Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 20179 yıl Yazar comment_407637 52 dakika önce, Sabri Özer yazdı: Bize 2021de gelir artık Premium devam ettiği sürece bu tür gecikme olmaz Sabri. Yapılan sözleşmeleri de düşününce gecikme vs olmaz yeterki isteyen olsun gelir. (2018) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 20179 yıl comment_407918 Fiyat kaç bandında olacak tahmininiz? Bu aracın vergi dilimi ne? ST-Line serisi titaniuma oranla cok pahalı artık, ST ile farkı ne kadar olur acaba? Yeni Kugadan yola çıkıp bir tahmin yürütebilir miyiz? Kuga giriş modeli 21.000 küsür pound TR Fiyatı 117.000 TL Fiesta ST 18.000 pound başlangıç deniyor düz orantı 100.000 TL 1.5 olmasının bir getirisi var mı vergi yönünden eski ST'ye göre? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 20179 yıl Yazar comment_407930 Yanıtı bana kalırsa basit ama umarım böyle olmaz (Fiesta ST fiyat kısmında az çok konuşmuştuk) Avrupa fiyatı, eski Fiesta ST avrupa fiyatı ile çok çok paralel olur yani benzer donanımlarla şu anki satış fiyatı olan 33 bin Euro olacaktır Tabi bir sene önceden bu tür tahminler tutmaz ayrı mesele. 1.5 ile 1.6 arasında hacim olarak bizde vergi farkı yok her şey aynı. Unutmadan bize gelen Kuga'nın giriş donanımı Avrupa'dan çok daha dolu, opsiyonları ekleyip bakmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 20179 yıl comment_407947 33000 Euro şu an 125000 tl ediyor Ben şuna vereceğim parayı söylesem beni kovalarlar ama anlamıyorlar o motorun sesi, rüzgarı yarışı Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 20179 yıl comment_407967 Ebleh suratlı fiestaya merhabalar olsun. Motor 3 silindir 1.5L olması bundan sonra çıkacak ST ve RS modellerininde acaba? 5 silindir olabilme ihtimalini düşündürmüyor değil. Olursa çok acaip keyifli olacağı kesin. 1L 3silindirli eb motorunun sesini seven bir insan olarak ben 1.5L yi kesinlikle dinlemek isterim. Hot hatch yapalım derken deli gömleğindeki bir arabaydı önceki 1.6eb. Hep söylemişimdir manifold konusunda tabiri caizse "piç" kalmıştı 1.6eb motorlar, sonundam motor bloguna taşımışlar. Turbosu hakkında bir bilgim yok ama seramik continantel olacak diye pek bir fısıltı vardı. Umarız cücük BW takmamışlardır. Direksiyon ve sürüş dinamiklerini etkileyen diğer faktörleri kullanmadan yorum yapmak çok zor ama RS den Fiestaya geçmiş bir teknolojiyi görmek çok heyecanlı. Ses olayına gelirsek, egsozdaki valve ile sadece modelar arasında geçiş yapılıyorsa bana göre eksik kalmış, valvetronik kafası devire göre dereceli açılan bir valve ile daha agresif performans sergileyebilirdi. Detayını bilmiyorum belkide öyledir. Onun haricinde sesi içeride farklı duyabileceğimiz elektronik bir sistemden bahsediliyor yanlış anlamadıysam. Kimse kusura bakmasın ama mastürbasyon hareketler bunlar. Aynı sound symposerda yaptıkları hatayı bunda yapmayıp elektronik olarak yapmışlar. Şayet mekanik olan sound symposerda belli belirsiz başlayan ve ilerde kansere dönüşen bir basınç kaybı söz konusu. Fiyat konusuna getirirsek her arabada olduğu gibi yine avrupa yine fahiş fiyatlar. 33bin euroyu bırak 25bin euroya mustang'e biniyor amerikada insanlar, doğal sonuç diyelim. Forddan beklemediğim kadar yenilik var arabada, eferin onlara. Ama şu tasarımcılarını bir an önce erken emeklilikten yararlandırmalarını temenni ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl Yazar comment_409260 Cenevre Fuarından canlı Bunlar da AE'den http://www.autoexpress.co.uk/ford/fiesta/97192/all-new-2018-ford-fiesta-st-unveiled-in-geneva-with-197bhp Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl comment_409266 Çok hoş hem bu hem de yeni fiesta nin diğer versiyonlari. Ben çok begendim. Kızıma ocak ayında mevcut kasa 1.6 powershift titanium x aldik 0 km. Bayagi indirimliydi ama ben yine de yeni kasayı bekleyelim dedim. Kızim pek beğenmemiş bu kokpit tasarımını. Sevmedim, yeni Corsa ya çok benzemis dedi. Kendi arabasının göğüs tasarımına bayılıyor 2009 da ve 2010 da fiestalarımız olmuştu. O zamandan beri fanatiği. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl comment_409418 ST'nin arkasında kuzu gibi kıpkırmıı ST-Line duruyor bir kul da onu çeksin de bakalım diye deliriyorum. Diğer modelleri göremedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl Yazar comment_409437 ST varken mış gibisi çekilir mi canım Bunlar da taze taze. Fazlası Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl comment_409448 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: ST varken mış gibisi çekilir mi canım Bunlar da taze taze. Fazlası Üzdün Bak bu fotoda arkadan ne kadar çarpıcı çıkmış yan yana koysan ST' den daha çok ilgi görecek kırmızı kırmızı hazır kasa da aynı Henüz titanium vs. görüntüleri de yok herhalde hepsi yarın geniş kitle gelince olacaktır. Bu arada sizin fotoları paylaşsak mahzur görür müsünüz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl Yazar comment_409450 2 dakika önce, Cem G. yazdı: Üzdün Bak bu fotoda arkadan ne kadar çarpıcı çıkmış yan yana koysan ST' den daha çok ilgi görecek kırmızı kırmızı hazır kasa da aynı Henüz titanium vs. görüntüleri de yok herhalde hepsi yarın geniş kitle gelince olacaktır. Bu arada sizin fotoları paylaşsak mahzur görür müsünüz? Nerede ve ne zaman isterseniz, bunlar Ford'un zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl comment_409451 Baktım AE'den aldığınız fotoda focusclub yazmıyor, dedim bir kaynak mı var Cenevre'de Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20179 yıl Yazar comment_409453 2 dakika önce, Cem G. yazdı: Baktım AE'den aldığınız fotoda focusclub yazmıyor, dedim bir kaynak mı var Cenevre'de Bütün Ford ajansları bize çalışıyor, iş ortağıyız Aaa! bilmiyor muydunuz yoksa Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın