Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 20179 yıl Yazar Solution comment_416959 Konuyu kapatayım aynı sorunu yaşayan birisi daha olursa diye kısaca özet; Tavan aydınlatması üzerindeki "OFF" tuşu işlevini kaybetmiş ışık sönmez olmuştu lamba içerisindeki kart arıza yapmıştı, çözüm kartın değişmesi idi bende değiştirdim çıkma bir parça bularak taktım umarım bu da bozulmaz geçici çözüm ise lambayı yerinden çıkarıp içindeki ampülü de yuvadan çıkararak tamamen ışıksız kalmak en maliyetsizi bu oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 20179 yıl comment_425553 Aynı sorunu dün geceden beri bende yaşamaktayım, sürüş halindeyken ön taraftaki düğmeye basarak ön ve arka ışıkların hepsini açmıştım, işim bitince kapatmaya çalıştım ama kapatamadım, sürüş halinde olduğum içinde çok kurcalamadım. Aracı park ettikten sonra ne kadar uğraştıysam da ışıkların her ikisnide kapatamadım. Her şeyi denedim, aracın içindenden kapıları kitleyip düğmelere de bastım, düğmeler hiçbir şekilde tepki vermiyor.Bende gece geç saat olduğu için mecburen ışıkları açık vaziyette bırakıp gittim. Yaklaşık 1 saat sonra kontrol etmek için baktığımda ışıklar sönmüştü, aracın kapılarını kumandadan açtım ışıklar tekrar yandı ve yine söndüremedim. Şu anda yanar vaziyette. Tecrubelerinizi yazmışsınız fakat belki farklı bir çözüm bulan vardır diye tekrar sormak istedim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın