Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Aykut Bakır

Üye
  • Toplam İleti

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

Aykut Bakır Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Gaziantep
  • Arabam:
    09 Focus Tdci Titanium X
  • Meslek:
    Muhasebeci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Aykut Bakır's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Selamun aleyküm. 2009 Ford Focus Titanium X paket sahibiyim. Aracımda Sony ses sistemi mevcut sizler daha iyi bilirsiniz ama ben ekstra ses sistemi bağlatmayı düşünüyorum. Fakat aracımdaki hiçbir hoparlörü değiştirmek istemiyorum. Sadece ek olarak ''Roadstar rd-6050 4kanal 3000w amfi + Jbl cs-1214 1000w bass kabin + arka pandizota 2 adet Jbl gto938 600w(100rms) hoparlör ve orjinal teyp üzerine deck amfi çevirici almayı planlıyorum. Ekipmanlarda oldukça kaliteli markaları tercih edeceğim. Diyeceğim o ki; 1- Orjinal teybe kaliteli bir çevirici sorun çıkartır mı ? 2- Sizlerin tavsiye edeceği marka veya ürünler var mı ? 3- Bağlatacağım sistem 4 kapıdaki orjinal hoparlöre zarar verir mi ? Tecrübeli arkadaşların cevabını bekliyorum. Hepinize teşekkür ederim. İyi forumlar..
  2. Kusura bakmayın haklısınız. Daha dikkatli olurum
  3. Merhabalar. Arabam bir kaç gün önce sağ ön hapörlerden cızırtı yapmaya başlamıştı. Buradan bir kaç arkadaşımız ve ben hapörlerin patladığını düşündük. Fakat az önce arabama bindim ve ortada ne cızırtı ne de başka birşey kendiliğinden düzelivermiş. Ama 15 dk sonra tekrar aynı yerden cızırtı tekrar gelmeye başladı. Özelliklede bas vurduğunda ve sesi yükseltiğimde. Sorun teypde mi veya kablolarda mı acaba cevabınızı bekliyorum.. Teşekkürler
  4. Arabam gelinlik kız gibidir ayıptır demesi ??
  5. Servet bey çıkma işi biraz sakat sonuçta arabam daha 75.000 km de inanın içim rahat etmez olacaksa sıfır olmalı ama fiyat da tuzlu bende şaşırdım kaldım
  6. Servet Bey bugün Gaziantep Ford servisine bizzat gidip sordum tanesine 170 tl dediler orjinal Focus hapörleri dediler ama fiyat normal değil
  7. Teşekkür ederim Yakup bey. Bu hafta iyi bir ustaya baktırayım umarım büyük bir problem değildir yoksa yakar bizi bu iş..
  8. Yakup bey trim dediğiniz şeyi biraz daha açıklama şansınız var mı ? Ayrıca aynı anda iki hapörlerin patlama şansı nedir çünkü ön camlardaki tizlerde cızırdıyor bas vurduğu anda ?
  9. Dostlar 2009 titanium x paket focus sahibiyim. Ses sistemi Sony malumunuz. Bugün yolda giderken aniden şarkı çalarken bas vurduğunda cız cız yapmaya başladı. Ses seviyesini 15-16 yapınca böyle bir sorun baş gösteriyor bu seviyenin altında herhangi bir sorun yok. Ayrıca sesleri sadece arka hapörlere verdiğimde böyle bir sorun yok. Sorun sadece ön iki hapörlerde. Sorun nedir acaba bilgili arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.. Acil yardım edin lütfen...
  10. Cihan bey cevabınız için öncelikle teşekkürler. Photon markasını daha önce duydum herkes iyi bir marka olarak değerlendiriyor. Galiba paraya biraz kıyıp Photon almaya yöneleceğim fakat daha uygun fiyatlı olarak MONZA markasını da duydum acaba bu marka ile ilgili yorumunuz nedir ?
  11. Herkese iyi forumlar. 2009 Focus Titanium X paket sahibiyim. Aracımın farları bildiğiniz üzere mercekli. Bende farlarıma xenon almayı düşünüyorum fakat kaliteli birşey yada sorun çıkarmayacak bir kit önerisine ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim..
  12. Bedirhan bey öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum. Söyledikleriniz genel anlamda doğru şeyler. Lakin bugün servise gittim. Aracın turbo besleme borusunun ağzındaki fiber parça yırtılmış. (Fotoğraf ekledim) 130 lira bir para verip orjinal parça alıp 20 liraya da hava filtresini değiştim. 20 lira da el emeği ücreti ile toplamda 170 lira ile sorunu giderdik. Şu an aracımda herhangi bir problem kalmadı. İlk bi kaç saat siyah duman atma olayı devam etti sonrasında ise kendiliğinden kayboldu. Bu arada yakıtımı sürekli olarak Shell firmasından alıyorum. Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum herkese. Servet bey cevabınız için teşekkür ederim öncelikle. Aracımdaki sorunu bedirhan beye yazdığım cevap da belirttim. Sorunu çözdük hamd olsun. Aracın turbo borusuyla alakalı bir durum söz konusu idi. Toplamda 170 lira gibi bir ücret karşılığında sorunu giderdik. Değerli cevaplarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
  13. Turbo ile alakalı bir durum yoktur umarım Serkan bey. Olmadı haftasonu servise gider tüm filtreleri değiştiririm. Teşekkür ederim cevap için.
  14. 2009 model dizel 74.000 km de focusum var. Dün uzun yola çıktım. 150 km bi yol yaptım. 170 in altına düşmedim. Ertesi gün aracım siyah duman atmaya başladı. Gaz pedalına yüklendiğim anda aynaya baktığımda arka taraf yoğun bir duman altında kaldı. Aynı zamanda 2.vites de özellikle çekiş çok az düştü normal birisi kullansa anlamaz ama ben hergün bindiğim için farkı anlıyorum. Aracımda sorun nedir üstadlardan yorum bekliyorum teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.