Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bagaj Su alıyor.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

ne güzel havuzlu bir arabanız var...çok şanslısınız...birkaç alabalık atalım havalr soguk...yumurtlayıp yaza kadar epey olurlar ve kiremitte kaşarlı alabalığı ohh nefis köprübaşında varya öle bişi nefis nefis...

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 39,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ali Rıza Tekin
    Ali Rıza Tekin

Bu arabayı aldığımdan beri baya heveslendim, heveslendim ondan oluyor sanırım. Bu konuların bazılarını eşimle paylaşıyorum. Bugun söyledim, dalga geçti vallahi. Bi an pişman bile oldum Focus almış olm

• Sezgin Sağdıç
    Sezgin Sağdıç

Öncelikle herkeze mrb tekrardan Sorun çözüldü bilemiyorum ama aynı sorunu bende dün çözdüm sorun denildiği gibi havalandırma stopların içersideki suda terlemede bu sebepten oluyor havalandırmanın dış

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

bende aracımı ilk aldığımda 1-2 sıkıntı çektim ama benimki mekanik sıkıntılardı. Ama fordun hatası değil ustaların hatasıydı. ! 1 kerede çok komik bi şalter olayı yaşadım. Bi ara bende sizin gibi sıkı

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yaşadığım yerde kocaman bir göl var zaten. Demirköprü barajı, balık avıyla ünlüdür burası. Avcılık merakı olan arkadaşlar buyursun gelsin.

Yanıtlama zamanı:

geliriz yaza...dogru ...barajın etrafındaki restorantları cok severdim... :)

Yanıtlama zamanı:

arabanızdan sırf bu nedenle soğumayın, sorun bulunup çözüldüğünde geri ısınırsınız. sizin aracınız 2008 model, F3 ler şunun şurasında piyasaya çıkalı 1 yıl olmadı. ama onlarında arka stoplardan su aldıklarını gördük, şahit olduk.

bir başka örnek benim aracım, araç henüz 2011 model ve geçen günlerde yağmurda göğüse su damladı. tam tahmin ettiğim yerden, anten contası gevşemiş ve su sızdırmış. tavan aydınlatma lambası sökülüp vidası sıkıştırldı ve izole edildi.

Yanıtlama zamanı:

O komik şalter olayı ile ilgili yazdığın yorumlar aklıma geldi Ogün :D " Yolcu koltuğunu ileri çekince sigorta atıyor" gibi bişeyler diyordun :)

Buyrunuzdetaylar :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arabanızdan sırf bu nedenle soğumayın, sorun bulunup çözüldüğünde geri ısınırsınız. sizin aracınız 2008 model, F3 ler şunun şurasında piyasaya çıkalı 1 yıl olmadı. ama onlarında arka stoplardan su aldıklarını gördük, şahit olduk.

bir başka örnek benim aracım, araç henüz 2011 model ve geçen günlerde yağmurda göğüse su damladı. tam tahmin ettiğim yerden, anten contası gevşemiş ve su sızdırmış. tavan aydınlatma lambası sökülüp vidası sıkıştırldı ve izole edildi.

Temennim zaten sizin yazdıklarınız yönünde. İnşallah kısa zaman içinde bu küçük sıkıntılardan kurtulurum.

Yanıtlama zamanı:

inşallah alacagın yeni arabanla....

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Turkay Enez'den

Su, sol arka tarafta keçenin arkasındaki havalandırmadan giriyor.

Keçeyi söküp görebilirsiniz. çözüm, tampon sökülecek ve havalandırma menfezi silikonlanarak takılacak...

üyemiz rapor sistemi ile cevaplamış..Buraya aktardım...

Yanıtlama zamanı:

Golf 6 nın ilk üretilen versiyonlarında benzer sorun vardı, düzeltildi.

Astra J lerde de aynı sorun var,ben de basınçlı suyla yıkayınca 3. stoptan su alıyor mesela ve benzer sorunu yaşayan çok Astra kullanıcısı var.

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

aynı sorun sedan 1.4 trend 2007 aracımda da var bi türlü servise gidemedim sıkıntı resmen ya araba cok pis kıokuyor

Yanıtlama zamanı:

yıkamacılarda basınçlı su sıkıyolar fitillere yakından su sıkınca fitiller atabiliyor..buna dikkat ederseniz sıkıntı yaşamazsınız...

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benim arabamın bagajı da su alıyor

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.