Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201214 yıl comment_43780 Ya ben inanmıyorumki bu işin sonunun olacağına..Umarım ben yanılırım,umarım Türkiyemiz kazanır,umarım birgün bende Ford yerine Türk Malı arabaya göğsümü gere gere binerim..Gerçekten bende çok isterim..Ama umudum yok... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201214 yıl comment_43785 Ogüncüm yani diyosunki Patlakta olsa bir markamız olsun..Eh peki o zaman,olsun bakalım...Boşa harcanan milli servette senin benim cebimden vergi olarak çıkar ne olacak sanki dimi....Bari markası ne olacak onuda belirleyelim....Bence markası KEBAP olsun...donanım seviyeleride, Şiş,Adana Döner ve İskender olarak belirlensin...eheheheüüeee..... Bu cümle ile aklıma direk DEVRİM geldi..öyle diyorlardı.. Bu söylemleri savunan kişiler bunları demeseydi belki focus değil Devrim ve Tecrübeye binerdik.. Devrimclubtr.com açardık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201214 yıl comment_43786 Ogüncüm yani diyosunki Patlakta olsa bir markamız olsun..Eh peki o zaman,olsun bakalım...Boşa harcanan milli servette senin benim cebimden vergi olarak çıkar ne olacak sanki dimi....Bari markası ne olacak onuda belirleyelim....Bence markası KEBAP olsun...donanım seviyeleride, Şiş,Adana Döner ve İskender olarak belirlensin...eheheheüüeee..... Anketi açmışlar bile Hatta senin gibi dalga geçenlerin belirledikleri isimleri bile yazmışlar http://ekonomi.haberturk.com/ekonomi/haber/706972-anadol-2012 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201214 yıl comment_43809 Mustafa Koç aracın platformunun Tofaş tarafından geliştirileceğini açıklamış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44325 Hah ilk sulandırma başladı: http://ekonomi.haberturk.com/otomotiv/haber/708775-yerli-otoya-ay-yildizli-far Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44335 Bende az önce biyerde okudum, Fadıl Akgündüz (namı değer Jet Fadıl) de yerli otomobili (İMZA) üretecekmiş, İşte buldum http://www.ensonhaber.com/jet-fadil-yerli-oto-icin-harekete-gecti-2012-01-23.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44339 İnşallah Türk otomabili hayata geçerde,imzanın uğradığı hüsrana uğramaz,bizde devletimizi Fadıl Akgündüzmüş gibi görmeyiz.(Jet devlet) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44340 Fadıl Akgündüz'ü sakın küçümsemeyin. Türkiyenin en vizyoner girişimcilerinden birisi. Yapar yapamaz o başka konu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44369 Niyeyse benim bu adama ayrı bir sempatim var. Ama para vermem. (arabasına değil, kendisine) :nazar: Neyse konuya dönelim İmza eski popülerliği ile gelebilirse Fiat motorlu yerli otoyu bile geçebilir. Sonuçta arkasında Jet Motorlu Fadıl var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44371 Benim sempatim falan yok. Hatta hiç hazetmiyorumda denilebilir. Ancak adamın bundan 10-12 sene önce bugünü görüp girişimde buunmayı düşünmüş olması bile takdir etmek için yeterli bir neden. Kaldı ki imza gerçekten o zamanın ötesinde bir tasarıma sahipti.. Hernekadar ingilizler yapmış olsa da öyleydi.. He jetfadıl üç kağıtcımı? Bence öyle. Ama bu gerçeği değiştirmeye yetmiyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44373 Jet Fadılı En son gördüğümde Tarikat Şeyhi Giysisi içinde bir toplantıdaydı...İstanbulda bir yerlerde site yapıp satıyormuş,bayağıda lüks siteler yapıyormuş...İmza denen otomobilin tasarımı hakikaten dönemine göre çok ilerideydi ama Jet Fadılın imza diye tanıttığı o araba,imza olmayacaktı,milleti dolandırmak için reklamdı o.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44374 E adamın ileri görüşlülüğü birkez daha ortaya çıkmış oldu işte. üstelik vizyonda sahibi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44380 Ya evet tabi haklısın..Eleman taaaaa o zamandan Amerikanın Kurduğu Partinin ve Robert Tom Edward'ın iktidara geleceğini tahmin etmiş..Baksana Siirtten Milletvekilliğine bile seçildi..Sonra alavere,rüşvet vs ile milletvekilliği düşürüldü,yerine Robert Tom Edward seçildi ve Büyük Patron oldu..Jet Fadılla Büyük Patron arasında doğrudan ilişki var...Dolandırıcı ile Satıcı halef Selefler yani..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201214 yıl comment_44386 Robert Tom Edward Bu amca bana çok tanıdık geldi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın