Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20188 yıl comment_462427 17 dakika önce, H. Cenk yazdı: Ben gene de fordstil de sorun olduğunu düşünüyorum. Pek pahalı sipariş de vermemek lazım bence Ben gözlük aldım sadece ama kaç gündür kargoya veremediler. Ya çok yoğunlar, ya da yurtdışına sipariş geçtiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20188 yıl comment_462620 Gözlük geldi, fena değil, arabaya koyucam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20188 yıl comment_462623 Bir saat önce, Murat Kav. yazdı: Gözlük geldi, fena değil, arabaya koyucam. Güle güle kullan Murat abi. Camın özelliği nedir. Mineral, plastik, polikarbon ? Mart 8, 20188 yıl Misafir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20188 yıl comment_462629 aynı gözlük sepette ama şu kart işi hallolmadan almam cevap da vermeyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 20188 yıl comment_462645 3 saat önce, Zafer Akbs yazdı: Güle güle kullan Murat abi. Camın özelliği nedir. Mineral, plastik, polikarbon ? Pek ankadığım bir konu değil açıkcası, yorum yok o nedenle Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462851 bana cevap vermiyorlar. life carda indirim yapıyor mu bu site. @Murat Kav. sen lifecard ile indirim alabildin mi ? İstanbulda olup life card ile üye olan varsa lifecarda indirim olup olmadığını söyleyebilir mi bana . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl Yazar comment_462853 8 dakika önce, H. Cenk yazdı: bana cevap vermiyorlar. life carda indirim yapıyor mu bu site. @Murat Kav. sen lifecard ile indirim alabildin mi ? İstanbulda olup life card ile üye olan varsa lifecarda indirim olup olmadığını söyleyebilir mi bana . İndirimsiz aldı diye hatırlıyorum, Pazartesi Ford tarafına yazayım. Bu siteyi/alışverişi SanalMağaza yönetiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462859 7 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: İndirimsiz aldı diye hatırlıyorum, Pazartesi Ford tarafına yazayım. Bu siteyi/alışverişi SanalMağaza yönetiyor. Bir bilgilendirme yapayım. Ford Life kartı aktive olsa bile Opet Müşteri hizmetleri, opet.com.tr ya da uygulama üzerinden aktivasyon yapmanız gerekiyor. Eğer site ya da mobil uygulamadan aktive olmuyorsa Opet müştri hizmetlerini arayıp telefona tanımlı eski kartları kapatıp yeni Ford Life kartıda aktive etmeniz gerekiyor. Burda bir nokta var: eğer aktivasyonu telefondan yaparsanız *1, eğer siteden yaparsanız *3, uygulamadan yaparsanız *5 şeklinde puan tarzı bir şey kazanıyormuşsunuz. (Mart sonuna kadar) Gelelim asıl konuya yani ford life kartla fordstill üyeliğine: opete aktivasyon yaptırdıktan sonra da hiçbir şekilde işe YARAMIYOR. Fordstill sitesine kartla üye olamıyorsunuz. Ben aradım konuştum. Pazartesi geri dönüş yapabileceklerini ilettiler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462906 6 saat önce, H. Cenk yazdı: bana cevap vermiyorlar. life carda indirim yapıyor mu bu site. @Murat Kav. sen lifecard ile indirim alabildin mi ? İstanbulda olup life card ile üye olan varsa lifecarda indirim olup olmadığını söyleyebilir mi bana . Teomanın anlattığı gibi, lifecardı kabul etmiyor.. Mart 10, 20188 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20188 yıl comment_462909 Şaşırdık mı ? Hayır... @Teoman S. cevabı bizle paylaşırsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 20188 yıl comment_463360 Bugün aradılar. YENİ ÜYELİKTE Life kartı kabul ediyor, ama eski üyeliğe numarayı giremiyorsunuz. Denedim yeni üyelikle oldu. Site açılışta ekrana ''life kart ayrıcalılı sayfadasınız' gibi uyarı çıkıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 20188 yıl comment_463365 2 saat önce, Teoman S. yazdı: Bugün aradılar. YENİ ÜYELİKTE Life kartı kabul ediyor, ama eski üyeliğe numarayı giremiyorsunuz. Denedim yeni üyelikle oldu. Site açılışta ekrana ''life kart ayrıcalılı sayfadasınız' gibi uyarı çıkıyor. kart ile girince fiyat değişiyor mu aynı mı? Mart 16, 20188 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 20188 yıl comment_463372 2 saat önce, Murat Kav. yazdı: kart ile girince fiyat değişiyor mu aynı mı? Değişiyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın