Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Alper Kultufan

Üye
  • Toplam İleti

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

Alper Kultufan Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ANKARA
  • Arabam:
    FOCUS 3 2015
  • Meslek:
    MEMUR
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Alper Kultufan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

8

Toplam Beğeni

  1. sorun giderilemedi. üst debriyaj merkezini değiştirdik. 8 gün sonra aynı sorun .vites takılı kalıyor geçmiyor.geçmesi için 10 defa debriyaj a pompalamak gerekiyor yine stop yapınca düzeliyor. ustayla görüştüm.(şanzumandaki bilyeyi değiştirelim diyor) başka bir ford ustasıyla görüştüm.komple baskı balata değişecek diyor. acaba yetkili servise mi gitsem karar veremedim.
  2. Aracımı ustama götürdüm,akü , hava filtesi ve yuvalarını söküp üst debriyaj merkezine ulaştık,Amacımız üst merkezi değiştirmekti.Ustam hidrolik boru tarafından hava alma işlemi yaptı ve araç normale döndü.
  3. Vites geçmez vaziyette iken,kontagı kapatınca vites geçmeye başlıyor,
  4. Herkese merhabalar aracım 2015 benzinli focus trendx 2 gündür vites geçişleri zorlanıyordu, bu sabah nöbet çıkışı vitesi boştan kurtaramadım,hiçbir vitese geçmedi, malum hava soğuk ,ısınsın diye bekledim.Yarım saat sonra geri vitese zor geçti garç diye ses yaptı,uğraşılarım sonucu yola çıktım,boşa attıktan sonra vitesi tekrar geçiremedim,durdum geri vitese geçti,stop edince,vitesler geçmeye başladı,çalışınca sadece 2.viteste eve kadar geldim. Evet arkadaşlar sorun ne olabilir,yardımlarınızı bekliyorum.
  5. merhaba .Aracım 2015 benzinli focus

    50 bin bakımı için gerekli malzemeler nelerdir ve sizde bulunurmu.

    5054683363

  6. Herkese merhaba. 2015 benzinli 1,6 focus aracımın garantisi bitti Kendi ustama götüreceğim. Aracım 52 binde Sizden ricam Yağ ve filtre lerin dışında değiştirmem gereken malzeme var mı. Birde Castrol edge yağın diğer yağlardan farkı nedir. Ankara da servis dışında orjinal filtreleri ve parcalari bulabileceğimiz özel servis tavsiyesi. Şimdiden değerli cevaplariniz için teşekkür ederim.
  7. Merhaba bu hafta yağ değişimi yapacağım.2015 Benzinli 1.6 ford için yağ tavsiyelerinizi alabilir miyim.Formdaki geçmiş paylaşımları şuan göremiyorum.
  8. Aracım 15 bin bakımından sonra motor yatak sardı.Aracım garanti dışı kaldı 15 bin bakımda FMY yag kullanılmıştı.Sizin yolladığınız linkteki yağ start sotplu modeller için dir yazmakta sorun oluşturur mu
  9. http://urun.n11.com/motor-yagi/castrol-5w-30-4-lt-motor-yagi-P133703453 2015 focus 1.6 benzinli aracım için yağ ararken linkteki castrolu buldum.Sizce bu yağı kullanabilir miyim.Daha önce fmy kullandım sorun yaşadım o yüzden castrol kullanmak istiyorum.
  10. Yetkili serviste motor işçiliğinin muadil parçalar kullanılarak yapılmasını kabul ettim.Aracımın motor garantisi artık bulunmamakta,Tüm form üyelerine bilğilerini paylaştıkları için teşekkür ederim.
  11. garanti belgesini inceliyorum. Lpg yi direkt garanti dışı bırakmasının mantığı nedir
  12. zaten garanti dışı kalcağı için dışarıda yaptırsam ne olur.
  13. Bugün servisten çağırdılar. yağ pompasının basıncının düşmesi sonucu bir yatak hasar görmüş ve tüm aksanı etkilemiş görülüyor.Ayrıca arabanın yeterli yağı varmış.Oluşan durumun LPG ile ilgisinin olmadığı,ford a garanti durumu sorulduğu,RED cevabının geldiği durumun garanti dışı olduğu servis tarafından tarafıma söylendi.Eger lpğ olmasaymış garantiden yapılabilir miş. şuan aracım serviste motor sökülmüş vaziyette ve benden 8000 tl vermeyi kabul etmemi istiyorlar. biraz düşünmem gerek diye çıktım.Benden haber bekliyorlar. Ford centeri aradım yardımcı olmalarını rica ettim.Kayıt oluşturdular,sizi genel müdürlük arayacak dediler. Değerli arkadaşlar ne yapmamı önerirsiniz. ayrıca serviste yaptırırsam lpğ old,için yine garanti veremiyorlar mış.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.