Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2015 A milli takımımız, İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan'ın rakibi oldu. Bakalım neler olacak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 Zorlu bir grup. Çekişmeli maçlar izleyeceğiz galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Tekin Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 bu nedir abi ya bizim için ölüm grubu olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 İspanya her ne kadar kötü gibi olsa da turnuvalarda hep favoridir. İlk sırayı alacaklarını düşünüyorum. Kalan takımlar ise aynı güçte bence ne olacağını kestirmek çok zor. Sonuncu olma şansımızla 2. olma şansımızı eşit görüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Yani ön yargılı olmak istemiyorum ama işimiz zor gibi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Ne maçtı ama 2-0 olunca köyden çıktım İskenderun'a vardığımda millet tura çıkmıştı düğün falan sanmıştım eve girince gördüm zaferi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 2008 güzeldi be. Benim ilk Hindistan seyahatim ve ilk akşamım. İlk günden mideyi bozmuşuz. Gece iki üç gibi uyandım. Kendimi iyi hissetmiyorum. Ne işim var ulan benim buralarda modundayım. TV'yi açtım, Türkiye-Hırvatistan maçı var, hem de canlı. Uzatmaların son dakikaları oynanıyor. Pat gol yedik. Hadi be, maç gitti derken, uzatmanın uzatmasında durumu eşitledik. Sonra da penaltılarda galip geldik. Sonunda iyi ki mideyi bozmuşum, kaçırıyorduk caanım maçı dediydim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 O değil de nasıl ayarladılarsa, Fransa için en ufak bir risk bırakmamışlar . İnsan bu kadarına da pes diyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap