Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201610 yıl comment_358658 Aileye 1 araç yetmeyecek gibi görünüyor çünkü bizim "kurye" servis işlerine ancak yetişebiliyor ben ve aile araçsız kalıyoruz, bir araç daha almak şart oldu gibi bu durumda, işim icabı yeni Connect almak daha çok işime geliyor fakat arabayı benle beraber hanımda kullanacak hatta, bana arada bir düşecek, gönlüm daha çok hanım kullansın diye Fiesta'ya yöneldi. Bugün bu işe son noktayı koymak için, araçları canlı canlı yerinde görmek için Otokoç'a gittik, ilk Connect incelendi ve haliyle beğenilmedi (nesini beğenmedi anlamadım) sonra uzun zamandır istenilen Fiesta'ya bakıldı ve beğenildi ! Tam bu iş oldu bu alınacak dediğimiz anda ağzımdan 'birde Focus'a bak bakalım' lafı çıkıverdi, aslında arabayı bende kullanacağım için Focus istiyordum. Focus'un koltuğuna oturduğumuz anda tabi ki fikrimiz değişti. Fiesta pas geçildi, Focus alınmalıydı... Alacağımız araçta olmazsa olmazımız otomatik vites ! gerisi teferruat... Fiesta yakında kasa değiştirecek o yüzden çok sıcak bakmıyoruz ancak yinede fikir her an değişebilir. Focus 1.0 EB+PS gelecek mi tam bilmiyorum gelirse ne zaman gelir, Şu an için tek seçeneğimiz 1.6 Atmosferik 125 + PS gibi görünüyor ama bu motor/şanzıman ikilisi hiç içime sinmiyor (sebepleri malum) keşke 1.0 EB + PS olsaydı hiç düşünmezdim sanırım. Kesin kararı vermek için 1 ay zamanımız var. Duruma göre Focus'a yeni motor/şanzıman yakın zamanda gelecekse biraz daha bekleyebiliriz. Ne yapmalı, ne zaman yapmalı, hangisini almalı, siz olsanız ne yapardınız ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201610 yıl comment_358659 Neden 1.5 TDCİ PwShift düşün müyorsunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201610 yıl comment_358661 Focus 1.0 Powershift lafı nedendir bilinmez hep ağızlarda, böyle hataları görmek üzücü Aylardır böyle olmadığını söylüyoruz hani olacağı da hiç dillendirilmedi ya neyse 1.0 otomatik focus bilgisi burada mevcut. http://www.focusclubtr.com/topic/11706-10-ecoboost-otomatik-focus-satışı-başladı/?page=4#comment-358644 Bencesine girmeyeyim, bunların hiçbiri olurdu sanırım tercihim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201610 yıl comment_358663 Fordla sınırlandırmayalım bence kendimizi.. Diğer markaları da gezersek şu an Fordlardan kendinize göre daha mantıklı araçlar bulabiliriz sanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201610 yıl comment_358666 Golf 1.2 TSI BMT 110 PS DSG der kaçarım... Hanım bir otursun içine bakalım kalkar mı bir daha... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358674 Golf 1.2 TSI BMT 110 PS DSG der kaçarım... Hanım bir otursun içine bakalım kalkar mı bir daha... Bombayı kurmuş bırakmışsın abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358684 Golf 1.2 TSI BMT 110 PS DSG der kaçarım... Hanım bir otursun içine bakalım kalkar mı bir daha... +1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358703 Başlıktaki soruların cevapları: gönlüne göre, hemen, parana göre. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358868 seat leon 1,2 tsi dsg derim. ama mayıs ayında fiyatlarda biraz indirim bekleniyor. seat bayisinin demesidir. merkez bankası başkanı değişimi faizleri ve dövizi indirecek gibi. bence biraz daha bekleyin derim. birde hyundai i 20 de fena değil. Nisan 21, 201610 yıl Serkan erden tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358873 3 dakika önce, Serkan erden said: seat leon 1,2 tsi dsg derim. ama mayıs ayında fiyatlarda biraz indirim bekleniyor. merkez bankası başkanı değişimi faizleri ve dövizi indirecek gibi. bence biraz daha bekleyin derim. birde hyundai i 20 de fena değil. Faizi indirecek o kesin de (malum sebepler) dövizi indirebileceğini pek sanmıyorum. Türkiye'de araba almanın zamanı, para varsa hemen. Az daha bekleyeyim denirse, vergi artar, kur yükselir, meteor düşer vergisi gelir vs. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358878 6 dakika önce, Serkan erden said: seat leon 1,2 tsi dsg derim. ama mayıs ayında fiyatlarda biraz indirim bekleniyor. merkez bankası başkanı değişimi faizleri ve dövizi indirecek gibi. bence biraz daha bekleyin derim. birde hyundai i 20 de fena değil. +1 ama hesaplı olsun diyorsanız ve fiyat/kalite oranı kovalıyorsanız... İndirim de gelirse çok daha iyi olur... Golf Comfortline donanıma ön/arka park sensörleri eklenmiş bu arada bir de Avrupa kupası şerefine Allstar model çıkarmışlar, Doğuş getiriyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201610 yıl comment_359122 19 saat önce, Ahmet Dursun said: +1 ama hesaplı olsun diyorsanız ve fiyat/kalite oranı kovalıyorsanız... İndirim de gelirse çok daha iyi olur... Golf Comfortline donanıma ön/arka park sensörleri eklenmiş bu arada bir de Avrupa kupası şerefine Allstar model çıkarmışlar, Doğuş getiriyor... all star çok acaip bir model olmuş. Ön arka park sensörü 17 madrid jant bixenon plus+LED DRL + LED arka far. ama cruise contorl, far yağmur sensörü kararan ayna yok. 1.2 allstar DSG 83200 TL. Hey maaşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201610 yıl comment_359124 23 dakika önce, H. Cenk said: all star çok acaip bir model olmuş. Ön arka park sensörü 17 madrid jant bixenon plus+LED DRL + LED arka far. ama cruise contorl, far yağmur sensörü kararan ayna yok. 1.2 allstar DSG 83200 TL. Hey maaşallah. Ben bu VW nin acayipliğine gıcık oluyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201610 yıl comment_359128 1.4 TSİ ACT al abi, hem seni hemde eşini memnun eder Şu aralar Leon'dakine acayip kanım kaynıyor ya neyse... Eşekmosferikle biraz daha devam. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın