Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fabrika Çıkışlı Lpg'Li 1.6 Benzinli Focus

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
37 dakika önce, Aşkın K. yazdı:

İşyerinden bir arkadaşta almış tan oto dan 1 hafta önce yanlış bilmiyorsam 2017 manuel benzinli , metalik boya arka park sensörü hediye 68700 civarı bir rakam. siz hangi özellikte hediyeleri ile kaça anlaştınız acaba ?

Doğrudur @Aşkın K. bey..Bende manuel Trend X benzinli,sizinde dediğiniz gibi arka park sensörü hediye ama benim renk beyaz,metalik renk üzerine 1000 TL koyuyor zaten..67500'e anlaştım bende..

Yanıtlama zamanı:

Yok abisi ... en azından varsa da ben bilmiyorum. NPG'li , Elektrikli , Etanol'lü ve hatta Hidrojen Yakıt Hücreli (deneysel) var ama fabrika çıkışlı LPG ?!? Sanmıyorum. 

2 saat önce, Servet Ö. yazdı:

Yani dunyanin hicbir yerinde LPG li olarak dunyaya gelen Ford yok mu?

Yanıtlama zamanı:

Bende yeni trendx benzinli araç aldım .Arkadaşın dediği gibi otokoc Adana da bana da 3900 e landı renzo takilabilecegini belirttiler .Diyelim ki araç LPG kaynaklı bozuldu ilkinde parça değişimi ikinci kez olursa aracın sifirinin verileceğini ,diyelim ki araç İstanbul da  bozuldu en yakın servise çektirip Adana otokocu arayacağımizi ve aracla onların ilgileneceğini aktardı.Ancak bana fabrika çıkışlı diye bahsetmedi.Hatta ben yol bilgisayarı lpg ye göre ayarlaniyor mu diye sordum hayır benzine göre dedi yani lpg ile ne kadar yol gidebileceğiniz gösterilecek mı diye sordum hayır dedi. Bu belirttigim şartların  yapilacak sözleşmede yer aldığını söylediler.Bana cazip gelmisti acikcasi.Ancak metalik renk  istemediğinden ve ellerinde yalnızca metalik olduğundan başka bayiye yoneldim ve Gaziantep doganlarla anlaştık beyaz focus trendx benzinli 68 bin TL .şimdi değerli üyeler burda sormam dogru mı bilmiyorum araniza yeni katıldigimi da belirteyim  Malum benzin fiyatları nedeniyle hemen LPG uygulatmayi düşünüyorum .Aldığım bayi  biz LPG işine karışmıyoruz dedi.Bundan önce 2013 powershift focusum vardı ve brc LPG uygulatmistim memnundum açıkçası ama benimle aynı anda taktıran arkadasimin aracının  siboblari eridi.şimdi ne taktitacagima karar veremedim.Bu konuda yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim 

Yanıtlama zamanı:
44 dakika önce, Ufuk Şen yazdı:

Bundan önce 2013 powershift focusum vardı ve brc LPG uygulatmistim memnundum açıkçası ama benimle aynı anda taktıran arkadasimin aracının  siboblari eridi.şimdi ne taktitacagima karar veremedim.Bu konuda yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim 

Forumun arama özelliğini kullandınız mı? Bilgiler olması gerekiyor. Keyifli okumalar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.