Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
2015 benzinli trendx İ mi sıfır aldım.4000 km.de lovata marka sıralı sistem lpg taktırdım,17000 km de ilk bakımını yaptırdım.bugün aracım 19000 km de,Bugün hareket halindeyken motordan tıkırtı şeklinde devirle beraber hızlanan bir ses gelmeye başladı,yol üstünde ford servise girdim hemen .Servisin başteknisyeni aracı test etti yatak sesi geliyor dedi.
Aracın yağı bitmiş yağ yakmış dedi.motorun sökülmesi gerek ve garanti dışı kalabilir.cebinizden 5/6 bin tl çıkabilir dedi.
şimdi benim elimde lpg firmasının motor sigortası poliçesi var.
ama aracımın bu kadar sürede yatak sarmasının sebebi nedir.daha kredisini ödüyorum.fabrikasyon bir hata olabilir mi.ne yapmamı önerirsiniz
Soru
Alper Kultufan
Arkadaşlar merhaba,
2015 benzinli trendx İ mi sıfır aldım.4000 km.de lovata marka sıralı sistem lpg taktırdım,17000 km de ilk bakımını yaptırdım.bugün aracım 19000 km de,Bugün hareket halindeyken motordan tıkırtı şeklinde devirle beraber hızlanan bir ses gelmeye başladı,yol üstünde ford servise girdim hemen .Servisin başteknisyeni aracı test etti yatak sesi geliyor dedi.
Aracın yağı bitmiş yağ yakmış dedi.motorun sökülmesi gerek ve garanti dışı kalabilir.cebinizden 5/6 bin tl çıkabilir dedi.
şimdi benim elimde lpg firmasının motor sigortası poliçesi var.
ama aracımın bu kadar sürede yatak sarmasının sebebi nedir.daha kredisini ödüyorum.fabrikasyon bir hata olabilir mi.ne yapmamı önerirsiniz
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
7
7
4
Popular Days
Mar 19
13
Mar 12
11
Mar 17
8
Mar 11
4
Top Posters For This Question
Kaan Yagizer 7 posts
Furkan Çiçek 7 posts
Alper Kultufan 7 posts
Cem Boneval 4 posts
Popular Days
Mar 19 2016
13 posts
Mar 12 2016
11 posts
Mar 17 2016
8 posts
Mar 11 2016
4 posts
Popular Posts
Alper Kultufan
Bugün tekrardan servise gittik ,bize ısrarla lpg den dolayı motorun garanti dışı kalacağını söylediler.Müdürle görüştük. müdür gayet iyi davrandı,ben durumu anlattım,arabanın kredisinin devam ett
H. Cenk
Belki yeri değil ama ben devletin LPGyi teşvik etmesinin büyük bir vatan hainliği olduğunu düşünüyorum. Tamam 20 yaşında araçları LPGye çevirmek çevre açısından faydalı olabilir ama biz zengin bir ülk
Servet Ö.
Abi hic kimsenin kakkini yemem bilincli olarak, pozitif veya negatif. Insanogluna guvenilmez. Guvenecek adam bulmak zordur sende taktir edersin ki. Bak mesela ankarada yetkili servisin bir t
Posted Images
Bu soruda 52 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap