Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 2, 2017 Evetttt 2017 geldi, bakalım neler gelecek geliştiricilere. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Apple mağazayı kapattı akşam 8-9 gibi açar bakalım bugün neler göreceğiz https://www.apple.com/tr/shop/goto/macbookpro 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Pic in Pic ile canlıyı takip Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Ayfon 8 değildir herhalde, henüz hazır değilim de ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 3 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ayfon 8 değildir herhalde, henüz hazır değilim de ? Ona 4 ay daha var, millete 8 alacağım demeyecektin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 41 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Ona 4 ay daha var, millete 8 alacağım demeyecektin Kaç sene önceydi yahu ? Geldi çattı ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 55 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Kaç sene önceydi yahu ? Geldi çattı ... Hallederiz hocam buluruzzzz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2017 ... Apple müziği yeniden icat eder. HomePod 17 cm uzunluğunda --3 dakika sonra eklendi-- 350 dolar ve önce burada --55 dakika sonra eklendi-- iOS 11 genel olarak iPad için çalışılmış ve güzel de olmuş, mac os'a çok benzemiş. Tüm detayları burada mevcut https://www.apple.com/tr/ios/ios-11-preview/ Bu cihazların tamamı yaklaşık 4 ay sonra yeni yazılıma kavuşacak. --3 dakika sonra eklendi-- Yeni Mac os x ise 2010 ve sonrası pc'lere geldi. Detayları burada: https://www.apple.com/tr/macos/high-sierra-preview/ En önemli değişiklik; Apple Dosya Sistemi bence. Çok çok hızlı. Hem iphone hem de mac'de video ve fotoğraflar daha fazla sıkıştırılacak. --23 dakika sonra eklendi-- Macbooklar güncellendi ve fiyatları azcık düştü (100 dolar) - 700 TL Bu eski TR Bu yeni TR Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2017 Sunumda gözükmeyen birkaç şey var. Kontrol merkezi artık istediğimiz gibi değiştirilebiliyor. Şifresiz kullananlar, ekranı parmak kaydırarak açabiliyor. Home button'a basmak şartı kalktı bu şartla @Kaan Yagizer 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2017 24 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Şifresiz kullananlar, ekranı parmak kaydırarak açabiliyor. Home button'a basmak şartı kalktı bu şartla @Kaan Yagizer Şifre kullandığım için olay hala kullanışsız (benim için) yalan yok ... home! olayına uyuzum (biliyorsun) belki benim gibiler için kolaylık gelir diye düşünüyordum ama hayır! ... pıFFFF 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2017 15 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: En önemli değişiklik; Apple Dosya Sistemi bence. Çok çok hızlı. Hem iphone hem de mac'de video ve fotoğraflar daha fazla sıkıştırılacak. Bu zaten 10. bilmem kaç ile gelmemiş miydi? Demo mu yapmışlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2017 10 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Bu zaten 10. bilmem kaç ile gelmemiş miydi? Demo mu yapmışlar telefona gelmişti, şimdi pc'ye. Hatırlayamadım eskiden muhabbetinin olduğunu https://www.apple.com/tr/macos/sierra/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2017 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: telefona gelmişti, şimdi pc'ye. Hatırlayamadım eskiden muhabbetinin olduğunu https://www.apple.com/tr/macos/sierra/ pardon ben ios11 için sandım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2017 Bir saat önce, Ozan Kar yazdı: pardon ben ios11 için sandım. Ekran kaydını eklemişler Bir de ekran görüntüsünü alınca ufaktan gösteriyor tıklayınca üstünde direkt oynama yapabiliyorsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2017 Şurada 100 tane farklılık gösteriliyor 15 dk'sı olana iyi seyirler Sessiz izlenirse de anlaşılır 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap