Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mart 6, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 6, 2016 Geçtiğimiz yıl Avrupa için ufak tefek yenilikler ile güncelleme yapılmıştı. Şimdi ise tam anlamıyla makyaj gelecek gibi duruyor. Fazlası: http://anasayfa.focusclubtr.com/2017-ford-ecosport-test-edilirken-yakalandi/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 daha şirin.. ön ızgara trend e uygun hale getirilmiş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2016 Tahmin olanı ben de sevdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2016 Satar yerden yüksek fieasta 1.0 motor otomatik uygun fiyatla bayan sürücülerin yeni favorisi olur. Sari renk güzel durmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 İçişleri bakanımın beklediği yeni makam aracı, siparişi bile (kafasında) belirlemiş. - Dizel olcek, düz olcek ve de tepeleme dolu olcek ... - Olcek! ne demek ya? Düzgün konuşsana ... - O işin cilvesi, parasını sen ödeyeceksin ya ... yol yapıyorum - Haaa... - Yaaa 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2016 İçişleri bakanımın beklediği yeni makam aracı, siparişi bile (kafasında) belirlemiş. - Dizel olcek, düz olcek ve de tepeleme dolu olcek ... - Olcek! ne demek ya? Düzgün konuşsana ... - O işin cilvesi, parasını sen ödeyeceksin ya ... yol yapıyorum - Haaa... - Yaaa [emoji4] Benim içișleri bakanına duyurmazsak sevinirim. [emoji3] Focus büyük değil artik. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Yeni kadran burada yok bana çok inandırıcı gelmedi ama buyrunuz Kaynak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2016 Neresinden bakarsam bakayım bana sempatik gelmiyor... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 ÇİN Pazarı için Ecosport -Aloooo Förddd elimizde ne var bu yıl? -Yeni direksiyon yaptık, onu beğendiler -İyi onu ver. -Başka? -Takıl kafana göre Allah ne verdiyse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 İç mekan tam bir Clio modunda facia ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 34 dakika önce, Yakup Çağatay said: ÇİN Pazarı için Ecosport -Aloooo Förddd elimizde ne var bu yıl? -Yeni direksiyon yaptık, onu beğendiler -İyi onu ver. -Başka? -Takıl kafana göre Allah ne verdiyse Ford'a yakışmamış. Ben ford yöneticisi olsaydım markamı bu araca vurmazdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 1 dakika önce, Mehmet Gün said: Ford'a yakışmamış. Ben ford yöneticisi olsaydım markamı bu araca vurmazdım. Neden? Ford halk markası değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 allahım sen garajlardan ırak tut bu 4 tekerlekliyi... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 3 saat önce, Yakup Çağatay said: Neden? Ford halk markası değil mi? Halk arabası ama o iç mekanın hali ne öyle. Günümüzde oyuncak arabalar bile daha kaliteli yapılıyor. Küçüklüğümde büyük Babamların ford traktörü vardı o dönemin en kral traktörü idi. Amcamın ford granada otomobili vardı çok klas bir arabaydı. Biraz daha büyünce Babamların ford Cargo kamyonları vardı o dönem çok kaliteli araçlardı. Belki ondan dolayı ford markasını kalitesizlikle birlikte düşünemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 İyi de bunu buraya koymasak haberiniz olacak mıydı ? Bir çok 3. Sınıf ülkede acayip modeller var ford da buna dahil. Sonuçta her bölgenin alım gücü ortada. Onu yapmam bunu yapmam derlerse siz bindiğiniz focus'u bu fiyata alamazsınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap