Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309084 Araç değişmez böyle şeyler ile, sakin olmaya çalışın Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309089 ...ya benim aklım gitmiş resmen. Başlığı "Klima Açıkken Stop Etme!" vurgusu ile okuyorum ... başlığa bakıp düşünüyorum ... "Alala? Klima açıkken stop edersem ne olur ki?" ...sonra daha fazla kasmadan başlığa girip sorun'u okudum, jeton ancak o zaman düştü. ...yuh bana ya! Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309097 dün serviste aracın bujilerinin nemlenmiş olduğunu test ettiklerini ve sorun kalmadığını iletiler ve aracı teslim etmek istemişlerdi. Böyle bir saçmalığın olamayacağını anlattım ve aracı teslim almadım . düzgün bir açıklama istedim .. bugün katalitik konvertörün arızalı olduğunu parçayı garanti kapsamında değişebileceklerini söylediler. araç daha 500 km de bile değil ve 3-5 gün kullanıldı . parçanın değişimini istemedim , aracın değişimini talep ettim . (aracı satın aldığım serviste arızası tespit edildi) deli olmuş bir şekilde bekliyorum maalesef.. Buji nemlenmesi nedir meme yapmasını biliyorumda nemlenme nedir ? Cahilliğimi hoş görün yanma odasında nem nasıl olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309098 Buji nemlenmesi nedir meme yapmasını biliyorumda nemlenme nedir ? Cahilliğimi hoş görün yanma odasında nem nasıl olmuş. bende bu konuda cahil kaldım ve anllattıkları beni tatmin etmedi. zaten arızanın nedeni de bundan dolayı olmadığı ertesi gün anlaşıldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309099 bende bu konuda cahil kaldım ve anllattıkları beni tatmin etmedi. zaten arızanın nedeni de bundan dolayı olmadığı ertesi gün anlaşıldı. Hangi servis merak ettim. Olması arayıp sorayim cidden bilmediğimiz bir ariza türü [emoji33] Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309101 Araç değişmez böyle şeyler ile, sakin olmaya çalışın yakup bey araç değişiminin çok zor olacağını söyleyenler var; ama hakkımı sonuna kadar arama taraftarıyım.. sizce neden değişim olmaz ? değişim olmaz ise satıcı firma parçayı değiştirerek bu işten sıyrılacak mı ? bu mudur olması gereken ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309102 Eğer problemi çözemezlerse değişim yapılır. Eğer problemin çözümü parça değişimi ise bu değişir ve kullanmaya devam edersiniz. Yani bir arızanın 500 km de veya 5000 km de olması arasında maalesef fark yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309103 Eğer problemi çözemezlerse değişim yapılır. Eğer problemin çözümü parça değişimi ise bu değişir ve kullanmaya devam edersiniz. Yani bir arızanın 500 km de veya 5000 km de olması arasında maalesef fark yok umarım dediğiniz gibi değildir , bekleyip göreceğiz. Hangi servis merak ettim. Olması arayıp sorayim cidden bilmediğimiz bir ariza türü [emoji33] volkan bey araç ile ilgili sıkıntı giderildiğinde size bildireceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309105 Eğer problemi çözemezlerse değişim yapılır. Eğer problemin çözümü parça değişimi ise bu değişir ve kullanmaya devam edersiniz. Yani bir arızanın 500 km de veya 5000 km de olması arasında maalesef fark yokSoğumayın araçtan garantisi bittikten sonra olmamış. Garantide degişilir. Omur boyu bisey çıkarsa başlarına kakarsınız. Haziran 6, 201511 yıl Volkan Ö. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309107 aşağıda imalat hatası sonucu görülen bir dava var .. sonucu beklediğim gibi.. http://www.ttkd.org.tr/otomobil_davalari/freni_bosalan_ford_connect_sahibi_eyup_taskin_yeni_sifir_aracina_nasil_kavustu.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309108 Sizin durumuz ile aynı olduğunu düşünüyorsanız dava açın tabi ki. Umarım değişir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201510 yıl comment_316499 @Teber Kıral bey merhaba, Durumunuz nedir şuan ? Problem giderildi mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201510 yıl comment_316693 @Teber Kıral bey merhaba, Durumunuz nedir şuan ? Problem giderildi mi? Aracım arızalandıktan 1 - 1,5 hafta sonra araç değişim kararı çıktı .. yeni aracın gelmesi yaklaşık 2 ay sürdü .. bu arada ikame araç tahsis ettiler .. yeni araç için oluşan masrafları vs. karşıladılar .. işin açıkcası otosan arıza sonrası bizi hiç üzmedi.. Ağustos 25, 201510 yıl Teber Kıral tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın