Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2016 (düzenlendi) @Akif Kamamodülü geldi ve taktım bir müddet düzgün çalıştı sonra hareket halinde bir kapandı bir açıldı, bir kapandı bir açıldı. Bende söktüm eski sizin yönteminize geri döndüm. Bu modülü Tavsiye etmem. Ekim 27, 2016 Ergün YILDIZ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 @Akif Kama mrb. bendeki ledler sağlı-sollu tekli halde göz kırpmaya başladılar, sizinkiler halen güzgün çalışıyor mu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif Kama Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2016 19.12.2016 - 11:57 tarihinde, Ergün YILDIZ yazdı: @Akif Kama mrb. bendeki ledler sağlı-sollu tekli halde göz kırpmaya başladılar, sizinkiler halen güzgün çalışıyor mu. ben geçen hafta söktüm, sökene kadar bir sorun yoktu. farklı bir uygulama deniyorum. neden yapıyor acaba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Ülker Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2016 Güzel olmuş güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömür Aslan Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2017 bende akif beyin videosunu izleyerek uygulamayı yaptım. güzel oldu yakında foto paylaşırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif Kama Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 10.01.2017 - 13:09 tarihinde, Ömür Aslan yazdı: bende akif beyin videosunu izleyerek uygulamayı yaptım. güzel oldu yakında foto paylaşırım. Resimleri bekliyoruz. Memleketime selam söyle. --8 dakika sonra eklendi-- 12.10.2016 - 14:57 tarihinde, Teoman Saraç yazdı: Vuuuu işte buuu.. Aradığım fikir Bende Fatih'in yayınladığı resimdekilerden vardı. Drl li xenon alınca iptal ettim... --13 dakika sonra eklendi-- teo bu malzemeyi buldum kaplayayım mı arabayı? Pahalı ama yaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2017 Ya hiç sorun değil. Hemen hemen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2017 04.02.2017 - 11:13 tarihinde, Akif Kama yazdı: bu malzemeyi buldum nasıl bişiymiş bu böyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif Kama Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2017 (düzenlendi) 06.02.2017 - 11:41 tarihinde, Olcay Sert yazdı: nasıl bişiymiş bu böyle hologram krom diye geçiyor Şubat 14, 2017 Akif Kama tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2017 (düzenlendi) 5 dakika önce, Akif Kama yazdı: hologram krom diye geçiyor Türkiye'de 2 adet olacak. Bende ve Akif'te Şubat 14, 2017 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cengizhan T Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2017 (düzenlendi) Buda hologram kaplama demi?panjurda bile var https://www.instagram.com/p/BQdneOaArvW/ Şubat 14, 2017 Cengizhan T tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Caner B. Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2017 19.12.2016 - 11:57 tarihinde, Ergün YILDIZ yazdı: @Akif Kama mrb. bendeki ledler sağlı-sollu tekli halde göz kırpmaya başladılar, sizinkiler halen güzgün çalışıyor mu. Hocam bende almayı düşünüyorum ama sizin led' ler ne alemde? hala çalışıyorlar mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2017 25.02.2017 - 22:27 tarihinde, Caner B. yazdı: Hocam bende almayı düşünüyorum ama sizin led' ler ne alemde? hala çalışıyorlar mı ? 16.10.2016 - 16:46 tarihinde, Ergün YILDIZ yazdı: bendeki durum budur. ilk aldığım ledler 3 ay içinde su koyverdi 10 $ almıştım yine aynısından aynı satıcıdan 6 $ aldım taktım sıkıntı yok gibi tabi şimdilik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Caner B. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2017 15 saat önce, Ergün YILDIZ yazdı: bendeki durum budur. ilk aldığım ledler 3 ay içinde su koyverdi 10 $ almıştım yine aynısından aynı satıcıdan 6 $ aldım taktım sıkıntı yok gibi tabi şimdilik. nasıl sorun cıkıyor ki komple yanmama sorunu mu oluyor ? yoksa aralarda bozulanlar mı oluyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 (düzenlendi) xxxxx.mp4 aynen böyle oluyor. Mart 2, 2017 Ergün YILDIZ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap