Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Avcı

Üye
  • Toplam İleti

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet Avcı Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ERZURUM
  • Arabam:
    Nissan Note
  • Meslek:
    memur
  • Cinsiyet:
    Bay

Mehmet Avcı's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Toplam Beğeni

  1. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Beğen
  2. Bu ürün tam uyumlu değil uyumlu olan MOTUL 8100 ECO-CLEAN 0W-30 Motulun dört adet 0-30 yağı var
  3. 50 TL yağ masrafı ucuza gelsin diye Otosan ın 5-30 koydurduğuna beni kimse inandıramaz madem bu yağın en önemli özelliği yakıt ekonomisi ve emisyon, 1 yılda 50 TL yakıt tasarrufu bu yağla sağlanamaz mı? Motulun bu ürünü bulunabilirse gereksinimleri karşılıyor zannımca. https://www.motul.com/tr/tr/products/oils-lubricants/8100-eco-clean-0w30?f%5Brange%5D=25&f%5Bviscosity%5D=43 Bu arada aynı tartışma Rus forum stesinde de dönüyor. http://fkclub.ru/forum/viewtopic.php?f=77&t=4214&start=240
  4. Manuel vites versiyonu varsa bardaklıklar orada olamaz herhalde.
  5. 1.5 tdci ne zaman listelere girer acaba İngilterede liftback için seçilebilecek motor ve şanzıman ikilisi sayısı 12 tane bizde henüz bu motor listelerde bile yok.
  6. Altta iki tane daha var tam gözükmüyor bende onları sormuştum.
  7. Ford'un internet sitesinden 1,6 dizel ile araç oluşturduğumda resimde görülen ve görünmeyen paketler çıktı var mı içeriği görünmeyenlerle ilgili bilgisi olan?
  8. Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.
  9. Bu tamamen Ford Türkiye'nin tercihi, tüketici sedan istiyor diye düşünüyorlar ancak bu aracın sedanı ile hb yani liftback i arasında dıştan pek bir fark yok, yükleme imkanı daha kolay ve geniş liftback de. İngiltere, Fransa gibi batı avrupa ülkelerinde sedan kasa yalnızca hibrit versiyon ile alınabiliyor. Yani bu araç asıl olaraktır liftback tasarlanmış. Bu aracın yabancı incelemeleri de hep liftback üzerinden yapılmış.
  10. Liftback dizel seçeneğiyle gelecek mi Kaan bey.
  11. İnsanların neyi tercih ettikleri neyi almak istediklerini tam olarak yansıtmaz. Bu otomobilin 3 farklı gövde tipi var. Şuan satılan da 3 farklı motoru ve 2 ana donanım seviyesi var. Yani normalde 3x3x2 en az 18 ana seçeneğin olması lazım ancak HB ve SW da dizel zaten yok. HB ve SW alacaksan 1,5 benzinli modeli ve titanyum donanımını almak zorundasın. Benzinli alacaksan da düz vites benzinli almak gibi bir şansın yok. Ben eğer ithal edilirse HB ve dizel mümkünse de otomatik almak istiyorum ancak yakın gelecekte böyle bir ithalat gözükmüyor. Bu arabanın hb versiyonunun sedandan hiçbir eksiği yok.( 2.000 TL fiyat farkı dışında) Sedanı tercih etmek için bir sebep de. Bunu gören batı avrupa ülkelerinde sedan model yalnızca hibrit versiyonda sunulmuş.
  12. İnsanlar o fiyatı verince otomatik arabaya binmek istiyorlar. İstanbul içinde otomatik vitesli bir araç gereklilik bile değil zorunluluk haline gelmiş durumda. Bu aracın 1.5 ve 1.6 tdci otomatik versiyonu satılsa satışları en az 5 katı olur. Benzinli 1.5 otomatiği alanda çıkmaz zannımca. İstenirse passatın veya insignia nın satışlarına bakılabilir. Tabi bu durum Türkiyeye özgü de değil dünya genelinde bu modelde 2.0 altı otomatik dizel yok. Sebebinin emisyon olduğunu da düşünmüyorum. Focus da bu olabiliyorsa en fazla 200 kg daha ağır mondeo ya da 1,5 tdci powershift motor şanzıman ikilisi konabilir. Yani son kullanıcının yönelimi otomatikten yana demek daha doğru zannımca.
  13. Liftback 1,5 tdci ne zaman gelir bir bilgisi olan var mı?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.