Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201610 yıl comment_349701 Geçtiğimiz yıl Avrupa için ufak tefek yenilikler ile güncelleme yapılmıştı. Şimdi ise tam anlamıyla makyaj gelecek gibi duruyor. Fazlası: http://anasayfa.focusclubtr.com/2017-ford-ecosport-test-edilirken-yakalandi/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201610 yıl comment_349738 daha şirin.. ön ızgara trend e uygun hale getirilmiş.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 201610 yıl comment_349924 Satar yerden yüksek fieasta 1.0 motor otomatik uygun fiyatla bayan sürücülerin yeni favorisi olur. Sari renk güzel durmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350085 İçişleri bakanımın beklediği yeni makam aracı, siparişi bile (kafasında) belirlemiş. - Dizel olcek, düz olcek ve de tepeleme dolu olcek ... - Olcek! ne demek ya? Düzgün konuşsana ... - O işin cilvesi, parasını sen ödeyeceksin ya ... yol yapıyorum - Haaa... - Yaaa Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201610 yıl comment_350188 İçişleri bakanımın beklediği yeni makam aracı, siparişi bile (kafasında) belirlemiş. - Dizel olcek, düz olcek ve de tepeleme dolu olcek ... - Olcek! ne demek ya? Düzgün konuşsana ... - O işin cilvesi, parasını sen ödeyeceksin ya ... yol yapıyorum - Haaa... - Yaaa [emoji4] Benim içișleri bakanına duyurmazsak sevinirim. [emoji3] Focus büyük değil artik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201610 yıl Yazar comment_353976 Yeni kadran burada yok bana çok inandırıcı gelmedi ama buyrunuz Kaynak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354003 Neresinden bakarsam bakayım bana sempatik gelmiyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl Yazar comment_354742 ÇİN Pazarı için Ecosport -Aloooo Förddd elimizde ne var bu yıl? -Yeni direksiyon yaptık, onu beğendiler -İyi onu ver. -Başka? -Takıl kafana göre Allah ne verdiyse Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl comment_354753 34 dakika önce, Yakup Çağatay said: ÇİN Pazarı için Ecosport -Aloooo Förddd elimizde ne var bu yıl? -Yeni direksiyon yaptık, onu beğendiler -İyi onu ver. -Başka? -Takıl kafana göre Allah ne verdiyse Ford'a yakışmamış. Ben ford yöneticisi olsaydım markamı bu araca vurmazdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl Yazar comment_354754 1 dakika önce, Mehmet Gün said: Ford'a yakışmamış. Ben ford yöneticisi olsaydım markamı bu araca vurmazdım. Neden? Ford halk markası değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl comment_354758 allahım sen garajlardan ırak tut bu 4 tekerlekliyi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl comment_354777 3 saat önce, Yakup Çağatay said: Neden? Ford halk markası değil mi? Halk arabası ama o iç mekanın hali ne öyle. Günümüzde oyuncak arabalar bile daha kaliteli yapılıyor. Küçüklüğümde büyük Babamların ford traktörü vardı o dönemin en kral traktörü idi. Amcamın ford granada otomobili vardı çok klas bir arabaydı. Biraz daha büyünce Babamların ford Cargo kamyonları vardı o dönem çok kaliteli araçlardı. Belki ondan dolayı ford markasını kalitesizlikle birlikte düşünemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl Yazar comment_354778 İyi de bunu buraya koymasak haberiniz olacak mıydı ? Bir çok 3. Sınıf ülkede acayip modeller var ford da buna dahil. Sonuçta her bölgenin alım gücü ortada. Onu yapmam bunu yapmam derlerse siz bindiğiniz focus'u bu fiyata alamazsınız Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın