Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Klima Açıkken Stop Etme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

...ya benim aklım gitmiş resmen.

Başlığı "Klima Açıkken Stop Etme!" vurgusu ile okuyorum ... başlığa bakıp düşünüyorum ... "Alala? Klima açıkken stop edersem ne olur ki?" ...sonra daha fazla kasmadan başlığa girip sorun'u okudum, jeton ancak o zaman düştü.

...yuh bana ya!

Yanıtlama zamanı:

dün serviste aracın bujilerinin nemlenmiş olduğunu test ettiklerini ve sorun kalmadığını iletiler ve aracı teslim etmek istemişlerdi. Böyle bir saçmalığın olamayacağını anlattım ve aracı teslim almadım . düzgün bir açıklama istedim ..

bugün katalitik konvertörün arızalı olduğunu parçayı garanti kapsamında değişebileceklerini söylediler.

araç daha 500 km de bile değil ve 3-5 gün kullanıldı . parçanın değişimini istemedim , aracın değişimini talep ettim .

(aracı satın aldığım serviste arızası tespit edildi)

deli olmuş bir şekilde bekliyorum maalesef..

Buji nemlenmesi nedir meme yapmasını biliyorumda nemlenme nedir ? Cahilliğimi hoş görün yanma odasında nem nasıl olmuş.
Yanıtlama zamanı:

Buji nemlenmesi nedir meme yapmasını biliyorumda nemlenme nedir ? Cahilliğimi hoş görün yanma odasında nem nasıl olmuş.

bende bu konuda cahil kaldım ve anllattıkları beni tatmin etmedi. zaten arızanın nedeni de bundan dolayı olmadığı ertesi gün anlaşıldı.

Yanıtlama zamanı:

bende bu konuda cahil kaldım ve anllattıkları beni tatmin etmedi. zaten arızanın nedeni de bundan dolayı olmadığı ertesi gün anlaşıldı.

Hangi servis merak ettim. Olması arayıp sorayim cidden bilmediğimiz bir ariza türü [emoji33]
Yanıtlama zamanı:

Araç değişmez böyle şeyler ile, sakin olmaya çalışın

yakup bey araç değişiminin çok zor olacağını söyleyenler var; ama hakkımı sonuna kadar arama taraftarıyım..

sizce neden değişim olmaz ? değişim olmaz ise satıcı firma parçayı değiştirerek bu işten sıyrılacak mı ? bu mudur olması gereken ?

Yanıtlama zamanı:

Eğer problemi çözemezlerse değişim yapılır. Eğer problemin çözümü parça değişimi ise bu değişir ve kullanmaya devam edersiniz. Yani bir arızanın 500 km de veya 5000 km de olması arasında maalesef fark yok

Yanıtlama zamanı:

Eğer problemi çözemezlerse değişim yapılır. Eğer problemin çözümü parça değişimi ise bu değişir ve kullanmaya devam edersiniz. Yani bir arızanın 500 km de veya 5000 km de olması arasında maalesef fark yok

umarım dediğiniz gibi değildir , bekleyip göreceğiz.

Hangi servis merak ettim. Olması arayıp sorayim cidden bilmediğimiz bir ariza türü [emoji33]

volkan bey araç ile ilgili sıkıntı giderildiğinde size bildireceğim.

Yanıtlama zamanı:

Soğumayın araçtan garantisi bittikten sonra olmamış. Garantide degişilir. Omur boyu bisey çıkarsa başlarına kakarsınız.

Volkan Ö. tarafından düzenlendi

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

@Teber Kıral bey merhaba,

Durumunuz nedir şuan ? :) Problem giderildi mi?

Aracım arızalandıktan 1 - 1,5 hafta sonra araç değişim kararı çıktı .. yeni aracın gelmesi yaklaşık 2 ay sürdü .. bu arada ikame araç tahsis ettiler .. yeni araç için oluşan masrafları vs. karşıladılar .. işin açıkcası otosan arıza sonrası bizi hiç üzmedi..

Teber Kıral tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.