Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201610 yıl comment_367981 1 dakika önce, Semih G. said: Elimin altındaki kumandadan hemen açıyorum bagajı Elin kontakta mı geziyon sen. Neden ki. Bir tanıdığım vardı rampa aşaa giderken pintilikten kontak kapatırdı. Yoksaaaa? Hem neden kumandadan açıyorsun ki? teypten kilidi açsan yeter. Adam açsın bagajı kendisi. Yahu kontak neydi ben unuttum. +- kutupların birbirine dokanmasıyla oluşan etkileşimmiydi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201610 yıl comment_367992 Otomatik aracı olanlara soru: aracı P'ye alıp, şoför kapısını açtığınızda, bagaj kapağı açılmıyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201610 yıl comment_368001 47 dakika önce, Mert Yürüyen said: hahahaha benim arabayı sana satarken bunları hatırlatırım ama Ben atmosferik araba sevmiiim artık,kusura bakma abi geç kaldın dediğimde satacaktın arabanı 47 dakika önce, Doğan Kurban said: Elin kontakta mı geziyon sen. Neden ki. Bir tanıdığım vardı rampa aşaa giderken pintilikten kontak kapatırdı. Yoksaaaa? Hem neden kumandadan açıyorsun ki? teypten kilidi açsan yeter. Adam açsın bagajı kendisi. Yahu kontak neydi ben unuttum. +- kutupların birbirine dokanmasıyla oluşan etkileşimmiydi? Aha böyle sürüyom arabayı ondandır elim kontakta gidiyorum. Lütfen 2:35'ten sonrasını,yanınızda eşiniz çoluğunuz çocuğunuz yokken izleyin. Şaka bir yana teypten kilide basınca kilitliyor diye bildiğimden ben onun yerine anahtardan açıyorum,güvenlik görevlilerin kapaktan kaçışlarını görmekte ayrı komik oluyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201610 yıl comment_368002 hahahaha [emoji4] benim arabayı sana satarken bunları hatırlatırım ama Ooo kalsın titanyum bagaj için rezil olamam [emoji2] Otomatik aracı olanlara soru: aracı P'ye alıp, şoför kapısını açtığınızda, bagaj kapağı açılmıyor mu? Açılıyor. Ama en kolayı kumanda Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201610 yıl comment_368003 avm girişinde bagaja bakma olayı lpg kontrolü için değil mi? dizel sesi gelen aracın bagajına neden bakmaya çalışırlar anlamıyorum. ki zaten çoğu zaman kapağı kaldırmadan geri kapatıyorlar, onlar da verilen görevi yerine getirmiş olmaya çalışıyorlar sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201610 yıl comment_368006 39 dakika önce, Murat Kavuk said: Otomatik aracı olanlara soru: aracı P'ye alıp, şoför kapısını açtığınızda, bagaj kapağı açılmıyor mu? şoför kapısını açmak ile içerideki kilit tuşuna basmak teoride aynı eylem ama koca kapıyı niye açayım abi tuşa basmak varken, bi söyle bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201610 yıl comment_368013 Bagaj bozuk açılmıyor dersiniz olur biter TR burası çözüm bitmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201610 yıl comment_368019 51 dakika önce, Mert Yürüyen said: şoför kapısını açmak ile içerideki kilit tuşuna basmak teoride aynı eylem ama koca kapıyı niye açayım abi tuşa basmak varken, bi söyle bana Tuş yok işte, anahtar da kimbilir hangi cepte, mecbur kapıyı açıcan ? Ben focusta öyle yapardım. Neyseki cmaxda tuş var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201610 yıl comment_368024 Ben ne p ye aliyom mede stop ettiriyom. Direk anahtardan 2 kere bas bagaj açılıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201610 yıl comment_368060 5 saat önce, Kerem Bozdoğan said: avm girişinde bagaja bakma olayı lpg kontrolü için değil mi? dizel sesi gelen aracın bagajına neden bakmaya çalışırlar anlamıyorum. ki zaten çoğu zaman kapağı kaldırmadan geri kapatıyorlar, onlar da verilen görevi yerine getirmiş olmaya çalışıyorlar sanırım. bomba olaylarından sonra her yerde bakmaya başladılar, öncesinde bakmıyolardı. yine de gereksiz bence ki absürt dolu bagajı bile açıp geri kapatıp devam et diyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201610 yıl comment_368065 Zaman zaman ben bile bagaja koyduklarımı bulamıyorum, benim bagajda birşey bulabilecek güvenlik görevlisi K-9 sertifikası alır. 5 saat önce, Teoman Saraç said: Ben ne p ye aliyom mede stop ettiriyom. Direk anahtardan 2 kere bas bagaj açılıyor... Ben de P ye almadan açmıyor anahtardan, P ye alıp iki kere basıp açıyorum, ama bu arada arabanın içinde yaylanıp duruyoruz güvenlik görevlisi bagaj kapağı ile güreş tuttuğu için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201610 yıl comment_368067 Bana göre ozman bunun var bi ayarı elm den olabilir belki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 201610 yıl comment_368157 bomba olaylarından sonra her yerde bakmaya başladılar, öncesinde bakmıyolardı. yine de gereksiz bence ki absürt dolu bagajı bile açıp geri kapatıp devam et diyorlar. İşte son durum bu bagaj araması nedeniyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201610 yıl comment_368590 Elektrikli bagaj kapagi olunca en buyuk korkum guvenlik gorevlisinin kapatma tusunu gormeyip elle zorlayarak kapatmaya calismasi. Neyse ki hic oyle yapan denk gelmedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl Yazar comment_368633 On 15.06.2016 at 13:43, Yakup Çağatay said: Devamını okuduysanız eğer açan da var Denedim çalıştı. Kapılar zaten kilitli değildi. AVM girişinde durduktan sonra vitesi park konumuna aldım, güvenlik görevlisi bagajı kendisi açtı. demekki takla atmaya gerek yokmuş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın