Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 20188 yıl comment_460612 2008 focus 2 sedan aracımın bagajında anlamlandıramadıgım yaşlık var. Yukarıdan yani bagaj kapagından veya yanlardan su almıyor. Bir gün sildim battaniye koydum ustune bagaj havuzunu koydum bi gece durdu. Yagmur yagmadı fakat ertesi gün baktigimda tekerlek nemli gibi islaktı battaniye nemlenmiş. Sizce nasıl önlem alabilirim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 20188 yıl comment_460615 Sedanlarda yaşanan bir durum. Büyük ihtimal bagajın sağında ve sol yanında bagaj halısının altında bulunan hava ızgaralarının çevresinden su almıştır. Çözümü tamponun söktürülerek ızgaraların etrafın elden geçirilmesi . Zarar görmüşseler değiştirilmesidir. Stepnenin altını kontrol edin mutlaka orada su bulacaksınız. Daha önceden aracın içine su girmiş ise nemlenmeye neden oluyordur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 20188 yıl comment_460632 Bendede vardı aynısı focus hb 2006 model hee yerine baktım stop lambaları tahliye yerleri filan en sonunda arka tamponu vida yerlerindeki fontlar eskimiş ordan alıyormuş pimaşencilerin kullandığı köpük ve siyah silikon sıkarak hem içten hem dıştan hallettim olayı sıfır sızıntı şuan Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 20188 yıl Yazar comment_460769 Sag ve sol bagaj halılarında ıslaklık yok. Sadece metal aksamın oldugu ve stepne icinde olusuyor. Stepne altinda 2tane kapakcık var plastik gibi. Onlari acsak hava alsa olur mu acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20188 yıl comment_460998 bendede vardı ayı sorun sto p lambalarınınkenarlarını silikonlatınca sorun düzeldi. ayrıca bagaj fitilllerini kontrol edin Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 20188 yıl comment_461166 Sorunu bende yaşadım, stepnenin alt kısmı ve yanlarda ıslaklık oluyordu yağmur yağdığında kurumasıda zaten baya uzun sürüyor. sağ ve sol döşemeyi sökersen havalandırma kapağı var. Ordan alıyormuş. Silikonla kapattım orayı düzeldi. Şubat 22, 20188 yıl Oğuzhan Aslan tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın