Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sayın KOÇ

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yok Yakup hocam ben farketmedim konu olduğunu...  Mekanı cennet olsun...

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 5,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Sembolik bir taziye başlığı açmışken bu tür tartışmaların en hafifinden merhuma saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Ölüme isyan doğal bir insan davranışıdır.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

O konumda bir insanın  bu kadar hazırlıksız yakalanması... Zamansız bir ölüm Allah rahmet eylesin

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

STATEMENT REGARDING THE DEATH OF MUSTAFA KOC   The following statement is attributable to Bill Ford, Executive Chairman of Ford Motor Company:&

Yanıtlama zamanı:

Allah rahmet eylesin, günahlarını affetsin. Çok üzücü.

Düzgün bir insan olduğu, o imkanlara rağmen kibirli olmadığı belliydi. 

Yanıtlama zamanı:

Türkiye ye bir çok yatırım yapmış, bir çok evin gećim kapısı olmuş dolaylı veya direkt olarak , ayrıca koç vakfı ile bir çok insanımızada burs verip meslek sahibi olmasına büyük fayda saglamiş değerli-faydalı bir ailenin değerli bir üyesidir benim gözümde.

Allah günahlarını affetsin.Mekanı cennet olur inşallah

Yanıtlama zamanı:

Allah rahmet etsin, ateş düştüğü yeri yakar sözü daha bi anlamlı bugünlerde benim için. Hergün bu vatan için arkadaşlarım şehit oluyor. Vatanınıza hizmeti geçen herkese Allah rahmet etsin demek daha doğru benim için.

Yanıtlama zamanı:

Sembolik bir taziye başlığı açmışken bu tür tartışmaların en hafifinden merhuma saygısızlık olduğunu düşünüyorum.

Ölüme isyan doğal bir insan davranışıdır.

İsyanın türü kişiden kişiye farklı olabilir.

Çevresine zarar vermediği sürece herkes kendi acı ile baş etme yöntemini uygulamakta özgürdür.

Moderatör arkadaşlardan benim bu mesajım dahil tartışmaya açık başlıkların kaldırılmasını rica ediyorum.

Değerli bir insanın vefatı üzerinde tartışılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Lütfen...

• Yakup Ç. A. bu konuyu kilitledi ve kilidi açıldı
Yanıtlama zamanı:

Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun Sevenlerine ve ailesine Allah sabır versin 

Yanıtlama zamanı:

Allah rahmet eylesin, mesleki ve iş adamlığı yönünden donanımlı bir insanın kaybı,

Yanıtlama zamanı:

Gerçekten Türkiye'nin kaybı. Böyle çok adam kalmadı ülkede. Allah rahmet eylesin. 1 ay önce bir vesile ile 3-5 dakika yan yana gelip 2 kelime konuşma fırsatı bulmuştum. Zayıflaması dikkat çekecek düzeydeydi. 

Bu arada kalp hastalığı geçmişi olan, 3 damarı değişmiş bir adama mide küçültme ameliyatı yapıp 40kg verdirmek, üzerine sabah sporu yaptırmak.? Doktor değilim ama kim nasıl izin vermiş, biraz intihara yakın bir durum gibi geldi.  

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.