınca bağlantıyı kesiyor sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Güldüren Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2017 şarjın çabuk bitmesi de cabası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap