Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415206 4 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Ek ünite olabilir Gürkan, cyclone vb. Beni de kimse aramadı ha Kaan abi dönmemiş henüz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415209 48 dakika önce, Muhittin Özdemir yazdı: Hafta sonu Otokoç Söğütözü bayiine gittim. Satılan 40 aracın tamamının otomatik olduğunu söylediler.. Sonrasında düz vites aracın satışı ikinci el olarak zor olur dediler.. Bende otomatik style almaya karar verdim.. 1-Tavan Rayı 2-Yan basamak 3-Ön park sensörü 4- Navigasyon paketi ilave olarak almayı düşünüyorum.. --1 dakika sonra eklendi-- Umarım doğru tercih yapmışımdır. Hocam, Bunları eklediğinizde maliyet nerelere ulaşıyor? Eğer çok ciddi bir maddi kazancının olmayacaksa Titanium almanız çok daha sağlıklı olacaktır... Navigasyona da hiç gerek yok aslında, sync 3 olacak titanium aldığınızda. Telefonunuzu direkt bağlayıp istediğiniz programı kullanırsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl Yazar comment_415211 49 dakika önce, Muhittin Özdemir yazdı: Hafta sonu Otokoç Söğütözü bayiine gittim. Satılan 40 aracın tamamının otomatik olduğunu söylediler.. Sonrasında düz vites aracın satışı ikinci el olarak zor olur dediler.. Bende otomatik style almaya karar verdim.. 1-Tavan Rayı 2-Yan basamak 3-Ön park sensörü 4- Navigasyon paketi ilave olarak almayı düşünüyorum.. --1 dakika sonra eklendi-- Umarım doğru tercih yapmışımdır. Hayırlı uğurlu olsun. Öncelikle bilgilendirme amaçlı yazıyorum, sadece size özel değil. 1.5 tdci otomatik tekel olmayacak bu araba da belirli oranda gelebiliyor yani otosan 100 adet pws 0 adet manuel çekemiyor. Mutlaka piyasası olacak ve satılacaktır manuel, aksi durumda pws müşterisi çok sıra bekler. Yan basamak : Lütfen taktırmayın, yakışmıyor. Tavan rayı: Titanium gibi olacaksa, olur. Ön park: Konuşmuştuk zaten bunu. Navigasyon: Böyle bir orjinal paket yok malum, 3.parti sistemler tercih edeceksiniz bunun için de acele etmeyin, mevcut sistemden memnun kalmaz ve navigasyon gerçekten araçta olması gerekiyorsa sonra taktırırsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415218 14 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Hocam, Bunları eklediğinizde maliyet nerelere ulaşıyor? Eğer çok ciddi bir maddi kazancının olmayacaksa Titanium almanız çok daha sağlıklı olacaktır... Navigasyona da hiç gerek yok aslında, sync 3 olacak titanium aldığınızda. Telefonunuzu direkt bağlayıp istediğiniz programı kullanırsınız. Bana navigasyona gerek yok demeyin, fururum 5000 lira civarı çıkar bunların maliyeti ama toplu alındığında, bir de yeni araba ile, epey bir indirim alınabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415222 1 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: epey bir indirim alınabilir hiç sanmıyorum 2 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Bana navigasyona gerek yok demeyin, fururum sync 3 gibi güzel ve hızlı bir sistem varken, telefonda da güzel güzel navi programları varken, navigasyon paketi nedir alllasen fur beni fur... @Gürkan Çakıroğlu abi ile takılmaktan, kötü huylar edinmeye başlamışsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl Yazar comment_415229 4/10/2017 - 15:08 tarihinde, Mert Yürüyen yazdı: sync 3 gibi güzel ve hızlı bir sistem varken, telefonda da güzel güzel navi programları varken, navigasyon paketi nedir alllasen iOS kullanıcısı Apple Haritalar'ı Android kullanıcısı Google Maps açabiliyor şu an. Diğer program izinleri vs yok ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415236 14 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: iOS kullanıcısı Apple Haritalar'ı Android kullanıcısı Google Maps açabiliyor şuan. Diğer program izinleri vs yok ama e olsun nolcak sanki... aracın içinde gelen harita marsta ki sokakları göstermiyor ya, son derece yeterli Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl Yazar comment_415240 3 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: e olsun nolcak sanki... aracın içinde gelen harita marsta ki sokakları göstermiyor ya, son derece yeterli Yeter tabi ki, yanlış anlaşılabilir bir bilgiydi ondan söyledim Ama bunun da yolu açık ne zaman olur bilinmez https://www.focusclubtr.com/topic/8895-ford-yeni-iletişim-ve-eğlence-sistemini-tanıttı-ford-sync-3-2016/?page=3#comment-398535 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415245 2 saat önce, Muhittin Özdemir yazdı: Hafta sonu Otokoç Söğütözü bayiine gittim. Satılan 40 aracın tamamının otomatik olduğunu söylediler.. Sonrasında düz vites aracın satışı ikinci el olarak zor olur dediler.. Bende otomatik style almaya karar verdim.. 1-Tavan Rayı 2-Yan basamak 3-Ön park sensörü 4- Navigasyon paketi ilave olarak almayı düşünüyorum.. --1 dakika sonra eklendi-- Umarım doğru tercih yapmışımdır. 1- Kullanacaksanız taktırın ama orjinal ürün olsun. Kullanmayacaksanız boş yere rüzgar direnci yaratacak, gerek yok bence. 2- Bence de taktırmayın. Kuga almadan önce ilanlara bakarken görüyordum ve yan basamağı olan araç ilanlarının detaylarına girmiyordum bile :). 4- Kesinlikle cyclone gibi 3. parti ürün taktırmayın. Ben pişman olmuştum taktırdığıma. Ama geri görüş için de mutlaka bir multimedya sistemi gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415270 2 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: sync 3 gibi güzel ve hızlı bir sistem varken, telefonda da güzel güzel navi programları varken, navigasyon paketi nedir alllasen fur beni fur... Arabirime kattığı hava çok daha iyi, amaç özellikle navi değil. Onun yerine top şeklindeki pusula görmek istemiyorum her daim. Araç kullanımının yüzde 80'inde o ekran açık olacak. Haritanın entegre olması çok daha iyi. C-max'da bile var navi. Navigasyon açık olmasa da hız limiti hep ekranda, bir şey mi lazım oldu, hop açıyorum haritayı. Evin yolunu bulamadım, basıyom home tuşuna. Carplay de neymiş. Hele o kabloyu bağlamak var ya, nasıl ızdırap verecek. Benim telefonum paltom nerdeyse ordadır, onu çıkarmakla mı uğraşayım, belki attım bagaja Fururum valla, Gürkan'ı da fururum, ford'u da fururum. Yakacam kaporasını da, arabasını da. Yıl geçti, ağaç olduk burada Golf'de var navi isteyene, gideyim 3-5 ay da onu bekleyeyim .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415276 29 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Gürkan'ı da fururum Beni niye karıştırıyorsun birader ? Ha illaki karışacaksın diyorsan zararlı çıkarsın, demedi deme ? --1 dakika sonra eklendi-- ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415277 Beni niye karıştırıyorsun birader [emoji3] Ha illaki karışacaksın diyorsan zararlı çıkarsın, demedi deme [emoji41] --1 dakika sonra eklendi-- [emoji379] Arabirime kattığı hava çok daha iyi, amaç özellikle navi değil. Onun yerine top şeklindeki pusula görmek istemiyorum her daim. Araç kullanımının yüzde 80'inde o ekran açık olacak. Haritanın entegre olması çok daha iyi. C-max'da bile var navi. Navigasyon açık olmasa da hız limiti hep ekranda, bir şey mi lazım oldu, hop açıyorum haritayı. Evin yolunu bulamadım, basıyom home tuşuna. Carplay de neymiş. Hele o kabloyu bağlamak var ya, nasıl ızdırap verecek. Benim telefonum paltom nerdeyse ordadır, onu çıkarmakla mı uğraşayım, belki attım bagaja [emoji4] Fururum valla, Gürkan'ı da fururum, ford'u da fururum. Yakacam kaporasını da, arabasını da. Yıl geçti, ağaç olduk burada [emoji4] Golf'de var navi isteyene, gideyim 3-5 ay da onu bekleyeyim .. Oooo karşılıklı salvolar. Bu işin sonu duello ile biter [emoji23] [emoji23] [emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415279 5 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Beni niye karıştırıyorsun birader ? Ha illaki karışacaksın diyorsan zararlı çıkarsın, demedi deme ? --1 dakika sonra eklendi-- ? @Mert Yürüyen karıştırmış seni, benim suçum yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415287 41 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: @Mert Yürüyen karıştırmış seni, benim suçum yok Hadi o ? karıştırmış ? Sana nooluyor, havaya giriyorsun ? --0 dakika sonra eklendi-- Senden önce alayım ST Kugayı da gör sen ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415291 5 saat önce, Muhittin Özdemir yazdı: Hafta sonu Otokoç Söğütözü bayiine gittim. Satılan 40 aracın tamamının otomatik olduğunu söylediler.. Sonrasında düz vites aracın satışı ikinci el olarak zor olur dediler.. Bende otomatik style almaya karar verdim.. 1-Tavan Rayı Merhabalar. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. 1 - Tavan Rayı (Titanium) fiyatı 1.200TL demişti bayi, bilginiz olsun. O olmadan araç gerçekten "çıplak" kalıyor bence. Geçen hafta Malatya bayisinde fotoğraflarını çekmiştim Style paketin, paylaşayım... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın