Ahmet A. Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2017 Bu başlık altında 1 yılı aşkın süredir kullandığım Sony A6000 aynasız model fotoğraf makinası ile çektiğim fotoğrafları paylaşacağım. Tüm fotoğraflar kit lens (E PZ 16 - 50 mm F3.5 - 5.6 OSS) ile çekildi. Ufak rötuşlar/croplamalar harici ağır photoshop müdahaleleri olmayan fotoğraflardır. İlk fotoğraflar geçen haftaki Didim turundan... Video performansı; 10 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Lens kirli kalmış bazı yerlerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2017 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Lens kirli kalmış bazı yerlerde Aynen. Kum bol olunca dikkatten kaçmıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 12 saat önce, Ahmet A. yazdı: Hepsi güzel ve orada olma hissini iyi yansıtıyor. Ben en çok yukarıdakini beğendim. Fotoğrafa katkısı olayan unsurları ve boş alanları kesmekte yarar var. Bir de üçtebirler kullanılabilir. Mesela: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Makineden memnunmusun abi? Bir arkadaşım alacakmışta. @Yakup Çağatay Sendeki de bundan mıydı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Evet aynısı. İmkanı varsa 6500 alsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 7 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Makineden memnunmusun abi? Bir arkadaşım alacakmışta. @Yakup Çağatay Sendeki de bundan mıydı? 6 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Evet aynısı. İmkanı varsa 6500 alsın Genel anlamda memnunum, tabiki 6500 olsun isterim bende, hatta A7s2 falan Profesyonel olarak değilde hobi amaçlı kullanılacaksa fazlasıyla yeterli bence. a6000 ile a6500 arasında ciddi fiyat farkı var... Bu arada yüklediğim fotoğraflar orjinal boyutunda değiller, ekran alıntısı şeklinde yükledim mb sınırından dolayı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 2 dakika önce, Ahmet A. yazdı: Genel anlamdamemnunum, tabiki 6500 olsun isterim bende, hatta A7s2 falan Profesyonel olarak değilde hobi amaçlı kullanılacaksa fazlasıyla yeterli bence. a6000 ile a6500 arasında ciddi fiyat farkı var... Bu arada yüklediğim fotoğraflar orjinal boyutunda değiller, ekran alıntısı şeklinde yükledim mb sınırından dolayı. Bir buçuk senedir filan 650d kullanıyor, taşımak zor geldiği için aynasıza geçmek istiyormuş. İlettim yazdıklarınızı teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 9 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Bir buçuk senedir filan 650d kullanıyor, taşımak zor geldiği için aynasıza geçmek istiyormuş. İlettim yazdıklarınızı teşekkürler. Canondan sony'e geçenler ilk etapta menülere yabancılık çekebiliyorlarmış ancak menüleri bence gayet basit ve alışma süreci uzun sürmez. Boyutu, hafifliği büyük avantaj. Teknik olarak da bir çok konuda daha üstün makina... Bence mantıklı seçim olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2017 Sony a6xxx serisi pek çok açıdan başarılı. 6000 özeline gelirsek 24 MP sensörü piyasadaki en iyilerden. Hem faz hem kontrast tanımalı 200+ nokatlı AF sistemi en iyilerden ve odaklama takip ederek 11 kare/s gibi çekim hızlarına ulaşabiliyor. SLR'den geçenler için düğme ve menü düzeni biraz karışık gelse de Ahmet'in yazdığı gibi alışmak zor değil. WiFi bağlantısı başarılı ve kullanışlı. Lens geniş açısı ile göz dolduruyor, kenar netliği biraz sıkıntılı olsa da kabul edilebilir düzeyde. 4K yeteneği olmasa da videoda da çok başarılı. Benim tek şikayetim AF noktası seçimindeki dolambaçlı yol olmuştu, yani dokunma duyarlı bir ekranı olsaymış tam olacakmış. Kesinlikle önerilir. Ve @Ozan Kar 650'den makine çıktısı jpeg görüntü kalitesi belirgin daha iyi olacaktır. 2000 TL dolaylarındaki fiyatı ile de pek rakibi yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2017 O değilde birde video ekleyelim, a6000'nin video performansının görülebilmesi açısından... Haftasonu gittiğimiz köydeki alabalık tesisinden görüntüler.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2017 30.07.2017 - 22:14 tarihinde, Ahmet A. yazdı: Didim turundan Abi Bence makinayı bırak direk suya atla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap