Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420748 37 dakika önce, Aşkın K. yazdı: İşyerinden bir arkadaşta almış tan oto dan 1 hafta önce yanlış bilmiyorsam 2017 manuel benzinli , metalik boya arka park sensörü hediye 68700 civarı bir rakam. siz hangi özellikte hediyeleri ile kaça anlaştınız acaba ? Doğrudur @Aşkın K. bey..Bende manuel Trend X benzinli,sizinde dediğiniz gibi arka park sensörü hediye ama benim renk beyaz,metalik renk üzerine 1000 TL koyuyor zaten..67500'e anlaştım bende.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420760 Yok abisi ... en azından varsa da ben bilmiyorum. NPG'li , Elektrikli , Etanol'lü ve hatta Hidrojen Yakıt Hücreli (deneysel) var ama fabrika çıkışlı LPG ?!? Sanmıyorum. 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: Yani dunyanin hicbir yerinde LPG li olarak dunyaya gelen Ford yok mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20179 yıl comment_421044 Bende yeni trendx benzinli araç aldım .Arkadaşın dediği gibi otokoc Adana da bana da 3900 e landı renzo takilabilecegini belirttiler .Diyelim ki araç LPG kaynaklı bozuldu ilkinde parça değişimi ikinci kez olursa aracın sifirinin verileceğini ,diyelim ki araç İstanbul da bozuldu en yakın servise çektirip Adana otokocu arayacağımizi ve aracla onların ilgileneceğini aktardı.Ancak bana fabrika çıkışlı diye bahsetmedi.Hatta ben yol bilgisayarı lpg ye göre ayarlaniyor mu diye sordum hayır benzine göre dedi yani lpg ile ne kadar yol gidebileceğiniz gösterilecek mı diye sordum hayır dedi. Bu belirttigim şartların yapilacak sözleşmede yer aldığını söylediler.Bana cazip gelmisti acikcasi.Ancak metalik renk istemediğinden ve ellerinde yalnızca metalik olduğundan başka bayiye yoneldim ve Gaziantep doganlarla anlaştık beyaz focus trendx benzinli 68 bin TL .şimdi değerli üyeler burda sormam dogru mı bilmiyorum araniza yeni katıldigimi da belirteyim Malum benzin fiyatları nedeniyle hemen LPG uygulatmayi düşünüyorum .Aldığım bayi biz LPG işine karışmıyoruz dedi.Bundan önce 2013 powershift focusum vardı ve brc LPG uygulatmistim memnundum açıkçası ama benimle aynı anda taktıran arkadasimin aracının siboblari eridi.şimdi ne taktitacagima karar veremedim.Bu konuda yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20179 yıl comment_421047 44 dakika önce, Ufuk Şen yazdı: Bundan önce 2013 powershift focusum vardı ve brc LPG uygulatmistim memnundum açıkçası ama benimle aynı anda taktıran arkadasimin aracının siboblari eridi.şimdi ne taktitacagima karar veremedim.Bu konuda yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim Forumun arama özelliğini kullandınız mı? Bilgiler olması gerekiyor. Keyifli okumalar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın