Eser Ekinci Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2019 Konuyu hortlatacagim ama bende 2012 titanyum icin olan led drl aldim.karartma fonksiyonlulardan. Elektrikci bagladiginda direk yanmaya basladi. Kontaktan bagimsiz arti uc degdigi anda yanmaya basliyor. Modulden 4 kablo cikiyor. Kirmizi siyah beyaz ve mavi olarak.baglantisini nasil yapabilirim? Hangi kablo nereye gidecek? Bilen biri banada anlatsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2019 Kırmızı kabloyu akünün (+) kutubuna Siyah kabloyu arabanın şasesine , yani (-) kutup Mavi kabloyu arabanın far soketindeki 10 numaralı kabloya Beyaz kabloyuda motor bölmesindeki F41 nolu sigortaya bağla. Resimlerdeki kahverengi yazan kablo yerine beyazı bağlayacaksın. --1 dakika sonra eklendi-- Eğer olmazsa mavi kablo ile beyaz kablonun yerini değiştir olur.Yani beyaz kabloyu far soketine , mavi kabloyu F41 nolu sigortaya bağlıcaksın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eser Ekinci Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2019 (düzenlendi) Tesekkurler.bir deneyelim sonucu yazarim. Cektigim fotograflari atamiyorum ama istedigim gibi oldu. Temmuz 3, 2019 Eser Ekinci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eser Ekinci Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2019 (düzenlendi) --4 dakika sonra eklendi-- Sonuncu resimde arka sisleri park lambasiyla birlestirdim.cmax lerdeki arka park mantigina benzedi.resimdeki parlak goruntude sisler kapali sadece parklar acik.ayrica tampondaki reflektore led park lambasi eklettim.sadece parklar yaniyor.herhangi %40parlaklik verecek sekilde. Temmuz 3, 2019 Eser Ekinci tarafından düzenlendi Resimleri ekleyebildim sonunda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap