Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 20197 yıl comment_506777 Konuyu hortlatacagim ama bende 2012 titanyum icin olan led drl aldim.karartma fonksiyonlulardan. Elektrikci bagladiginda direk yanmaya basladi. Kontaktan bagimsiz arti uc degdigi anda yanmaya basliyor. Modulden 4 kablo cikiyor. Kirmizi siyah beyaz ve mavi olarak.baglantisini nasil yapabilirim? Hangi kablo nereye gidecek? Bilen biri banada anlatsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 20197 yıl comment_506780 Kırmızı kabloyu akünün (+) kutubuna Siyah kabloyu arabanın şasesine , yani (-) kutup Mavi kabloyu arabanın far soketindeki 10 numaralı kabloya Beyaz kabloyuda motor bölmesindeki F41 nolu sigortaya bağla. Resimlerdeki kahverengi yazan kablo yerine beyazı bağlayacaksın. --1 dakika sonra eklendi-- Eğer olmazsa mavi kablo ile beyaz kablonun yerini değiştir olur.Yani beyaz kabloyu far soketine , mavi kabloyu F41 nolu sigortaya bağlıcaksın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 20197 yıl comment_506782 Tesekkurler.bir deneyelim sonucu yazarim. Cektigim fotograflari atamiyorum ama istedigim gibi oldu. Temmuz 3, 20197 yıl Eser Ekinci tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 20197 yıl comment_506812 --4 dakika sonra eklendi-- Sonuncu resimde arka sisleri park lambasiyla birlestirdim.cmax lerdeki arka park mantigina benzedi.resimdeki parlak goruntude sisler kapali sadece parklar acik.ayrica tampondaki reflektore led park lambasi eklettim.sadece parklar yaniyor.herhangi %40parlaklik verecek sekilde. Temmuz 3, 20197 yıl Eser Ekinci tarafından düzenlendi Resimleri ekleyebildim sonunda. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın