Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kompakt sınıfın yeni üyeleri

Featured Replies

• Yanıt 98
  • Görüntüleme 18,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Kendileri seçtiler bu yolu, yakaladıkları başarıyı tutucu bir çizgide sürdürmeyi tercih ettiler ve şimdilerde yandaşlarından kimse radikal bir değişiklik beklemiyor Golf'ten. Artık sıfırdan yeni bir

• Evet şasinin tanıtımını yaptılar..MQB kodlu yeni bir şasi. AAçıklamaya göre platformdan ziyade omurga gibi düşünülmeliymiş uzatılıp kısaltılabilecekmiş ve farklı modellerde görülecekmiş..Konvansiy

• Audi zaten bu segmentte doğru dürüst birşey çıkaramamıştı. çok kötü değil sadece A1 den esintiler var. Golf evrim geçirecek. Dışı değişicek. Daha sportif ve agrasif olacak.. Gösterge panelinde

Yanıtlama zamanı:

Diğer resimleri göremiyorum ancak Volvo V 40 harika. Daha öncede görmüştüm ben onu, mükemmel bir tasarımı var bence. Audi A 3 ten bir sürpriz beklemiyorum. A serisini görmüştüm. Volvo harkulade olmuş.

Volvo yu bende beğeniyorum. Belki diğerlerine göre alınabilir fiyatlarda da olur diye düşünmüyor değilim. :aman:

Pariste V40ın cross country modelini gösterecekler. Çok acaip çekici bir model oldu. T3 150 powershift ile pek bir güzel olur çıkarsa

Volvo-v40-cross-country-main1.jpg

volvo_v40_cross_country_overseas_02_1-0919.jpg

45544_1_5.jpg

Yanıtlama zamanı:

Sevdim ben bu arabayı. Arka koltuklar sportif ön koltuklar yüzünden boğucu gözüküyor. Göründüğü kadar iyi gitmiyor diyor arkadaş.(sürüş hissi,direksiyon ve yol tutuş) :)Malzeme kalitesi iyi, kol dayamanın orası pek parlak değil diyor. Çok sessiz yorumu yapmış.

Bundan yollarda çokca göreceğimizi düşünüyorum. Sonuçta güzel araba.

• 3 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yeni a3 ülkemizde satışa sunuldu:

Giriş seviyesini 1.4 TSI 122 S Tronik oluşturuyor. 66.141 TL

1.6 TDI 105 ps 72.871 TL

En pahalı seçenek yine 1.6 TDI ile 76.590 TL

1.2 tsı ise ilerde sunulması bekleniyor. Suan sadece bunlar

Hayırlı Olsun

Yanıtlama zamanı:

Yeni a3 ülkemizde satışa sunuldu:

Giris seviyesini 1.4 TSI 122 S Tronik oluşturuyor. 66.141 TL

1.6 TDI 105 ps 72.871 TL

En pahalı seçenek yine 1.6 TDI ile 76.590 TL

1.2 tsı ise ılerde sunulması bekleniyor. Suan sadece bunlar

Hayırlı Olsun

Bunlar Sportback (5 Kapı) olanların fiyatı mı Yakup?

Yanıtlama zamanı:

Fiyatlar piyasaya göre yeni kasa A3 için fena değil gibi ama kesin bomboştur bu araçlar... Tipi hoş içi boş vesselam :)

Yanıtlama zamanı:

Fena değil mi :) Sonuçta ufacık bir kompakt.. ve motorlar da ahım şahım değil yıllardır aynı.Bence %100 pahalı

80 bin liraya S60 var,pemiumsa bu da premium :) pahalı girdi a3 hemde 3k yine zengin genç arabasından öteye geçemyecek.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yine zengin genç arabasından öteye geçemyecek.

Bizim hastanenin otoparkında bir Focus, beş A3 var, ayrıca yollarda gördüğüm A3 sayısı Focus sayısından fazla yani demek ki zengin genç sayısı az değil :kıhkıh:

Zengin ve gösterişi seven insanlarla dolu bir ülkede yaşamak böyle bir şey işte...

Yanıtlama zamanı:

Zenginlik görecelidir, önemli olan gönül zengin olsun :)

Palio sahiplerinin focus sahipleri için benzer şeyler düşünmesi de muhtemeldir, ekonomik durumunun gelişmesiyle göreceli ihtiyaçları evrime uğramış insanın durumundaki fark şu olur; frenlerin yada çarpışma testinin iyi sonuçları yerine kışın pek isteyip severek aldığı deri koltuğa oturup oturduğu organın dert sahibi olmasından endişe ederek koltuk ısıtmasına ödeyeceği ücret farkını değerlendirebilir... Fiyat şudur; Örneğin Iphone 3 Bin TL eder mi? O fiyata üretici istediği kadar satabiliyorsa ve kısa/orta/uzun vadeli hedeflerine zeval getirmiyorsa ediyor demektir... Bunun dışında ki etmez yorumları subjektif ve içinde para unsuru barındıran ama ticari açıdan anlamsız kişisel kanaatlerdir, yorumlardır, yönlendirmelerdir... :)

Yanıtlama zamanı:

Ohooo...

Çoluk çocuk akraba pikniğe giden Türk ün bagajı misali dolu bir 1.4 140Hp Dsg A3 yaklaşık 90.000 lira civarı olacak o zaman?

Yanıtlama zamanı:

Ohooo...

Çoluk çocuk akraba pikniğe giden Türk ün bagajı misali dolu bir 1.4 140Hp Dsg A3 yaklaşık 90.000 lira civarı olacak o zaman?

yok yok 80'i geçmez :D dolu bir 1.4 122 ps 70.500 tl :yeah: Paket vs ekleniyorsa bilmem ama, liste olarak böyle.. 16''

Yanıtlama zamanı:

yok yok 80'i geçmez :D dolu bir 1.4 122 ps 70.500 tl :yeah: Paket vs ekleniyorsa bilmem ama, liste olarak böyle.. 16''

Öyle deme geçen 95.000 denen 316 yı Astra ayarına çektim oldu rakam 128.000 da.. Premium bunlar kardeş :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.