Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Alper.B

Üye
  • Toplam İleti

    37
  • Katılım

  • Son ziyaret

Alper.B tarafından yazılan her şey

  1. merhabalar, Nasipse Bodrum'a tatile gideceğiz.En uygun güzergah hangisi.?İlk defa gideceğim.rampanın çok olmadığı,sıkılmayacağım güzergah için yorumlarınızı bekliyorum.. Birde nerede mola verebilirim?? Şimdiden teşekkür ederim. Tekerinize taş değimesin.
  2. 2017 focus titanium ön ızgara elimizde mevcut mudur acaba?
  3. ilginiz için teşekkür ederim..dün öğleden sonra servise götürdüm aracımı.Pc'ye bağlandı ve sorunun oksijen sensöründe olduğu anlaşıldı..parça sipariş verildi.pazartesi nasipse takacaklar..
  4. Bugün bende servise gittiğimde oksijen sensörünün arızalı olduğu belirtildi..sizin durum nedir?arıza düzeldi mi?lamba söndü mü?sıkıntı var mı bilgi verir misiniz??
  5. Alper.B

    Arıza Lambası Yanıyor

    2017 1.6 benzinli arıcam daha 1200 kmde..bugün ilerlerken ilk defa arıza lambası yanıp söndü ve sonrasında uzun bir süre yanmadı..daha sonra tekrar çalıştırdığımda sürekli yanar durumda kaldı.öylece ilerledim ve şuan hala devam etmekte.neden olur??neden yapmış olabilir??aracımda görünürde hiç bir problem gözükmüyor.bilgi verirseniz sevinirim..[emoji36][emoji36][emoji36]
  6. çiğdem diyorum tam istediğiniz gibi..site içerisinde park sıkıntısı yok arada da kalıyor..dikmen'deyim bende bekleriz
  7. Alper.B

    Akü Bitmesi

    2 senede bitmesi normal değil bence..şarj dinamosuna(kömürüne) bir baktırın derim..
  8. Doğrudur @Aşkın K. bey..Bende manuel Trend X benzinli,sizinde dediğiniz gibi arka park sensörü hediye ama benim renk beyaz,metalik renk üzerine 1000 TL koyuyor zaten..67500'e anlaştım bende..
  9. Ben daha geçen hafta Ankara Tan Oto'dan Focus Trend X siparişi verdim.Bana denilen "hiç bir şekilde serviste veya fabrika çıkışlı LPG takılmadığı söylendi." Ayrıntılı bilgisi olan varsa bende merakla bekliyorum..
  10. Öncelikle geçmiş olsun..Serviste zaten hemen değiştirmeye meyilliler.Hİç gerek yok bence.Düzelttirip işlem görsün çok daha iyi. @Burak Şenoğlu arkadaşında dediği gibi hiç olmadı satarken sıkıntı yaşamazsın.Ustalar onu jilet gibi çıkarırlar.Allah beterinden korusun..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.