Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358760 Aslında şunu merak ettim. Sadece ST den farkı body kit mi olacak. Mesela iç döşemeler gösterge vites direksiyon felan da st mi olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358764 Aslında şunu merak ettim. Sadece ST den farkı body kit mi olacak. Mesela iç döşemeler gösterge vites direksiyon felan da st mi olacak. E abi ozaman st den tek farkı motoru olacakki ben öyle olacağıni sanmıyorum. Çok ufak değişiklikler yaparlar düşüncesindeyim araç içerisinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358765 Şimdi, Yahya Akman said: E abi ozaman st den tek farkı motoru olacakki ben öyle olacağıni sanmıyorum. Çok ufak değişiklikler yaparlar düşüncesindeyim araç içerisinde. Motor hariç değil sadece. Yürüyeninde frenlerinde de vardı değişiklik. Benim esas sormak istediğim görsel olarak dıştaki St aracın içinde de St havası estirecek mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358766 Motor hariç değil sadece. Yürüyeninde frenlerinde de vardı değişiklik. Benim esas sormak istediğim görsel olarak dıştaki St aracın içinde de St havası estirecek mi? Estirse cok güzel olur. Umarım olur olmalı yani uğraştırmasınlar bizi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358767 2 dakika önce, Yahya Akman said: Estirse cok güzel olur. Umarım olur olmalı yani uğraştırmasınlar bizi İnş. Gayet güzel olur. Ayrıntılar bi gelseydi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358779 51 dakika önce, Mert Yürüyen said: ST-2 Pack içinde bixenon yok malesef... oradna golü yedik yine. ama halledilir olmazsa senin tecrübelerinden faydalanırız bi serüven yaşamıştın nasılsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358788 46 dakika önce, Yakup Çağatay said: Beyler konuları karıştırmayın aman. St2 vs adam haklı... ST Line bu, dizel otomatik ST ile karıştırık yahu... dağılın beyler Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358791 Ne kadar çok kurt postunda kuzu meraklısı varmış meğer... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358853 2 saat önce, Doğan Kurban said: Motor hariç değil sadece. Yürüyeninde frenlerinde de vardı değişiklik. Benim esas sormak istediğim görsel olarak dıştaki St aracın içinde de St havası estirecek mi? VW, Audi vs bunu opsiyonlu yapıyor. "S line interior", "S line exterior" şeklinde opsiyonlar sunuyor. Tabi "line" demek, "gibi gibi" demek, yani buradaki ifade ile "mış" gibi. Bazı kısımlarda farklılıklar olabilir. Tamponda bazı detaylar tam "ST" olmayabilir, içerideki recora koltuklar biraz zor "line" paketine girer, jant opsiyonları farklı olur, süspansiyon spor olmaz vs. Nisan 21, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358876 3 saat önce, Cem Boneval said: Ne kadar çok kurt postunda kuzu meraklısı varmış meğer... "kurt"ları uygun fiyatlara sattılar da biz mi almadık Cem Hocam... Hemen herkes 2.0, 2.5 + motorları kullanmak ister, keşke mümkün olsa... Ama kaputun altında kurt olmasa da bu çirkin (nispeten) posta katlanma zorunluluğunu getirmesin. En azından seçimlik hakkım olsun, motoru finanse edemesem de, aracın "sıfatı" düzgün olsun bari... Siz tenhada yakalayınca kurdun kuzuya zulmünü asfaltta zaten yaşatırsınız yine, ona şüphem yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358896 16 dakika önce, Mert Yürüyen said: bu çirkin (nispeten) posta katlanma zorunluluğunu getirmesin. Aynen. Armut luktan kurtulur en azından Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358900 2 dakika önce, Serdar Eryürekli said: Aynen. Armut luktan kurtulur en azından bravo, çok sofistike bir yorum oldu bu sen ne anlarsın armuttan, gidip şalgama banıp yersin Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358901 1 dakika önce, Mert Yürüyen said: bravo, çok sofistike bir yorum oldu bu sen ne anlarsın armuttan, gidip şalgama banıp yersin Ne dedi bu kötü bir şey dedi. Ben Focus'un orjinal halinin armut gibi olduğunu söyledim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358902 1 dakika önce, Serdar Eryürekli said: Ne dedi bu kötü bir şey dedi. Ben Focus'un orjinal halinin armut gibi olduğunu söyledim. hahah, canımsın takılıyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201610 yıl comment_358904 2 dakika önce, Serdar Eryürekli said: Ne dedi bu kötü bir şey dedi. Ben Focus'un orjinal halinin armut gibi olduğunu söyledim. Canı armut çekti sanırsam. Hem de iyisinden Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın