Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 3 Tavan Aydınlatma Lambası Sönmüyor Kapanmıyor


Gökmen Çevirgen

Soru

Merhabalar,

 

Dün gece karşılaştığım bir durum maalesef çok sinir bozucu kısaca anlatıyorum gün içerisinde kısa mesafelerle kullanmıştım daha sonra uzun bir süre araç park yerinde beklemişti (yaklaşık 3 saat) gece gitmem gereken 25 km lik bir yolum vardı onun için hareket ettim yaklaşık 400 metre sonra falan araç içindeki tavan aydınlatması kendi kendine yanmaya başladı normalde hep kapılı konumdadır kapılar açıldığı zaman yanmaz üstelik hareket halindeyim şaşırdım tabi bir anda biraz kurcaladım tekrar off düğmesine 2 kez bastım ettim falan kapandı neyse dedim geçtim 3 sn geçmedi tekrar böyle sanki patlamaya çalışan ampül gibi bir temazsızlık varmış gibi yani yandı söndü yandı söndü ve yandı öyle yanık kaldı kapanmıyor gece vakti araç içinde sürekli ifşa durumdayım :) neyse bir süre sonra çektim sağa belki dedim kapılarla alakalı kontrol ettim bagaj dahil yok açık bir şey alakası var mı sanmıyorum motoru kapatmıştım dedim bir de kitleyeyim arabayı yok ışık bana mısın demiyor bi ara kırsam mı diye düşündüm de kıyamadım işte :) bu arada internete bakıyorum var mıdır bu tarz bir şey ile karşılaşan diye tam aradığımı bulamadım neyse dedim gideyim eve saat geç oldu zaten kendini korumaya alır söner herhalde eve vardım bütün yol ışık açık geldim kitledim arabayı ışık halen yanıyor tabi sanırım 10 dk sonra falan söndürmüş kendini arkadaş herhalde bütün yol açık gelince süresini doldurdu sanırım. 

Şimdi sizden tavsiye almak istedim bu sizce nasıl bir sorun kablo ile mi alakalı sigorta ile mi alakalı bilemedim servise mi götürsem normal bir elektrikçi arkadaşa mı o konuda da kararsızım yerinden söküp orijinal halde takamazsa onu tekrar sinir bozar biraz yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :) 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Aynı sorunu dün geceden beri bende yaşamaktayım, sürüş halindeyken ön taraftaki düğmeye basarak ön ve arka ışıkların hepsini açmıştım, işim bitince kapatmaya çalıştım ama kapatamadım, sürüş halinde olduğum içinde çok kurcalamadım. Aracı park ettikten sonra ne kadar uğraştıysam da ışıkların her ikisnide kapatamadım. Her şeyi denedim, aracın içindenden kapıları kitleyip düğmelere de bastım, düğmeler hiçbir şekilde tepki vermiyor.Bende gece geç saat olduğu için mecburen ışıkları açık vaziyette bırakıp gittim. Yaklaşık 1 saat sonra kontrol etmek için baktığımda ışıklar sönmüştü, aracın kapılarını kumandadan açtım ışıklar tekrar yandı ve yine söndüremedim. Şu anda yanar vaziyette. Tecrubelerinizi yazmışsınız fakat belki farklı bir çözüm bulan vardır diye tekrar sormak istedim. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.