Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lastik Seçimi (Genel Sorular ve Yorumlar Burada)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ramazan petlas a baksana..

petlasta bu fiyatlara var da ben beğenmiyorum arkadaşın arabasında var çok sert lastik

@Ramazan V.

Bence Goodyear Efficient Grip performance al. 

Dunlop'un bu modeli sanki çok iyi değilmiş gibi geliyor bana. 

Mesela ben 215/55/16 Efficien Grip Performance lastiği hepsiburada dan 250 tl ye almıştım. Şimdi yine baktım da o fiyatlara yokmuş. 

http://www.kliksa.com/urun/goodyear-21555-r16-93v-efficientgrip-performance-oto-lastigi-uretim-2014-/902040514?gclid=COu5r5C_h8ICFQrLtAod5nwAQQ

şu galiba dediğin lastik. memnunsan saralım 4 tane :D

• Yanıt 1,3k
  • Görüntüleme 238,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yeni lastik takanların mutlu olmasına sevindim. Ancak bu mutluluğu lastiğin tipinin değil de yeniliğinin bir sonucu olduğunu da unutmayalım. Üç sene ve 30.000 km ve üzerinde yapmış herhangi 

• Yahya Akman
    Yahya Akman

Sipariş verdigim lastikler geldi. Hepsi 2016 50. Hafta üretimi.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Son sayfalara bakınca konuyla alakasız, ama heyecan için (sanırım) gerekli ve kaçınılmaz itiş kakışları bir kenara bırakırsak nesnel cevap arayan şu sorular ve tartışmaya açık şu tespitler çıkıyor:

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bende dunlop 215/55/16 lm703 var.Dayanikli bir lastik ama daha konforlusu olabilir

Yanıtlama zamanı:

Bende dunlop 215/55/16 lm703 var.Dayanikli bir lastik ama daha konforlusu olabilir

Neyse goodyearı alıyorum lastik konusunda Ümit'e güveniyorum :D

Yanıtlama zamanı:

Neyse goodyearı alıyorum lastik konusunda Ümit'e güveniyorum :D

Kisliklar goodyear bende cok memnunum ama yazligi nasildir bilmiyorum.Bir de Conti ye bak istersen
Yanıtlama zamanı:

@Ramazan V.,

Memnun olup olmayacağım lastikleri takınca belli olacak. Aldım 2 aydır yatıyor lastikler. Yaz gelse de taksak. Memnuniyetimi o zaman dile getiririm.

Ama sen al. Lastikler iyi lastik. Marka güvenilir marka.

Dahası testlere bir göz at.  

Yanıtlama zamanı:

Goodyearları sipariş verdim artık gelesiye kadar stepne sorun olmaz sanırım :)

Yanıtlama zamanı:

petlasta bu fiyatlara var da ben beğenmiyorum arkadaşın arabasında var çok sert lastik

http://www.kliksa.com/urun/goodyear-21555-r16-93v-efficientgrip-performance-oto-lastigi-uretim-2014-/902040514?gclid=COu5r5C_h8ICFQrLtAod5nwAQQ

şu galiba dediğin lastik. memnunsan saralım 4 tane :D

Arkadaşlar bende Petlas'ın İmperium serisi yazlık lastikleri var. Galerici 1 takımı vakt-i zamanında 500 lira gibi komik bir fiyata almış. Bırakın kuru havayı alev alev yanan asfaltta bile zerre tutunamıyor. Yarım gaza birazcık yüklensem arabanın önü bir sağa bir sola gidiyor.

Tamam, yerli sermaye, elalemin cebine gireceğine bizimkilerin cebine girsin para diyorum ama bu lastiklerden sonra Petlas'ın yanından geçmem. Tavsiye de etmem.

Yanıtlama zamanı:

İzlenimlerini bizimle paylaşırsın artıkın. :)

1,7 km mesafede kullanan birisinin izlenimleri acaba nasıl olur merak ettim. Ayrıca Ramço artık yürüyerek işe gidip gelecek
Yanıtlama zamanı:

Makyajlı kasada tüm focuslar 205/55/16 ebatlarla geliyormuş anladığım kadarıyla. Bu durumda 4 lastikte fazladan 300-500 vermek yerine biz de 205 taban lastik mi alsak. En azından ucuz lastik yerine en iyisini alırız.

Yanıtlama zamanı:

@Fatih Mehmet USLU,

Aslında hiç bir mahsuru yok. Tek yapılması gereken ebatı serviste arabanın bilgisayarına tanıtmaktı galiba. Yoksa fark oluşuyordu.

Ancak ben 215 taban tercih ettim. Bunu tercih etmemdeki sebep yeni asfaltlarımıza pek güvenemiyor olmam. Çok pürüzsüz ve kalitesiz. Araba kayıyor. 1 cm fark bana daha güvenli olacakmış gibi geldi. + çamurlukların içini sanki 205 lere göre daha iyi dolduruyor. 

Yanıtlama zamanı:

@Fatih Mehmet USLU,

Aslında hiç bir mahsuru yok. Tek yapılması gereken ebatı serviste arabanın bilgisayarına tanıtmaktı galiba. Yoksa fark oluşuyordu.

Ancak ben 215 taban tercih ettim. Bunu tercih etmemdeki sebep yeni asfaltlarımıza pek güvenemiyor olmam. Çok pürüzsüz ve kalitesiz. Araba kayıyor. 1 cm fark bana daha güvenli olacakmış gibi geldi. + çamurlukların içini sanki 205 lere göre daha iyi dolduruyor. 

Görsel olarak 215 lik daha iyi tartışmasız, benim kışlıklar 205 lik yazlıklar 215. Fark çok belirgin ancak fiyat farkı da öyle.

Yanıtlama zamanı:

Görsel olarak 215 lik daha iyi tartışmasız, benim kışlıklar 205 lik yazlıklar 215. Fark çok belirgin ancak fiyat farkı da öyle.

Bende ayni durumdayim.Anlamadigim sey 215 ile 205 arasinda sadece 10 mm taban farki varken estetik olarak niye bu kadar fark oluyor?Sadece bana mi öyle geliyor onu da çözebilmiş degilim dogrusu

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.