Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 Eb (The Red)

Featured Replies

• Yanıt 555
  • Görüntüleme 87,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaldırmaz bu gücü dediler, önlemini aldık Dişine güvenenler için ezme tarifi. İyi seyirler...                

• Iviit, Ingilizleri dize getirdikten sonra sorun cozuldu. Parca yola cikiyor. --5 minutes later eklendi--     Montajdan birkac fotograf. --25 minutes later eklend

• Pirpir ederken canlandi      

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Just now, Serdar Eryürekli said:

Bize de yetişeydi iyiydi :smiley2k:

Daha 10 gun yapilmasi, rodaji falan cok zordu be ya. Tabi birde her sey yolunda gidecek sikinti cikmayacak falan falan.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mekanikci abiler "e getir o zaman yarın" dediler. Yarın bizim eleman tahmini 10 günlük geçici ikametgahına gidiyor. Anam heyecan yaptım.

--1 minute later eklendi--

Şu günü düşünerek kampüsün bu seneki stickerını bile yapıştırmadım ön cama. Bu kadar ince düşünürken şeytan kulağına kurşun tekerimize taş gelmese bari.

Yanıtlama zamanı:

Hade bakalım merakla bekliyoruz. Mutlaka test etmek isterim. Arabanın içinden değil yahu siz sürün ben dışarıdan izleyim. Kalbim dayanmaz o kadar heyecana.

Yanıtlama zamanı:
Mekanikci abiler "e getir o zaman yarın" dediler. Yarın bizim eleman tahmini 10 günlük geçici ikametgahına gidiyor. Anam heyecan yaptım.
--1 minute later eklendi-- Şu günü düşünerek kampüsün bu seneki stickerını bile yapıştırmadım ön cama. Bu kadar ince düşünürken şeytan kulağına kurşun tekerimize taş gelmese bari.

Hadi bismillah. Herşey diledigince olur inş. Bizede keyifle izlemesi binmesi kalır :)
Nasil düşünürsen öyle olur derler. Iyi düşün iyi olsun ;)
Yanıtlama zamanı:

Teee İngiltere'den o kadar at getirdin ahıra, kötü olur mu Servet'im tekerine taş değmesin, sonuç beklenenden bile iyi olacak benden söylemesi,

Yanıtlama zamanı:
Teee İngiltere'den o kadar at getirdin ahıra, kötü olur mu Servet'im tekerine taş değmesin, sonuç beklenenden bile iyi olacak benden söylemesi,

Zaten ilk iki viteste tekeri anca asfalta değecek ki. Kalan 4 vitesle sanırım 45 dk ya Sabiha Gökçen kuleden iniş izni ister abi [emoji23][emoji23][emoji23]Servet kapışıyokmu. Tek şartım var. Sen 1. vitesle gidecen. Bana sınır yok [emoji23][emoji23][emoji23]
Yanıtlama zamanı:

Hiç bir şey olmasa log alıp yazılımı optimize ederken bir sürü uğraşacan ki böyle araba yapanların çoğunluğunun satmama ya da geç satma sebebi çektikleri çileleri dertleri unutamamaları.

gidip içine meksika biberi atılmış kahveyi tek dikişte içince boşol deme ihtimalin azalır tabi :kop:

Yanıtlama zamanı:

@Servet Ö. hadi bakalım, şeytanın bol-pardon beygirlerin bol olsun :) 

Yanıtlama zamanı:

Meraktan soruyorum . Ben arabanın yanından ayrılamazdım bunları yaparken iş sanayi git gel nasıl yapacaksın [emoji2]

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
19 minutes ago, Özer Aksu said:

Meraktan soruyorum . Ben arabanın yanından ayrılamazdım bunları yaparken iş sanayi git gel nasıl yapacaksın emoji2.png

Arada bir gider bakarim. Izin almayi dusundum, simdilik gerek yok. Toplanirken belki.

--1 minute later eklendi--

Cumartesi gunu fotograf cekmeye gidecegim. Motor inmis ust kapak acilmis olur.

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Cumartesi gunu fotograf cekmeye gidecegim. Motor inmis ust kapak acilmis olur.

Cumartesi akşamını merakla bekliyoruz o halde, şimdiden her şeyin yolunda gitmesini dilerim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.