Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Teber Kıral

Üye
  • Toplam İleti

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

Teber Kıral Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    15 Focus Titanium HB
  • Meslek:
    Mali Müşavir
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

768 profil görüntüleme

Teber Kıral's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

8

Toplam Beğeni

  1. her sabah ve her akşam tersane - sabiha gökçen arası yolu kullanıyorum . Hız sınırı 90 ve hız sabitleyici ile genelde en sağdan 85-90 ile gidiyorum .. hız sınırında ve en sağda gitmeme rağmen , sarı damperlilerden tutun , servis araçlarına ve ses hızını geçmeye çalışanlara kadar ! bir çok kişi buna tahammül edemiyor .. ( özellikle gündüz sellektörlerine ayrıca hastayım !! ) sonra içimden '' güzel kardeşim geçen yıl burda ceza yedim dokunma bana da sınırlarımda yol alayım '' diyorum ... (bunun biraz kabası da olabilir ) ve devam ediyorum .. Bu arada ceza yediğim için hız sınırlarında gittiğimden dolayı da ayrıca suçluluk hissediyorum ...
  2. ilhan bey , bende 2 bankadan konut kredisi ile ilgili dosya masraflarımı tahsil ettim ... bankalar bu masrafları ödemeden yaklaşık 1 ay kadar önce beni aradılar ve kabul ederseniz masraf bedelinizin %50 sini size hemen ödeyelim sizde alacaklarınızdan feragat edin aksi halde süreç uzayacak vs. korkutmaları .. sonuç olarak kabul etmedim ve 1 ay sonrasında tüm masraflar iade oldu .. anladığım kadarıyla bankalar artan kredi masrafları iadeleri nedeniyle maliyeti düşürmek için bu şekilde bir uygulama yapıyorlar (2 arkadaşımda aynı şekilde arandı ) .. siz telefonda böyle bir onay vermiş ve bir belge imzalamış olabilir misiniz. size ödenen tutar (450 TL ) ödenmesini beklediğiniz tutarın hemen hemen yarısı olduğu için ilk aklıma gelen bu oldu ..
  3. Aracım arızalandıktan 1 - 1,5 hafta sonra araç değişim kararı çıktı .. yeni aracın gelmesi yaklaşık 2 ay sürdü .. bu arada ikame araç tahsis ettiler .. yeni araç için oluşan masrafları vs. karşıladılar .. işin açıkcası otosan arıza sonrası bizi hiç üzmedi..
  4. 1403 km ( yaklaşık 1000 km ş.içi ) , 6.9 lt. yakıt tüketimi , 41 km ortalama hız , klima genelde açık
  5. aşağıda imalat hatası sonucu görülen bir dava var .. sonucu beklediğim gibi.. http://www.ttkd.org.tr/otomobil_davalari/freni_bosalan_ford_connect_sahibi_eyup_taskin_yeni_sifir_aracina_nasil_kavustu.html
  6. umarım dediğiniz gibi değildir , bekleyip göreceğiz. volkan bey araç ile ilgili sıkıntı giderildiğinde size bildireceğim.
  7. yakup bey araç değişiminin çok zor olacağını söyleyenler var; ama hakkımı sonuna kadar arama taraftarıyım.. sizce neden değişim olmaz ? değişim olmaz ise satıcı firma parçayı değiştirerek bu işten sıyrılacak mı ? bu mudur olması gereken ?
  8. bende bu konuda cahil kaldım ve anllattıkları beni tatmin etmedi. zaten arızanın nedeni de bundan dolayı olmadığı ertesi gün anlaşıldı.
  9. dün serviste aracın bujilerinin nemlenmiş olduğunu test ettiklerini ve sorun kalmadığını iletiler ve aracı teslim etmek istemişlerdi. Böyle bir saçmalığın olamayacağını anlattım ve aracı teslim almadım . düzgün bir açıklama istedim .. bugün katalitik konvertörün arızalı olduğunu parçayı garanti kapsamında değişebileceklerini söylediler. araç daha 500 km de bile değil ve 3-5 gün kullanıldı . parçanın değişimini istemedim , aracın değişimini talep ettim . (aracı satın aldığım serviste arızası tespit edildi) deli olmuş bir şekilde bekliyorum maalesef..
  10. Mehmet bey arızanın nedenini buldular mı ? aynı sorunu bugün bende yaşadım . Geçen hafta sonu teslim aldığım Ford Focus ( 1.6 benzinli manuel şanzıman ) aracımla kırmızı ışıkta ( klima açıkken ) beklerken ilk önce araç titremeye başladı ardından 10-15 mt. gidemeden stop etti. tekrar çalıştırdığımda da aynı sorun oldu . Araç şu anda serviste 1 haftalık araçta nasıl böyle bir şey olduğuna benim gibi serviste anlam veremedi . bilgisayara bağladılar herhangi bir arıza çıkmadı arıza ile ilgili henüz tatmin edici bir cevap alamadım . aynı sorunla karşılaşan var mıdır ? neden böyle bir durum yaşanır , deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim. teşekkür ederim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.