Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 20178 yıl Yazar comment_450081 2 Aralık'ta bi hata meydana gelmiş.Eğer telefon kendini sürekli kapatıp açıyorsa önce bildirim önizlemesini kapatmak daha sonra otomatik saat ayarını kapatıp tarihi 1 Aralık yaptıktan sonra soft ceset atmak gerekiyor. Videoda gösterildiği gibi. Sonra iOS 11.2'ye geçmek tamamen sorunu kaldırır muhtemelen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20178 yıl Yazar comment_450381 Malum bu yılın telefonları hızlı şarj destekliyor. MacRumors test yapmış tam da beklediğim gibi çıkmış sonuçlar. Hani şu 30 dk'da %50 şarj etmek için almanız gereken kablo ve adaptör durumu vardı (29W USB-C), ona bence hiç gerek yok. Standart kablo ve iPad adaptörü hali hazırda gelen iphone adaptöründen çok çok daha hızlı (x2) şarj ediyor zaten. Grafik iPhone X'e (2716 mAh) göre yapılmış, bunu i8 (1821 mAh) ve i8+ (2691 mAh) için de batarya kapasitesine göre yaklaşık olarak oranlamak mümkün. Standart kablo ve iPhone adaptör: 5W Wired Standart kablo ve iPad adaptör: 12W Wired Wireless'lar kablosuz şarj. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20178 yıl comment_450384 Yakup bunun garantisi varsa yarın ipad adaptör alıyorum? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20178 yıl Yazar comment_450386 16 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Yakup bunun garantisi varsa yarın ipad adaptör alıyorum? Alabilirsin, iPad şarj aleti diğer iPhone'ları da zaten hızlı şarj ediyordu Ama yüzde olarak bilmiyorum belki bu kadar fark etmiyordur. Apple zaten teknik olarak ben 29W'a kadar desteklerim dedi, sen 12W bağlıyorsun; kesin çalışır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20178 yıl comment_450387 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Alabilirsin, iPad şarj aleti diğer iPhone'ları da zaten hızlı şarj ediyordu Ama yüzde olarak bilmiyorum belki bu kadar fark etmiyordur. Bunu bilmiyodum ben, orijinal ürün olduğu için bi problem yaratmaz sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20178 yıl Yazar comment_450388 Şimdi, Zafer Akbs yazdı: Bunu bilmiyodum ben, orijinal ürün olduğu için bi problem yaratmaz sanırım. Yukarıya ek cümle yazdıydım, sorun olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 20178 yıl comment_450396 yavaş şarj batarya için daha sağlıklıdır. hiç bir şey olmasa daha az ısınır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20178 yıl comment_450410 8 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Yukarıya ek cümle yazdıydım, sorun olmaz. 7 saat önce, Ozan Kar yazdı: yavaş şarj batarya için daha sağlıklıdır. hiç bir şey olmasa daha az ısınır. Arada kalmışlığın dibini yaşıyorum şuan. Şimdi arkadaşlar bahsi geçen adaptörü alıyımmı almıyımmı ? 7plus %5 şarjı kalmışken (genelde %5 ve altına düşünce takıyorum), orijinal şarj kit'i ile ortalama 3,5-4 saate şarj oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20178 yıl Yazar comment_450411 4 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Arada kalmışlığın dibini yaşıyorum şuan. Şimdi arkadaşlar bahsi geçen adaptörü alıyımmı almıyımmı ? 7plus %5 şarjı kalmışken (genelde %5 ve altına düşünce takıyorum), orijinal şarj kit'i ile ortalama 3,5-4 saate şarj oluyor. Arada kalınacak bir durum yok yani ortada, ihtiyaç duyuyorsanız alacaksınız. Ozan'ın söylediği genel bir bilgi, her pil için geçerli; bugün arabanın bataryası 30/60 dk'da dolacakken 9 saatte doldurmayı mı tercih edeceksin, yolda gidiyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20178 yıl comment_450413 14 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: bugün arabanın bataryası 30/60 dk'da dolacakken 9 saatte doldurmayı mı tercih edeceksin, yolda gidiyorsun Yakup, bu soruya Tesla alırsam cevap vereceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452068 Ankarada olupta apple marka urun almayi dusunen arkadaslara; Yerel Apple uzmaniniz Gurgencler, yetkili satis ve servis magazalari Yarin saat:15.00'da ANKAmall'da aciliyor.Acilisa ozel MacBook'larda 1.000TL, iPhone ve iPad'lerde 300TL INDIRIM Surprizler sizleri bekliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20188 yıl Yazar comment_457919 Yeni iOS sürümü geldi CarPlay'de bir hata düzeltmesi mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20188 yıl Yazar comment_464556 iOS 11.3 geldi. Kapsamlı bir güncelleme sayılır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 20188 yıl Yazar comment_465632 iPhone 8'e de RED gelmiş bugün. Şimdi olması gerektiği gibi olmuş, önü siyah. X'e gelmemiş ona da sonra belki Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 20188 yıl comment_481195 Eveeeet. Nefesler tutuldu bu akşam yeni Xs,Xs Max ve X r ya da Xc modelleri tanıtılacak. Şimdiden ülkemizde bu yeni telefonların ilk sahipleri kim olacak telaşı başladı. Şu anki düzgün ekonomik gelirlerden de alaşılacağı üzere hemen hemen her kesimden insanımızın ( simitçisinden- bürokratına kadar) en kısa zamanda sahip olması bekleniyor. Ha bu arada fiyatlar mı bişi değil janiim.. 700-900-1000 BENJAMİN FRANKLİN cık... Eylül 12, 20188 yıl Teoman S. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın