Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl comment_45231 ne güzel havuzlu bir arabanız var...çok şanslısınız...birkaç alabalık atalım havalr soguk...yumurtlayıp yaza kadar epey olurlar ve kiremitte kaşarlı alabalığı ohh nefis köprübaşında varya öle bişi nefis nefis... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl Yazar comment_45242 Yaşadığım yerde kocaman bir göl var zaten. Demirköprü barajı, balık avıyla ünlüdür burası. Avcılık merakı olan arkadaşlar buyursun gelsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl comment_45243 geliriz yaza...dogru ...barajın etrafındaki restorantları cok severdim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl comment_45245 arabanızdan sırf bu nedenle soğumayın, sorun bulunup çözüldüğünde geri ısınırsınız. sizin aracınız 2008 model, F3 ler şunun şurasında piyasaya çıkalı 1 yıl olmadı. ama onlarında arka stoplardan su aldıklarını gördük, şahit olduk. bir başka örnek benim aracım, araç henüz 2011 model ve geçen günlerde yağmurda göğüse su damladı. tam tahmin ettiğim yerden, anten contası gevşemiş ve su sızdırmış. tavan aydınlatma lambası sökülüp vidası sıkıştırldı ve izole edildi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl comment_45250 O komik şalter olayı ile ilgili yazdığın yorumlar aklıma geldi Ogün " Yolcu koltuğunu ileri çekince sigorta atıyor" gibi bişeyler diyordun Buyrunuzdetaylar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl Yazar comment_45401 arabanızdan sırf bu nedenle soğumayın, sorun bulunup çözüldüğünde geri ısınırsınız. sizin aracınız 2008 model, F3 ler şunun şurasında piyasaya çıkalı 1 yıl olmadı. ama onlarında arka stoplardan su aldıklarını gördük, şahit olduk. bir başka örnek benim aracım, araç henüz 2011 model ve geçen günlerde yağmurda göğüse su damladı. tam tahmin ettiğim yerden, anten contası gevşemiş ve su sızdırmış. tavan aydınlatma lambası sökülüp vidası sıkıştırldı ve izole edildi. Temennim zaten sizin yazdıklarınız yönünde. İnşallah kısa zaman içinde bu küçük sıkıntılardan kurtulurum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201214 yıl comment_45426 geliriz yaza...dogru ...barajın etrafındaki restorantları cok severdim... Ben de görmek isterim hem gölü hem restoranları Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201214 yıl comment_49806 Turkay Enez'den Su, sol arka tarafta keçenin arkasındaki havalandırmadan giriyor. Keçeyi söküp görebilirsiniz. çözüm, tampon sökülecek ve havalandırma menfezi silikonlanarak takılacak... üyemiz rapor sistemi ile cevaplamış..Buraya aktardım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201214 yıl comment_49813 Golf 6 nın ilk üretilen versiyonlarında benzer sorun vardı, düzeltildi. Astra J lerde de aynı sorun var,ben de basınçlı suyla yıkayınca 3. stoptan su alıyor mesela ve benzer sorunu yaşayan çok Astra kullanıcısı var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201214 yıl comment_84416 aynı sorun sedan 1.4 trend 2007 aracımda da var bi türlü servise gidemedim sıkıntı resmen ya araba cok pis kıokuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201214 yıl comment_84418 Mustafa bey, ilgilenirseniz seviniriz yoksa üyeliği durduruyoruz. Su için servis'e danışmalısınız, kontrol etsinler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201214 yıl comment_84433 yıkamacılarda basınçlı su sıkıyolar fitillere yakından su sıkınca fitiller atabiliyor..buna dikkat ederseniz sıkıntı yaşamazsınız... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103066 Benim arabamın bagajı da su alıyor Çözüm üretme yoluna gittiniz mi hiç ? hb- sedan ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın