Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

"para Konuşur" Mu Demek Lazım, Bilemedim..


Tamer S.

Önerilen Mesajlar

8 dakika önce, Berat Hasbek yazdı:

Abi diyorum bu ülkede polisin,askerin canı kedi canı kadar değersiz... Biz olsak senelerce hapislerde sürünürüz. Adaletini seviyim bitanecik ülkem...

+1 şikayetçiler şikayetini tek tek geri çektiler ....

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3 dakika önce, Mehmet Gün yazdı:

Bence Sinan Çetin'in oğlu olmasaydı bu kadar tutuklu kalmazdı. Türkiye'de  bazen bu durumdakileri tutuklamıyorlar bile. Dolmuş durağına dalıp üç kişinin ölümüne sebep olup üç ay bile yatmayanlar var.

 

Haklısınız...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yazık çok yazık... Paran varsa porsche ile polis öldürebilirsin sonucu mu çıkıyor şimdi... yeter ki aileyi ikna et.. Emniyetin yerinde olsam ben tüzel kişilik olarak derhal davaya müdahil olup kararı yargıtaya taşırım.. Böyle şey olmaz..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ölümlü kazaların çoğunda savcılar tutuklama isterler. Bunda da istediler. Buraya kadar rutin ve olması gereken bir uygulama. Ancak şikayetin geri çekilmesi çok can sıkıcı. Çünkü bu kaza değil. Kaza istemsiz olur. Burada bilinçli taksir var. Yani sürücü kaza yapmayı göze alarak aracı kullanıyor. Dolayısıyla kimsenin gözünde masum değil. İnşallah adalet yerini bulur.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında şurada bir saçmalık var. Normal bir trafik kazasında dahi yaralanma olduysa devlet dava açıyor yaralanın davası haricinde. Yaşadığım yaralanmalı (emniyet kemeri takmayan ve kazaya sebep olan vatandaşın kaşı yarılmıştı) kazada böyle olmuştu. Bu kaza çok ilginç. Görevi başında bir devlet memurunun ölümüne sebep oluyorsun ve dava açmıyor devlet. Avukat arkadaşlar daha iyi bilirler aslında yanlışım varsa düzeltirler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şikayet nasıl geri çekiliyor anlamadım ben. Polis bu adam sonuçta, emniyet mi şikayeti geri çekmiş, kamu davası değil mi bu?

 

Bireysel olunca tamam, tehdit ediyorlar, trilyon öneriyorlar, anlaşmaya zorluyorlar, üstünü kapatmak sosyal medya ile haşır neşir değilse bir insan pek kolay malesef de kamu davasında bu ne iştir çözemedim.

--0 dakika sonra eklendi--

Hayvanlar çiftliği güzel kitaptı, tekrar okumalı bir ara.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.