Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç çalışıyorken Bagaj Kapağının Kilidini Açma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Semih G. said:

Elimin altındaki kumandadan hemen açıyorum bagajı

Elin kontakta mı geziyon sen. Neden ki. Bir tanıdığım vardı rampa aşaa giderken pintilikten kontak kapatırdı. Yoksaaaa? Hem neden kumandadan açıyorsun ki? teypten kilidi açsan yeter. Adam açsın bagajı kendisi. Yahu kontak neydi ben unuttum. +- kutupların birbirine dokanmasıyla oluşan etkileşimmiydi?

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 12,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• istinye otokoçtan çıkmışım, istinye parkta bir yemek yiyelim dedik hanımla... o otopark kapısındaki salaklıklarımızı, maymunluklarımızı anlatamam  güvenlikler bana gülüyor ben arabaya gülüyorum S

• Zaman zaman ben bile bagaja koyduklarımı bulamıyorum, benim bagajda birşey bulabilecek güvenlik görevlisi K-9 sertifikası alır.   Ben de P ye almadan açmıyor anahtardan, P ye alıp iki kere

• Nioahahahahha...

Yanıtlama zamanı:

Otomatik aracı olanlara soru: aracı P'ye alıp, şoför kapısını açtığınızda, bagaj kapağı açılmıyor mu?

Yanıtlama zamanı:
47 dakika önce, Mert Yürüyen said:

hahahaha :) 

benim arabayı sana satarken bunları hatırlatırım ama :pist:

Ben atmosferik araba sevmiiim artık,kusura bakma abi geç kaldın dediğimde satacaktın arabanı :D 

47 dakika önce, Doğan Kurban said:

Elin kontakta mı geziyon sen. Neden ki. Bir tanıdığım vardı rampa aşaa giderken pintilikten kontak kapatırdı. Yoksaaaa? Hem neden kumandadan açıyorsun ki? teypten kilidi açsan yeter. Adam açsın bagajı kendisi. Yahu kontak neydi ben unuttum. +- kutupların birbirine dokanmasıyla oluşan etkileşimmiydi?

Aha böyle sürüyom arabayı ondandır elim kontakta gidiyorum. Lütfen 2:35'ten sonrasını,yanınızda eşiniz çoluğunuz çocuğunuz yokken izleyin. :D 

Şaka bir yana teypten kilide basınca kilitliyor diye bildiğimden ben onun yerine anahtardan açıyorum,güvenlik görevlilerin kapaktan kaçışlarını görmekte ayrı komik oluyor :D 

Yanıtlama zamanı:
hahahaha [emoji4] 

benim arabayı sana satarken bunları hatırlatırım ama :pist:

Ooo kalsın titanyum bagaj için rezil olamam [emoji2]

Otomatik aracı olanlara soru: aracı P'ye alıp, şoför kapısını açtığınızda, bagaj kapağı açılmıyor mu?

Açılıyor. Ama en kolayı kumanda

Yanıtlama zamanı:

avm girişinde bagaja bakma olayı lpg kontrolü için değil mi? dizel sesi gelen aracın bagajına neden bakmaya çalışırlar anlamıyorum. ki zaten çoğu zaman kapağı kaldırmadan geri kapatıyorlar, onlar da verilen görevi yerine getirmiş olmaya çalışıyorlar sanırım.

Yanıtlama zamanı:
39 dakika önce, Murat Kavuk said:

şoför kapısını açmak ile içerideki kilit tuşuna basmak teoride aynı eylem :) ama koca kapıyı niye açayım abi tuşa basmak varken, bi söyle bana :) 

Yanıtlama zamanı:
51 dakika önce, Mert Yürüyen said:

şoför kapısını açmak ile içerideki kilit tuşuna basmak teoride aynı eylem :) ama koca kapıyı niye açayım abi tuşa basmak varken, bi söyle bana :) 

Tuş yok işte, anahtar da kimbilir hangi cepte, mecbur kapıyı açıcan ?  Ben focusta öyle yapardım. Neyseki cmaxda tuş var.

Yanıtlama zamanı:

Ben ne p ye aliyom mede stop ettiriyom. Direk anahtardan 2 kere bas bagaj açılıyor...

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Kerem Bozdoğan said:

avm girişinde bagaja bakma olayı lpg kontrolü için değil mi? dizel sesi gelen aracın bagajına neden bakmaya çalışırlar anlamıyorum. ki zaten çoğu zaman kapağı kaldırmadan geri kapatıyorlar, onlar da verilen görevi yerine getirmiş olmaya çalışıyorlar sanırım.

bomba olaylarından sonra her yerde bakmaya başladılar, öncesinde bakmıyolardı. yine de gereksiz bence ki absürt dolu bagajı bile açıp geri kapatıp devam et diyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Zaman zaman ben bile bagaja koyduklarımı bulamıyorum, benim bagajda birşey bulabilecek güvenlik görevlisi K-9 sertifikası alır.

5 saat önce, Teoman Saraç said:

Ben ne p ye aliyom mede stop ettiriyom. Direk anahtardan 2 kere bas bagaj açılıyor...

Ben de P ye almadan açmıyor anahtardan, P ye alıp iki kere basıp açıyorum, ama bu arada arabanın içinde yaylanıp duruyoruz güvenlik görevlisi bagaj kapağı ile güreş tuttuğu için.

Yanıtlama zamanı:

Bana göre ozman bunun var bi ayarı elm den olabilir belki.

Yanıtlama zamanı:
bomba olaylarından sonra her yerde bakmaya başladılar, öncesinde bakmıyolardı. yine de gereksiz bence ki absürt dolu bagajı bile açıp geri kapatıp devam et diyorlar.

İşte son durum bu bagaj araması nedeniyle

472c24d284ee431ae614d60b0f908685.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
On 15.06.2016 at 13:43, Yakup Çağatay said:

Devamını okuduysanız eğer açan da var :)

Denedim çalıştı. Kapılar zaten kilitli değildi. AVM girişinde durduktan sonra vitesi park konumuna aldım, güvenlik görevlisi bagajı kendisi açtı.

demekki takla atmaya gerek yokmuş :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.