Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 20169 yıl comment_389055 Beğendim zaten hep beğeniyordum, gelsin bir test edelim bakalım , Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 20169 yıl Yazar comment_389056 Bende yorumumu yapayım. Vw büyük güncelleme yapacağız dedi. Bugün gördük ki büyük ekranların alayı opsiyon. Motorlar da 'yarım' adım atmış diyebiliriz. Ön far konusunda eski tarzı çok daha iyiydi. Arka stop güzel (hareketlisi). Sonuç olarak değişen pek bir şey yok, hatta ön görünüm zayıflamış bana göre. Zaten arka tasarım kötüydü. Bu arabanın sürüşünde şurda burada hiç eksiği yokmuş gibi (ve el atılmamasına) süper olmuş diyemem. iPhone 6s'den 7'ye geçmiş gibi olmuş Manyak değilsen gerek yok yani. Overall'da Golf, yine Golf'. Amacına uygun. Detaylı yoruma deneyince ve detayları görünce devam ederiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 20169 yıl comment_389058 2017 Yeni kasa gelecek deniyordu. Bunun ön farları değişmiş o kadar. Gerisi zaten opsiyondu. Güzel ama 140 üstü istediğim kadar stabil değil. Sanki fazla hafif gibi. Sahip olması keyif veriyor bir şekilde. iPhone gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 20169 yıl comment_389059 İlk resimdeki tampon standart mı? Böyle de bir tasarım var, klasik sis farlı. @Yakup Çağatay 6S'i olmayıp, 5C kullananlar da var ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 20169 yıl Yazar comment_389066 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: İlk resimdeki tampon standart mı? Böyle de bir tasarım var, klasik sis farlı. Revize: Abey R-Line ilk mesajdaki ve sunumdakiler. Senin eklediğin standart. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 20169 yıl Yazar comment_389075 Şimdi, Çağatay Özsoy yazdı: Dizel motorlu versiyonu yok muymuş?? 1.5 dizel bir sonraki nesilde artık O da gelecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 20169 yıl comment_389083 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Revize: Abey R-Line ilk mesajdaki ve sunumdakiler. Senin eklediğin standart. He işte onu TR'ye getirmiyorlar. Standart denilenin de yeni olduğunu inandırmak için herhalde 3-5 tane şahit lazım bize Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 20169 yıl Yazar comment_389087 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: He işte onu TR'ye getirmiyorlar. Standart denilenin de yeni olduğunu inandırmak için herhalde 3-5 tane şahit lazım bize Onları da ekledik galeriye, tamamdır Bunlar da canlı. Şu egzoz çıkışı bu ara bütün apaçilerde olmaya başlamıştı aynı ona benziyor --51 dakika sonra eklendi-- Fiyatı da biraz artacakmış ayrıca 1.5 tsi biraz daha maaliyetli olacakmış 1.4'e göre Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 20169 yıl comment_389111 Standart tamponda basbayağı kötüymüş. Arka stop ve bir tık büyüyen teyp ekranları hariç neresi yeniymiş bunun. Makyaj olmasa da yeni motor, ekran,stop vs eklenirdi. Pazarlama faaliyeti olmuş sadece. Rline satmak ekstra para almak için standart tamponu çirkin yapmışlar. O discovery fazladan 10 bin vermek çok mantıklı olmadığı için sadece lansmanda havalı gözükmesini sağlıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 20169 yıl comment_389157 Klasik.vag grubu makyajı.Değişen şeyleri arayıp bulması gerekiyo insanın. Bir de vw grubunun tamamında şöyle bir durum var.highline,r line vb. en üst donanım alınmazsa tasarım daha bir göze batıyo.test edip içine oturduğumuzda tamam kaliteyi anlıyorsunuz.Herşey olması gerektiği kadar ve olması gerektiği gibi.Ama golfün tasarımı beni hiç heyecanlandırmıyo.İnsan yeni araba alırken vay bee demeyi bekliyor.Yoksa niye değiştiriyoruz ki çoğumuz arabayı. 1.5 motor da 1.0 litre gibi fordun getirmediği ve reklamını yapmadığı motorlarına dolaylı katkı sağlayabilir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 20169 yıl comment_389158 Bana kalırsa değişiklik felan yok, motorların yenilenme bahanesi ile değişiklik dedikleri şeyin tam adı "reklam" aslında, motorlarda değişmese yeni demeye utanırlardı zaten... Bu arada ciddi ciddi yeni olacak Golf 8 muhtemelen 2018 başında TR yollarında olacak... Kasım 10, 20169 yıl Abdussamed Acar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 20169 yıl comment_389164 Bana pek bir alımlılık bir helecan veren bir kısmı olmadı malesef de pek aram yok zati Golf'le Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 20169 yıl comment_389176 10 saat önce, Engin Uzunoğlu yazdı: Rline satmak ekstra para almak için standart tamponu çirkin yapmışlar. O discovery fazladan 10 bin vermek çok mantıklı olmadığı için sadece lansmanda havalı gözükmesini sağlıyor. Evet bu da var. Tiguan'da R Line istiyorum deyince; sadece dış paket için 7000 lira çakıyorlar. Tamam değişik ama iki tane tampon vermiyorlarki, R line olsa da olmasa da bir tane tampon veriyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 20169 yıl comment_389177 Bu R line dizel otomatik full opsiyonlu vs 130 bine dayanır.Zaten şu anda doldursan 120 ediyor sanırım. Bir de ötv kazığı gelirse 150 kağıt olur. ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın