Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Dizel Yakıta Katkı Öneriyor Musunuz?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Değerli Arkadaşlar merhaba,

Piyasada hatırı sayılır birçok markanın dizel yakıt katkısı var. Forumdaki tecrübeli tdci kullanıcıları bu yakıt katkılarını öneriyor mu? Motorumuza iyilik mi yapmış oluruz, yoksa paramıza mı yazık? Kullanıp faydasını gören varsa burada paylaşabilir mi acaba?

Teşekkürler :)

• Yanıt 42
  • Görüntüleme 10k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bu ve benzeri konularda bilimsel kanıt sunmak çok zor. Hiç bir denek diğerinin bire bir benzeri koşullarda olmuyor ve eşit koşullarda, karşılaştırmalı, istatistiksel anlamlı sonuçlara izin verecek den

• Ben de tuz atayım çorbaya: "Katkılar motora olmasa da psikolojinize iyi gelir."

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Türkiye'de zaten yakıtlar katkılı  Gerek yok paranıza yazık.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

5 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Türkiye'de zaten yakıtlar katkılı :yeah: Gerek yok paranıza yazık.

Teşekkürler. Bu bilgi iyi geldi bana :)

Yanıtlama zamanı:

Enjektör temizleyiciler var arabayı rahatlatıyor bizzat kullanıyorum ve faydasını görüyorum her 5 binde fln yarım depoya bende atıyorum çok pahalı birşey değil ztn faydası olur zararı olmaz

Yanıtlama zamanı:

Würtz veya bender in var mazot katkilari 2 3 depoda bir kullanabilirsiniz ama yakupunda dedigi gibi katkili mazotlarimiz gerek varmi oda size kalmis

Yanıtlama zamanı:

Evet yakıt zaten katkılı bu gerekçe ile dizel e hiç katkı kullanmadım,

Yanıtlama zamanı:
Evet yakıt zaten katkılı bu gerekçe ile dizel e hiç katkı kullanmadım,

Bende kullanmadım. Aha benimki mazutlu traktör değil ki zatiii

Yanıtlama zamanı:

Enjektör temizleyici olarak belirtilen ürünü kullanırım 5-6 bin km de bir olmak üzere. Bunu Mersinde bir Özel servis tavsiyesi ile uygulamaya başladım. Faydası olduğu kanaatindeyim. 

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Erkut Ertekin said:

Enjektör temizleyici olarak belirtilen ürünü kullanırım 5-6 bin km de bir olmak üzere. Bunu Mersinde bir Özel servis tavsiyesi ile uygulamaya başladım. Faydası olduğu kanaatindeyim. 

Bende cok titizdim bu konuda, 60binde enjektorler sokulunce cikan tablo karsisinda sasirdim. Cok kirliydi, ya kullanmasam ne olurdu? Yada kullandik ne ise yaradi bilmiyorum. Bence kullanmasamda olurdu, gereksiz para vermisim.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Servet Özkan said:

Bende cok titizdim bu konuda, 60binde enjektorler sokulunce cikan tablo karsisinda sasirdim. Cok kirliydi, ya kullanmasam ne olurdu? Yada kullandik ne ise yaradi bilmiyorum. Bence kullanmasamda olurdu, gereksiz para vermisim.

+1

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

eski kasa megane dizelde bir arkadaş kullanır.. katkının parasını çıkaracak kadar tasarruf ettirdiğini ama motor sesinde bariz iyileşme olduğunu söyler durur.. yılda 4 şişe falan kullanır, özellikle kışın..katkılarını hepsiburada dan ben alırım..

hyundai era benzinli aracımda kullandım, az da olsa çekişi arttırıyor gibi geldi bana..kışları ve uzun yola giderken dökerdim..

bu aracımda garanti sorunu çıkarsa diye hiç eklemedim ve düşünmüyorumda.. zaten çekişi iyi bir arabaya biniyorum..

http://www.hepsiburada.com/carbon-clean-enjektor-temizleyici-ve-yakit-katkisi-dizel-made-in-usa-114018-p-OTCTN114018

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benimde merak ettigim sorulardan biriydi. Almamiza gerek yokmus anladigim kadariyla :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.