Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Serkan Güldüren

Üye
  • Toplam İleti

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

Serkan Güldüren Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    11 Focus 1.6 Tdci
  • Meslek:
    kamu
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Serkan Güldüren's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

7

Toplam Beğeni

  1. nacakoğlu ford özel servis tavsiye ederim. Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi/Esenyurt da
  2. direksiyon kutusu kronik sorunu
  3. bence aracı uzun süre kullanacaksanız dizel bakın derim kendimden örnek vereyim; 2011 de focus alırken banada sordular bayiden senede kaç km yol yaparsınız diye benzinli tavsiye ettiler ama ben 3 bin tl falandı fark dizel seçenegini aldım. şimdi gelelim hesabımıza; aracım şuan 95.000 de ve benzinli araç almı olsaydım yakıtta uzun vadede beni üzmüş olacak ve lpg ihtyacı duyacaktım. yanı kısacası;uzun süre kullnacaksanız aracınızı lpg ye bulaşmadan dizel alın derim.
  4. servisin garanti kapsamınına almadığı bir parça için serviste değişim yaptırmakta mantıksız dışarda yaptırın bence
  5. sigortacınızla iletişime geçin ozaman seneye ki artışınız 550 tlyi geçmiyecekse kaskodan halledin, sıfır alın garantide sıkıntı yaşamayın
  6. servisle görüştünüzmü konuyu ne diyorlar keşke o an geri dönseydiniz, tamir olayına girmeyin derim, eğer ezilme varsa garantiye almıyacaklar o da kesin, dışardan parça fiyatı alıp düzgün bir ustaya da değişim yaptırıp gaz bastırın. serviste 1000 tleden aşaği cıkmaz dıye tahmin ediyorum, kaskoya bulaşmayın bence --2 dakika sonra eklendi-- bazı parçalar girimiyor aynen mesela arka davlumbaz içinde bulunan halıflex malzeme yandan açılmıştı 6 aylıkken ve üretim hatası olduğu kesin, okadar uğraşmam rağmen dış etmen parçasımı neymiş girmedi garantiye,
  7. eğer herhangi bir darbe vs yoksa ki servis tespit eder onu, ozman garantiye sokturmaya çalışın kasko için kaza durumu olması lazım ki exper kaza durumu yoksa onarıma sokmaz ki radyatör 400 tl civarında ve kaskonuzu bozasanız seneye ki ödeyeceğiniz fark daha fazla cıkacaktır. peki servis kaydında arızayı ne yazmışlar eğer gaz dolumuysa sadece ve öncesinde arıza tespiti yaparak sıkıntı yok denilip gaz basıldıysa belki fazla gaz radyatörü delidi:) bu ihtimal üzerine gidin servisin derim::)
  8. mehmet bey aldığınız ürün CANBUS ile çalışan modeldir muhtemelen ki aracınız titanyum serisi değilse ki öyleymiş bağlantıları sorun oluşturmuştur. iyi bir elekrikçi sorunu çözer direksiyon kumadasını tetikleyen iki kablo var cihazın kablo demeti içinde onu sizin aracınız kablolarından eşletirdiği zaman sorun çözülecek.
  9. Bence yeterince güzel ki bnde 2,5 kasamda avgo nun one toch cihazını kullanıyorum android, ses kalitesi orijinal teyp den daha üstün ki mevcut hoparlörlerin basları yetmiyor. Değerlendirin derim bence göz alışiyor zamanla ki video izleme süper oluyor kızımı çizğifilm le kandırıyorum uzun yolculuklarda .
  10. telefon modeliniz nedir bilmiyorum ama uygulama genelde şöyle çalışıyor; ben ıphone olarak anlatayım, müzik açtığınızda telefonunuzun ses çıkış menüsü var onu ıphone hoperlör değil de aracı ne olarak görüyorsa örn. autokit. ona getiriyorsunuz ayrıca araç teybinden de bluetooth u seçmeniz gerekir. mantık olarak böyle olmalı. yani sizin sorun telefon çıkışından kaynaklı olabilr.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.