Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kompakt sınıfın yeni üyeleri

Featured Replies

• Yanıt 98
  • Görüntüleme 18,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

2012'de kompakt sınıfta çok sayıda ilgi çekici yeni modelin tanıtımı gerçekleşecek. Kısaca özetlemek gerekirse (fotoğraflar pek iyi değil, ama kaynak sınırlı idi): Auid A3'ü yeniliyor. Haziran

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Kendileri seçtiler bu yolu, yakaladıkları başarıyı tutucu bir çizgide sürdürmeyi tercih ettiler ve şimdilerde yandaşlarından kimse radikal bir değişiklik beklemiyor Golf'ten. Artık sıfırdan yeni bir

• Evet şasinin tanıtımını yaptılar..MQB kodlu yeni bir şasi. AAçıklamaya göre platformdan ziyade omurga gibi düşünülmeliymiş uzatılıp kısaltılabilecekmiş ve farklı modellerde görülecekmiş..Konvansiy

Yanıtlama zamanı:

Mercedes e ulaşmanın kolay yolları düşük işçilik ve kötü sürüş/konfor detaylarından geçiyorsa neyleyim öyle yıldızı ben...

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bende Doblo ve Astra J var, Astra nın kalitesi berbat arada çıtırtı yapıyor. Doblo kalitede bin basar çukura düşsem bile çıt ses gelmiyor ama bazen tırnak bile plastiğini çizebiliyor.

Sadece kayıtlara geçsin diye şeettirdim.. :)

Ahanda kaynakça : https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=477360335652256&id=171043406283952&comment_id=4695138¬if_t=like

Yanıtlama zamanı:

Evet emanet gösterge siperi ve konsolu kaplayan dekor araç yeniyken çıtırtı yapabiliyordu.. Doblo mda hiçbir süs yok - ses de yok, yani Doblo daha kaliteli B) 

Mertol abiye bazen "insanları kızdırıyor" diyordum ama hakedenler var bazen iyi oluyor.

Yanıtlama zamanı:

Bana uymaz zaten B)

Yanıtlama zamanı:

Bugün astra ve A test ettim. Öncelikle keske alacağım zaman astrayi test edebilsebiydim. Hiç düşünmeme gerek kalmazdı. Bu sınıfta kullandığım en kötü 2. Araba sanırım (1. Si megane IIydi) direksiyon sistemi ve otomatik sanziman tamamen berbatti. A serisini zaten beğeniyordum artık daha çok beğeniyorum. Öncelikle basiklik konusunda bence focustan kötü değil. 122beygirlik versiyonu kullandım performans olarak çok iyi değil ancak yeterli. Sanziman direksiyon vs iyi. Tek beğenmediğim tek şey ekranın yeri oldu. kesinlikle sınıfında 1 numara bence.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

hatta ekran çok kötü... nereye koysak diye düşünmüşler ve alelacele oraya yapıştırmışlar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.