Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bagaj Islanması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2008 focus 2 sedan aracımın bagajında anlamlandıramadıgım yaşlık var. Yukarıdan yani bagaj kapagından veya yanlardan su almıyor. Bir gün sildim battaniye koydum ustune bagaj havuzunu koydum bi gece durdu. Yagmur yagmadı fakat ertesi gün baktigimda tekerlek nemli gibi islaktı battaniye nemlenmiş. Sizce nasıl önlem alabilirim?

Yanıtlama zamanı:

Sedanlarda yaşanan bir durum. Büyük ihtimal bagajın sağında ve sol yanında bagaj halısının altında bulunan hava ızgaralarının çevresinden su almıştır. Çözümü tamponun söktürülerek ızgaraların etrafın elden geçirilmesi . Zarar görmüşseler değiştirilmesidir. Stepnenin altını kontrol edin mutlaka orada su bulacaksınız. Daha önceden aracın içine su  girmiş ise nemlenmeye neden oluyordur.

Yanıtlama zamanı:

Bendede vardı aynısı focus hb 2006 model hee yerine baktım stop lambaları tahliye yerleri filan en sonunda arka tamponu vida yerlerindeki fontlar eskimiş ordan alıyormuş pimaşencilerin kullandığı köpük ve siyah silikon sıkarak hem içten hem dıştan hallettim olayı sıfır sızıntı şuan 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sag ve sol bagaj halılarında ıslaklık yok. Sadece metal aksamın oldugu ve stepne icinde olusuyor. Stepne altinda 2tane kapakcık var plastik gibi. Onlari acsak hava alsa olur mu acaba ?

Yanıtlama zamanı:

bendede vardı ayı sorun sto p lambalarınınkenarlarını silikonlatınca sorun düzeldi.  ayrıca bagaj fitilllerini kontrol edin

Yanıtlama zamanı:

Sorunu bende yaşadım, stepnenin alt kısmı ve yanlarda ıslaklık oluyordu yağmur yağdığında kurumasıda zaten baya uzun sürüyor. sağ ve sol döşemeyi sökersen havalandırma kapağı var. Ordan alıyormuş. Silikonla kapattım orayı düzeldi.

Oğuzhan Aslan tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.